- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Bizim grubun birincisi belli file...martta ipleri elimize almamiz lazim sekercim
Hayr cnmSanki ayin fistigi da yine file miii
Aynen kuzum 18 mart dogumgünüm 79.9 u görmk istiyorm benim icin en güzel hediye olur cünkü... Ama mümkün olurmu bilmiyormBu ayyyy kemerleri 2 tik geriye atmak gerekkkk
File değilmi ki canımHayr cnm
Hayr cnm 100 gr'la kaybetms gibi duruyoFile değilmi ki canım
Ve deeee cok cok az yiyoduu diimi :)ben de baktım ayın birincisi bana hiç şaşırtıcı gelmedi belliydi:) o kadar spora kilo mu dayanır buda size ipucu olsun
evett hatta sormuştuk bi keresindeeeVe deeee cok cok az yiyoduu diimi :)
Ayy insallah işe yarar . Yemeklerden önce mantikliymisvalla bende öyle duydum.Kadının biri yazmıştı yemeklerden önce içiyormuş öyle kilo vermiş.
Ben onu anliyormda file sporsuz bitki caysiz vs 2 ayda 14 kiloyu nasil verdi ona sasiyormevett hatta sormuştuk bi keresindeeemidem küçülmüş demiştii
e hadi bulun ben olsam çoktan anlamıştım haha
o doğum kilolarını mı veriyodu yoksa bekar mıydı hikayesini bilmiyorumBen onu anliyormda file sporsuz bitki caysiz vs 2 ayda 14 kiloyu nasil verdi ona sasiyorm
Bilmiyormda büyük basari ben 31 ocakta 88 kiloyla basladm bugün 82.8 olmusm ola ola. Filenin önünde sapka cikartiyormo doğum kilolarını mı veriyodu yoksa bekar mıydı hikayesini bilmiyorum
Çok haklisın canım bu hatirlatmalari sıkça yapmaliyiz . iyiki yazdin bian da içim cız ettiIyi aksamlar herkese
Aksam yemegim
5 kasik turlu
Baharatlı yogurt
2 kasik yayla corbasi
Ve yemek isi bitti
Kizlar yepyeni bir aya basladik
Tam 4 haftamiz var
Gecmisi gecmiste birakip bu aydan en yuksek verimi almaliyiz
Ki bakin hala havalar hala soguk vaktimiz var
Montlar cikinca kilolarda iyice belirecek
Gerekirse uyaralim kizalim kaçamak yaptigimizda
Ama kilo vermeden su ayi bitirmeyelim
tabi canım ilk kiloları verirken kaçamak yapmamak işte bu yüzden önemli birden gidiyo çünkü ödem mödem ne varsa:)Bilmiyormda büyük basari ben 31 ocakta 88 kiloyla basladm bugün 82.8 olmusm ola ola. Filenin önünde sapka cikartiyorm
seni kaçak senii :)) gayet güzel sonuc yedigin haldesabah tartıldım ama kk ya gıremedım..bugun mısafırımız vardı ..basımı kaşımaya halım yoktu..
başlangıç:69.5
bu hafta:68.1
allahım cook sukurrr..sanırım ılk hafta olduğu ıcınn..dıkkat etseydımm belkıde daha fazla verecektımm..olsun bunada sukurr..
Kilo bildirimleri eksik kiz acele etme :)))Cnm derecelendirmeyi ne zamn yayinlayacaksn ben ayin fistigini buldm ama resmi olarak ilan edilmeden söylemiyim :)
ılk hafta ya ondandır canımm..ınan evıme geceyım fark o zaman daha cabuk bellı olur..ozledım asıll sen nerelerdesın??seni kaçak senii :)) gayet güzel sonuc yedigin halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?