4 Aylık kilo verme yarışması

Gercekten tebrik ediyorum seni ,menulerin bol kaloriliydi ,metabolizman hizliymis ,masallah

Evet iradesizligimiz mutlulugumuzu etkiliyo perdeleri actim.gunes vuruyor yagmurda yagmisti temiz hava icimi heyecan kapliyor zayiflamazsam cok uzulucem yazin artik yemin ederek goturcem bu isi
Kiyamam ben sana canim ya , gercekten inan cok istiyorum istedigin kiloya ulasmani tatlim

Hala emziriyosa evet canim daha kolay veriyolar:)

File emzirmiyor canim. Bebisi emmedi galiba. Ben ise emziriyorum ama emziripte daha kolay kilo verenler kervanina katilamadim. Ben de tam tersi emzirirken kilo aliyorum hemde cokkkkk....
hamile iken aşermediklerimi emzirirken canim çekiyor

Gercekten tebrik ediyorum seni ,menulerin bol kaloriliydi ,metabolizman hizliymis ,masallah
canım ılk hafta belkı ondann..bırdee normalde ben daha cookk yerdımm bu azaltmış halımdı...canım hareketlı bı ınsanım bırde..hersey yedım ama dedıgım gıbı az yedımm..

Bazen bende evde degisiklik yapiyorum ,gercekten insani mutlu ediyor , seni bunaltiyorsa kesmekte iyi yapmissin canim ,bazen kadin olmak zor gercekten stres atmak gerek arada

File emzirmiyor canim. Bebisi emmedi galiba. Ben ise emziriyorum ama emziripte daha kolay kilo verenler kervanina katilamadim. Ben de tam tersi emzirirken kilo aliyorum hemde cokkkkk....
hamile iken aşermediklerimi emzirirken canim çekiyor
Bilmiyordum cnm ,ben emzirdigi icin cok verdigini saniyordum ,o zaman masallah diyelim ona ..

Emzirirken kilo alanda cok canim kizkardesim mesala hamileyken hic kilo almadi mesela hep midesi bulandi dogum sonrasi hep kilo aldi cunku insanin cani cok yemek istiyor gercekten ,dayanamiyor ,gercekten emzirirkende aserme var ,hatta bazen ben menu yazarken umarim emziren annelerin cani istemez diyorum, eger guzel bir seyse ozellikle yazmiyorum sizden sebep ,haklisin yani

T tatlitambak hii bak bu yönünü hic bilmiyodum o zaman sen emzirmeyi birakinca rahat vermeye baslarsin:)

Evet canim ama daha bebegim 7 aylik. 2 sene emer insallah. Benim amacim zaten bu donemde kilo almasam sabit kalsa yada 100 gr aşagida olsa yeter bana... emzirmeden kesince cidden kilo hemencik gidiyor.
ilk cocugum da oyle oldu. Emzirmede 110 kg ciktim. 2 yasina geldiginde 98 le emzirmeden ayirdim ve 6 ay icinde 81lere indim. Veee herseyden yiyerek. Iştahim kapanmıştı.

eşim bile der bu kadar sıkma kendini emzirme bitince zaten vereceksin diye.... ama olsun inatla da olsa az az da olsa gidecek kilolar..

ılk hafta ya ondandır canımm..ınan evıme geceyım fark o zaman daha cabuk bellı olur..ozledım asıll sen nerelerdesın??
buralardayim canim firsat buldukca kilo olculerini gectim cizelgeye
ben de aynı şeyi söyliyecektim ama sana zor olur diye söylememiştim,böyle daha adaletli olacak,çünkü kilosu az olanlar daha az ve daha zor verir.teşekkürler
aslinda formaliteden seciyordum birinclik onemli degil diye ama önemseyenler olabilir dedim

Bazen bende evde degisiklik yapiyorum ,gercekten insani mutlu ediyor , seni bunaltiyorsa kesmekte iyi yapmissin canim ,bazen kadin olmak zor gercekten stres atmak gerek arada
Sabitim genelde annem ayda bi ev degistirir nerdeyse ama ben 3 senede ilk oldu odalarin boyu belli fazla oynanmiyor.zaten eskimisler kesmek hosuma gidiyor motive olabilecegm bahane ariyrm

buralardayim canim firsat buldukca kilo olculerini gectim cizelgeye
aslinda formaliteden seciyordum birinclik onemli degil diye ama önemseyenler olabilir dedim
Tatlım önemseyip önemsememek değilde daha motive ediyor
O Yüzden iyi oluyor

Canım ne oldu tablo düzenledin mi

Tatlım önemseyip önemsememek değilde daha motive ediyor
O Yüzden iyi oluyor
haklisin canim kilo bildirimleri tamamlanmadi diye bekliyorum bende sıkılıyrm.yazmayan olunca .ben buraya cocugumdan derslerimden evimden vakit ayirip ugrasiyrm herkes vaktinde bildirse.ne iyi olacak suan bile gözlerim Kapaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…