4 Aylık kilo verme yarışması

gunaydın hanımlarrr dun olcum yaptım ama soyleyemedim
60,2 olmusum bilginizeeee

Slm kızlar uykusuz gece ve uyanır uyanmaz koşturmacadan yorgun haldeyim kahvaltı yapmadım canım istemedi
Sadece bi bardak nescafe

Takdire şayan bir bayansiniz..ne kadar önemsiyorsunuz burayi gercekten tebrik ettim cok.da.haklisiniz...hakkinizi helal edin lutfen :)
Teşekkür ederim canim helal helal :))) herkese
selam ben dün kilomu bildirmeyi unuttum
1 kilo vermişim 71 olmuşum çok ağır gidiyor
listede farkettin mi silmisim.seni bildirim yapmadin diye bu yuzden ilk sayfada uyari yaptim . Eger bir dha unutmam dersen tekrar ekleyim

kahvaltım 9.00
1 yumurta
2 dılım peynır
7 ad.zeytın
salatalık
yesıl cay

ara 12.00
1 kase yoğurt ıcıne 1 tatlı kasıgı keten tohumu ve 1 cay kasıgı tarçın
3 ad kuru kayısı

TurkishCandy usulü kahvaltim
suan çok huzurluyum saglikli kahvalti oldu. emziriyorum o yüzden dolu.

ara ögun kahve olacak

Aksam yemegim kucuk kase yogurt
7 kasik kuru fasulye
2 kasik pilav
Aksamdan 2 saat sonra bir kahve daha

Nasil iyimi kizlar bi heyecanliyim kk

Eklentiler

• 20150305_111340.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 63
canım kahvaltın harıka gorunuyor
aksam yemegıne bır kase çorba da ekleyebılırsın canım

canım kahvaltın harıka gorunuyor
aksam yemegıne bır kase çorba da ekleyebılırsın canım
Yok canim corba icmiyim. Inan suan heyecandan bi tuhaf oldum sabahki yediklerim saglikli yiyecegim diger besinler ölcülü kendimi simdiden cok basarili gordum basaracagima hic bu kadar inanmamistim.icime bir his doguyor sanki saglikli beslenip hizlo zayiflayacagim kisa zamanda yuregim pir piiirrr ediyor yoruldum bu heyecandan mutluluktan ucuyorum

senı cok pozıtıf gordum canım ınan bu dusunce ve heyecan bıle sana bu hafta en az 2 kılo kaybettırır bu hafta kaçamaksız ve doyarak zayıflıycagına emınım sen azımlısın ve cok guclusun

sbeden aynen benim hissettiklerimi hissediyosun suan ben nasil boyle ugrasiyorum saniyosun tabak suslemeleriyle:))

ekmeksiz mi yedin doydun mu?ben cesaret edemiyorum ekmeksiz yemeye san ki doymazmışım halsiz olurmuşum gibi geliyor ama bir denemek lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…