4 Aylık kilo verme yarışması

Gayet guzel canim afiyet olsun

Teşekkür ederim canim helal helal :))) herkese
listede farkettin mi silmisim.seni bildirim yapmadin diye bu yuzden ilk sayfada uyari yaptim . Eger bir dha unutmam dersen tekrar ekleyim
Tamam canım ekle aslında unutmadım aklımdaydı dün çok yoğun geçti bi fırsat bulamadım bir dahakine daha özenli davranırım

Şahane bi kahvaltı afiyet olsun

Arkadaşlar merhaba,

Tüm sayfaları okumadım ama kabaca baktığım kadarıyla burada çok güzel destek veriyorsunuz birbirinize. İnsanı motive ediyor bu paylaşımlar. Ben artık yarışma falan kaçırmışım, iş yerinde hiç vaktim olmuyor okumaya ve takip etmeye. Ben de kendi çabalarımla başlıyorum artık, boyum 1.53 , 48 kg hamile kalmıştım. 61 kg olarak doğum yaptım, 11 ay oldu doğum olalı şu an 54 kiloyum, ilk hedefim 51, sonra 48. Tempolu yürüyüş, eskiden günde 3 kez tükettiğim yeşil çaylı, biberiyeli, mate li çay karışımlarım, kahvaltıda haftada 3 gün yumurta olmak üzere, müsli ya da yoğurtlu yulaf ezmesi, ya da sadece bir muz ve bir bardak süt lü kahvaltılar, abur cubursuz günler, bol su içmeler... Gene başlayacağım. Sizi takip edeceğim elimden geldiğince, neler yiyorsunuz okuyacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum bu yolculukta.

Sbeden arkadaşım bu arada beyaz çay piyasada var mı, ben en son İngilterede üç yıl önce görmüştüm. Marketlerde dikkat etmedim.

kahvaltın harıka

teşekkürler canim sende insallah istedgin kiloya ulasirsin en kisa zamanda azmin elinden birsey kacmaz :))

Merhaba tatlım , senınde boyun benım gıbı kısaymıs , kısa olunca azıcık kılo bıle gerçekten güzel durmuyor canım , bu grup cok güzel gerçekten herkes cok motive edici takip edersen sende daha fazla motive olursun inşallah , kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…