- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
TurkishCandy usulü kahvaltim
suan çok huzurluyum saglikli kahvalti oldu. emziriyorum o yüzden dolu.
ara ögun kahve olacak
Aksam yemegim kucuk kase yogurt
7 kasik kuru fasulye
2 kasik pilav
Aksamdan 2 saat sonra bir kahve daha
Nasil iyimi kizlar bi heyecanliyim kk
sagol canim sonunda bende de ilerlemeler var Sabah tartida da -ler gorunceGayet guzel canim afiyet olsun
Tamam canım ekle aslında unutmadım aklımdaydı dün çok yoğun geçti bi fırsat bulamadım bir dahakine daha özenli davranırımTeşekkür ederim canim helal helal :))) herkese
listede farkettin mi silmisim.seni bildirim yapmadin diye bu yuzden ilk sayfada uyari yaptim . Eger bir dha unutmam dersen tekrar ekleyim
Tamam canimTamam canım ekle aslında unutmadım aklımdaydı dün çok yoğun geçti bi fırsat bulamadım bir dahakine daha özenli davranırım
Hedef kilomu 60 yapar mısınTa
Tamam canim
Şahane bi kahvaltı afiyet olsunTurkishCandy usulü kahvaltim
ara ögun kahve olacak
7 kasik kuru fasulye
2 kasik pilav
canım sabah işe giderken yedıgım için ancak yıyebiliyorum , yumurtayı severım ama yapacak zamanım olmuyor tatlımSenin menun de guzelmis canim
Ama az gibi sanki
Yumurtayla aran nasil peki
kahvaltın harıkaTurkishCandy usulü kahvaltim
ara ögun kahve olacak
7 kasik kuru fasulye
2 kasik pilav
bende vallahı zambak , yoksa cok imreniyorum turkish candy e , yapacağım ama size resimde yukleyecegım inşallahekmeksiz mi yedin doydun mu?ben cesaret edemiyorum ekmeksiz yemeye san ki doymazmışım halsiz olurmuşum gibi geliyor ama bir denemek lazım tabi
tmm gerek yok eklemeyinKeske soyleseydin ilk sayfada uyari var siliniyor bildirim yapmayanlar ve bende silmisim.keske haber versedin artik.gununde yaparim dersen ekleyim tekrar
Canim ben beyaz cayi bilmiyorum.seni listeye eklememi ister misin ama her carsamba kilo bildirimi yapabileceksenSbeden arkadaşım bu arada beyaz çay piyasada var mı, ben en son İngilterede üç yıl önce görmüştüm. Marketlerde dikkat etmedim.
teşekkürler canim sende insallah istedgin kiloya ulasirsin en kisa zamanda azmin elinden birsey kacmaz :))Arkadaşlar merhaba,
Tüm sayfaları okumadım ama kabaca baktığım kadarıyla burada çok güzel destek veriyorsunuz birbirinize. İnsanı motive ediyor bu paylaşımlar. Ben artık yarışma falan kaçırmışım, iş yerinde hiç vaktim olmuyor okumaya ve takip etmeye. Ben de kendi çabalarımla başlıyorum artık, boyum 1.53 , 48 kg hamile kalmıştım. 61 kg olarak doğum yaptım, 11 ay oldu doğum olalı şu an 54 kiloyum, ilk hedefim 51, sonra 48. Tempolu yürüyüş, eskiden günde 3 kez tükettiğim yeşil çaylı, biberiyeli, mate li çay karışımlarım, kahvaltıda haftada 3 gün yumurta olmak üzere, müsli ya da yoğurtlu yulaf ezmesi, ya da sadece bir muz ve bir bardak süt lü kahvaltılar, abur cubursuz günler, bol su içmeler... Gene başlayacağım. Sizi takip edeceğim elimden geldiğince, neler yiyorsunuz okuyacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum bu yolculukta.
Merhaba tatlım , senınde boyun benım gıbı kısaymıs , kısa olunca azıcık kılo bıle gerçekten güzel durmuyor canım , bu grup cok güzel gerçekten herkes cok motive edici takip edersen sende daha fazla motive olursun inşallah , kolay gelsınArkadaşlar merhaba,
Tüm sayfaları okumadım ama kabaca baktığım kadarıyla burada çok güzel destek veriyorsunuz birbirinize. İnsanı motive ediyor bu paylaşımlar. Ben artık yarışma falan kaçırmışım, iş yerinde hiç vaktim olmuyor okumaya ve takip etmeye. Ben de kendi çabalarımla başlıyorum artık, boyum 1.53 , 48 kg hamile kalmıştım. 61 kg olarak doğum yaptım, 11 ay oldu doğum olalı şu an 54 kiloyum, ilk hedefim 51, sonra 48. Tempolu yürüyüş, eskiden günde 3 kez tükettiğim yeşil çaylı, biberiyeli, mate li çay karışımlarım, kahvaltıda haftada 3 gün yumurta olmak üzere, müsli ya da yoğurtlu yulaf ezmesi, ya da sadece bir muz ve bir bardak süt lü kahvaltılar, abur cubursuz günler, bol su içmeler... Gene başlayacağım. Sizi takip edeceğim elimden geldiğince, neler yiyorsunuz okuyacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum bu yolculukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?