Gercekten tebrik ediyorum seni ,menulerin bol kaloriliydi ,metabolizman hizliymis ,masallahsabah tartıldım ama kk ya gıremedım..bugun mısafırımız vardı ..basımı kaşımaya halım yoktu..
başlangıç:69.5
bu hafta:68.1
allahım cook sukurrr..sanırım ılk hafta olduğu ıcınn..dıkkat etseydımm belkıde daha fazla verecektımm..olsun bunada sukurr..
Kiyamam ben sana canim ya , gercekten inan cok istiyorum istedigin kiloya ulasmani tatlimEvet iradesizligimiz mutlulugumuzu etkiliyo perdeleri actim.gunes vuruyor yagmurda yagmisti temiz hava icimi heyecan kapliyor zayiflamazsam cok uzulucem yazin artik yemin ederek goturcem bu isi
Hala emziriyosa evet canim daha kolay veriyolar:)
canım ılk hafta belkı ondann..bırdee normalde ben daha cookk yerdımm bu azaltmış halımdı...canım hareketlı bı ınsanım bırde..hersey yedım ama dedıgım gıbı az yedımm..Gercekten tebrik ediyorum seni ,menulerin bol kaloriliydi ,metabolizman hizliymis ,masallah
Bazen bende evde degisiklik yapiyorum ,gercekten insani mutlu ediyor , seni bunaltiyorsa kesmekte iyi yapmissin canim ,bazen kadin olmak zor gercekten stres atmak gerek aradaCanim sanki sakinlestirici kullandim.iki gundur tuhaflik Var hic umrumda degil guclu hissediyorum dun yatak odami degistirdim baya genisledi ferahladi icim acildi bununda etkisi var :) butun esyalar degismis gibi hissediyorum. Basaricam. Dun xxl esortman altimi kestim xxl gormek istemiyrm kalibi dar olsa bile. Atlet kestim attim badi kestim attim bi guzel oluyor ki daha cok kesecem bu ay atak yapayim. Attikca mutlu oluylrum gozum gormesin onlari bayiyorlar beni
Bilmiyordum cnm ,ben emzirdigi icin cok verdigini saniyordum ,o zaman masallah diyelim ona ..File emzirmiyor canim. Bebisi emmedi galiba. Ben ise emziriyorum ama emziripte daha kolay kilo verenler kervanina katilamadim. Ben de tam tersi emzirirken kilo aliyorum hemde cokkkkk....
hamile iken aşermediklerimi emzirirken canim çekiyor
Kesinlikle az yemis olmalisin canim tebriklercanım ılk hafta belkı ondann..bırdee normalde ben daha cookk yerdımm bu azaltmış halımdı...canım hareketlı bı ınsanım bırde..hersey yedım ama dedıgım gıbı az yedımm..
Kesinlikle az yemis olmalisin canim tebrikler[/QUOT
tskler az yedıgımde yazdıklarım ıste canımm..hatta bugun o kadar abarttım kı yazmadım bılee..
Yanlislik olmustur duzeltilir kacsin peki bari onuda yazsaydinKilomu tabloya 69 yazmışsın ama öyle bişey yok kilomu yazmadım bile bn
T tatlitambak hii bak bu yönünü hic bilmiyodum o zaman sen emzirmeyi birakinca rahat vermeye baslarsin:)
ılk hafta ya ondandır canımm..ınan evıme geceyım fark o zaman daha cabuk bellı olur..ozledım asıll sen nerelerdesın??
ben de aynı şeyi söyliyecektim ama sana zor olur diye söylememiştim,böyle daha adaletli olacak,çünkü kilosu az olanlar daha az ve daha zor verir.teşekkürler
Geldim canimSbeden nerdesin tatlım
Kiyamam ben sana canim ya , gercekten inan cok istiyorum istedigin kiloya ulasmani tatlim
Bazen bende evde degisiklik yapiyorum ,gercekten insani mutlu ediyor , seni bunaltiyorsa kesmekte iyi yapmissin canim ,bazen kadin olmak zor gercekten stres atmak gerek arada
Tatlım önemseyip önemsememek değilde daha motive ediyorburalardayim canim firsat buldukca kilo olculerini gectim cizelgeye
aslinda formaliteden seciyordum birinclik onemli degil diye ama önemseyenler olabilir dedim
Canım ne oldu tablo düzenledin mi
haklisin canim kilo bildirimleri tamamlanmadi diye bekliyorum bende sıkılıyrm.yazmayan olunca .ben buraya cocugumdan derslerimden evimden vakit ayirip ugrasiyrm herkes vaktinde bildirse.ne iyi olacak suan bile gözlerim KapaniyoTatlım önemseyip önemsememek değilde daha motive ediyor
O Yüzden iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?