4 Aylık kilo verme yarışması

haklisin canim kilo bildirimleri tamamlanmadi diye bekliyorum bende sıkılıyrm.yazmayan olunca .ben buraya cocugumdan derslerimden evimden vakit ayirip ugrasiyrm herkes vaktinde bildirse.ne iyi olacak suan bile gözlerim Kapaniyo
Ayy canım benim yazık yatta uyu boş vaktinde ayarlarsın

Bir gün sonra düzenlenme yap tatlım bundan sonra sürekli takip etmek zorunda kalmazsın
Bildirim yapmayan olduğunda da silersin listeden
Hakkını helal et canım

Ayy canım benim yazık yatta uyu boş vaktinde ayarlarsın

Bir gün sonra düzenlenme yap tatlım bundan sonra sürekli takip etmek zorunda kalmazsın
Bildirim yapmayan olduğunda da silersin listeden
Hakkını helal et canım
beklenti oluyo bende istemezdim.persembeyi beklemeyi :) neyse bi dahaki hafta icin kesin uyari yapacam ilk sayfaya herkes icin.uzaniyorum oyle uyumayacamda en azindan gozlerimi dinlendirim helal olsun bakma soylendigime

haklisin canim kilo bildirimleri tamamlanmadi diye bekliyorum bende sıkılıyrm.yazmayan olunca .ben buraya cocugumdan derslerimden evimden vakit ayirip ugrasiyrm herkes vaktinde bildirse.ne iyi olacak suan bile gözlerim Kapaniyo

Takdire şayan bir bayansiniz..ne kadar önemsiyorsunuz burayi gercekten tebrik ettim cok.da.haklisiniz...hakkinizi helal edin lutfen :)

Kizlar bir haftadir derslerim sabah 9da basliyor gece 23 e kadar. Okul 17ye kadar. Okuldan cikar cikmaz dolmusla dersaneye gidip derse giriyoruz. Aksam yemegi yiyemiyorum. Onceden hazirlayip cantaya da atamam cunku vakit yok.
Dersanede de tenefus olmuyo 2saat ders 10dk tenefus
Bugun aksam yemegini gece 11de burger da menu yiyerek yaptim. Hala sindiremedim uykumdan oldum yarin da 7de uyanicam dersim var 4saat tenefussuz

Bu arada kilo bildirimini de smdi yapabiliyorum ancak. 68.8kg
Saat 23.30da yurda geldim 2ye kadar odev + duş.
Cok yorucu hersey

Bu arada dersanedeki on dakikalik tenefusumu tuvalet sirasi bekleyerek geciriyorum .

selam ben dün kilomu bildirmeyi unuttum
1 kilo vermişim 71 olmuşum çok ağır gidiyor

Gunaydinlar yeni bir gun daha basladi
Hepimize saglik huzur dolu ve az kalorili bir gun olsun

Kahvaltım
1. 5 yumurtadan omlet
1 dl peynir
Maydanoz
Gunaydın Seacım ,
Ekmegi bıraktın tatlım , yine güzel bir menü , umarım senin gibi başarırım bende :)

T tatlitambak anladim canim o zaman tatli krizlerin de hep bu yuzden:) bosver cok takilma su kadar vercem diye. Bebisin daha onemli:)
Emzirme süreci bittiginde istedigin gibi verirsin

Gunaydın Seacım ,
Ekmegi bıraktın tatlım , yine güzel bir menü , umarım senin gibi başarırım bende :)
gunaydinnn
Basarirsin tatlim niye olmasin
Bir alisinca gidiyor
Ama ben nadir de olsa aralarda yiyorum
Cunku diyet bitince de hayatim boyunca boyle beslenemem

T tatlitambak anladim canim o zaman tatli krizlerin de hep bu yuzden:) bosver cok takilma su kadar vercem diye. Bebisin daha onemli:)
Emzirme süreci bittiginde istedigin gibi verirsin

Canim zaten artik takmıyorum elimden geleni yapabildigim kadar yapayim diyorum. Kilo almayayim. O bana yeter. Birde 7 ay oldu hala regli olamadim. Olsam biraz daha rahatlarimmmm gibi...
bu arada kiz kardesimin adi da sevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…