ben de aynı şeyi söyliyecektim ama sana zor olur diye söylememiştim,böyle daha adaletli olacak,çünkü kilosu az olanlar daha az ve daha zor verir.teşekkürlerdüzen koymaya başladim canim kahveye yarin basliyorum. Aksam yemegine zengin salata .bol su vs :)) tamam senin ayın olsun bundan sonra her gurubun ayri ayri birincisi secilecek size soylememistim sürpriz olsun diye
canım kılolarımız aynı ama senın belın ne kadar ıncee maşallah..darısıda bana olsunSelam fit bayanlaaaarrrr...
Sabah 1 yumurta ve 1 dilim peynir.
Öğlen hurma ve cezerye
Akşam da lahana sarması.
Biliyorum pek iyi bi menü değil ama bugünlük de böyle oluversin beee
ama onun boyu 1.72canım kılolarımız aynı ama senın belın ne kadar ıncee maşallah..darısıda bana olsun
geçen ayı kaçamaklar yaparak 4.5 kilo verdim.70 kadar yeminliyim ipleri çok sıkı tutmalısınız beni geçmek içinBizim grubun birincisi belli file...martta ipleri elimize almamiz lazim sekercim
bende onu tahmin etmiştim.ben de baktım ayın birincisi bana hiç şaşırtıcı gelmedi belliydi:) o kadar spora kilo mu dayanır buda size ipucu olsun
bu son hafta spor yapmıştım hakkı yemeyin şimdi kızlarBen onu anliyormda file sporsuz bitki caysiz vs 2 ayda 14 kiloyu nasil verdi ona sasiyorm
1 ilk oğlumda aldığım kilolar daha üzerimde canım 7 yıl oldu.geçen yıl 80 le 2.oğluma hamile kalmıştım 6 ay oldu doğum yapalı.80 den sonra böyle kilo verebilirsem asıl o zaman tebrik edin beni bunlar yeni kilolar.o doğum kilolarını mı veriyodu yoksa bekar mıydı hikayesini bilmiyorum
Himm simdi anliyorm senin kdr kilo vercem diye kendimi paraladm bende1 ilk oğlumda aldığım kilolar daha üzerimde canım 7 yıl oldu.geçen yıl 80 le 2.oğluma hamile kalmıştım 6 ay oldu doğum yapalı.80 den sonra böyle kilo verebilirsem asıl o zaman tebrik edin beni bunlar yeni kilolar.
Ne zaman guruplara ayrıldık ki? Yazdınız da ben mi kaçırdımBizim grubun birincisi belli file...martta ipleri elimize almamiz lazim sekercim
Yok cnm daha yazilmadi...Ne zaman guruplara ayrıldık ki? Yazdınız da ben mi kaçırdım
nladım canımYok cnm daha yazilmadi...
Artk kilo gruplari arasindaki 1. Ler ayri secilecekmis.
Örnegin sen 50-60 kilo arasindakilerle yarisacaksn bende 80-90
haklısın canım yeni kilolar rahat veriliyo işin 80den sonra başlıcak asıl:)1 ilk oğlumda aldığım kilolar daha üzerimde canım 7 yıl oldu.geçen yıl 80 le 2.oğluma hamile kalmıştım 6 ay oldu doğum yapalı.80 den sonra böyle kilo verebilirsem asıl o zaman tebrik edin beni bunlar yeni kilolar.
Sagol tatlim ,buralarda olacagim mecburen gitmesi lazim artik bu dogumdan beridir uzerimde olan kilolarin sagol destegin icin ,bende cok seviyorum hepiniziTatlim bozma moralini
Biliyorsun ne yapmak gerektigini sil bastan baslayacaksin
Cok ta kilo almamissin
Iki Gune gider hepsi
Seviyoruz seni buralarda ol aktif ol gerisi gelir
Emziren anneler daha cabuk kilo veriyor tatlim ,80 den sonrada isi daha kolay onun yeterki dikkat etsinhaklısın canım yeni kilolar rahat veriliyo işin 80den sonra başlıcak asıl:)
Hala emziriyosa evet canim daha kolay veriyolar:)Emziren anneler daha cabuk kilo veriyor tatlim ,80 den sonrada isi daha kolay onun yeterki dikkat etsin
Birinci sen yada turkish candy dir tatlim ben sonuncuyum o kesin basarisiz bir ay gecirdim ,insallah Martta artik toparlarim benA
nladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?