Teşekkür ederim canim helal helal :))) herkeseTakdire şayan bir bayansiniz..ne kadar önemsiyorsunuz burayi gercekten tebrik ettim cok.da.haklisiniz...hakkinizi helal edin lutfen :)
listede farkettin mi silmisim.seni bildirim yapmadin diye bu yuzden ilk sayfada uyari yaptim . Eger bir dha unutmam dersen tekrar ekleyimselam ben dün kilomu bildirmeyi unuttum
1 kilo vermişim 71 olmuşum çok ağır gidiyor
günaydin canim neden 11 i bekliyorsun bugun benim kahvalti 11 bucukta basladi hala devam ediyorgünaydın kızlarr bendee kalktım ve bır kıvı yedımm..kahvaltı yapmadım henüz ..herzaman kı gıbı 11 ı beklıyorumm..
Keske soyleseydin ilk sayfada uyari var siliniyor bildirim yapmayanlar ve bende silmisim.keske haber versedin artik.gununde yaparim dersen ekleyim tekrargunaydın hanımlarrr dun olcum yaptım ama soyleyemedim
60,2 olmusum bilginizeeee
olursun olursun canım ben 9. ayda olmustumInşallah canim... dort gozle bekliyorum
canım kahvaltın harıka gorunuyorTurkishCandy usulü kahvaltim
suan çok huzurluyum saglikli kahvalti oldu. emziriyorum o yüzden dolu.
ara ögun kahve olacak
Aksam yemegim kucuk kase yogurt
7 kasik kuru fasulye
2 kasik pilav
Aksamdan 2 saat sonra bir kahve daha
Nasil iyimi kizlar bi heyecanliyim kk
Yok canim corba icmiyim. Inan suan heyecandan bi tuhaf oldum sabahki yediklerim saglikli yiyecegim diger besinler ölcülü kendimi simdiden cok basarili gordum basaracagima hic bu kadar inanmamistim.icime bir his doguyor sanki saglikli beslenip hizlo zayiflayacagim kisa zamanda yuregim pir piiirrr ediyor yoruldum bu heyecandan mutluluktan ucuyorumcanım kahvaltın harıka gorunuyor
aksam yemegıne bır kase çorba da ekleyebılırsın canım
senı cok pozıtıf gordum canım ınan bu dusunce ve heyecan bıle sana bu hafta en az 2 kılo kaybettırır bu hafta kaçamaksız ve doyarak zayıflıycagına emınım sen azımlısın ve cok guclusunYok canim corba icmiyim. Inan suan heyecandan bi tuhaf oldum sabahki yediklerim saglikli yiyecegim diger besinler ölcülü kendimi simdiden cok basarili gordum basaracagima hic bu kadar inanmamistim.icime bir his doguyor sanki saglikli beslenip hizlo zayiflayacagim kisa zamanda yuregim pir piiirrr ediyor yoruldum bu heyecandan mutluluktan ucuyorum
ekmeksiz mi yedin doydun mu?ben cesaret edemiyorum ekmeksiz yemeye san ki doymazmışım halsiz olurmuşum gibi geliyor ama bir denemek lazım tabiTurkishCandy usulü kahvaltim
suan çok huzurluyum saglikli kahvalti oldu. emziriyorum o yüzden dolu.
ara ögun kahve olacak
Aksam yemegim kucuk kase yogurt
7 kasik kuru fasulye
2 kasik pilav
Aksamdan 2 saat sonra bir kahve daha
Nasil iyimi kizlar bi heyecanliyim kk
Keşke daha önceden özenseydim kan dolaşım hizim cok suan pek hizli eve sigamiyorum icimde börtü böcek dans ediyorsbeden aynen benim hissettiklerimi hissediyosun suan ben nasil boyle ugrasiyorum saniyosun tabak suslemeleriyle:))
Iki normal dilim ekmek yedim canim ama sadece sabahlari. yumurta iki taneydi fazlasiyla doydum. Bu ara yoksun aklima sıkca geliyorsunekmeksiz mi yedin doydun mu?ben cesaret edemiyorum ekmeksiz yemeye san ki doymazmışım halsiz olurmuşum gibi geliyor ama bir denemek lazım tabi
buralardayım canım,okuyorum yazdıklarınızıIki normal dilim ekmek yedim canim ama sadece sabahlari. yumurta iki taneydi fazlasiyla doydum. Bu ara yoksun aklima sıkca geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?