- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ayy canım benim yazık yatta uyu boş vaktinde ayarlarsınhaklisin canim kilo bildirimleri tamamlanmadi diye bekliyorum bende sıkılıyrm.yazmayan olunca .ben buraya cocugumdan derslerimden evimden vakit ayirip ugrasiyrm herkes vaktinde bildirse.ne iyi olacak suan bile gözlerim Kapaniyo
Ayy canım benim yazık yatta uyu boş vaktinde ayarlarsın
beklenti oluyo bende istemezdim.persembeyi beklemeyi :) neyse bi dahaki hafta icin kesin uyari yapacam ilk sayfaya herkes icin.uzaniyorum oyle uyumayacamda en azindan gozlerimi dinlendirimBir gün sonra düzenlenme yap tatlım bundan sonra sürekli takip etmek zorunda kalmazsın
Bildirim yapmayan olduğunda da silersin listeden
Hakkını helal et canım
haklisin canim kilo bildirimleri tamamlanmadi diye bekliyorum bende sıkılıyrm.yazmayan olunca .ben buraya cocugumdan derslerimden evimden vakit ayirip ugrasiyrm herkes vaktinde bildirse.ne iyi olacak suan bile gözlerim Kapaniyo
yok canım sütüm olmagı için emziremiyorum.Emziren anneler daha cabuk kilo veriyor tatlim ,80 den sonrada isi daha kolay onun yeterki dikkat etsin
Gunaydın Seacım ,Gunaydinlar yeni bir gun daha basladi
Hepimize saglik huzur dolu ve az kalorili bir gun olsun
Kahvaltım
1. 5 yumurtadan omlet
1 dl peynir
Maydanoz
gunaydinnnGunaydın Seacım ,
Ekmegi bıraktın tatlım , yine güzel bir menü , umarım senin gibi başarırım bende :)
Senin menun de guzelmis canimGünaydın kızlar ,
1 dilim ekmek + 1 dilim peynır + 4 zeytın
T tatlitambak anladim canim o zaman tatli krizlerin de hep bu yuzden:) bosver cok takilma su kadar vercem diye. Bebisin daha onemli:)
Emzirme süreci bittiginde istedigin gibi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?