- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Uyandım bileayda 4 kilo vermek sağlikli canim zaten fazlaca kilon yok
seni senii yakamozu uyandirma yoksa hizli hamle yapar
zambak benden sana tam destek
Kilo vermem duruyo gibi ne önerirsiniz kizlar?
Haftasonu 2 gün protein günümü yapsam acaba ne dersin cnm?Canım ben protein beslendim sadece 3 gün metabolizmam hızlandı
Bence yap canım ben ciddi anlamda faydasını gördümHaftasonu 2 gün protein günümü yapsam acaba ne dersin cnm?
Kahve iyi gelebilir canim annem onerdiKilo vermem duruyo gibi ne önerirsiniz kizlar?
Tmm cnm eger evde olabilirsem denicemBence yap canım ben ciddi anlamda faydasını gördüm
Protein diyetini bırakmama rağmen kilo veriyorum hala
Regl Dönemine giricem bi kaç gün sonra
O dönemde de bir gün atak yapıcam
Sade kahve diimi iciyorm hergün cnmKahve iyi gelebilir canim annem onerdi
Iki gün yapamazsan bir gün yap canımTmm cnm eger evde olabilirsem denicem
Aç karnına etkisi olduğunu duymuştumSade kahve diimi iciyorm hergün cnm
Evet canim o zaman patlican ye bolbolSade kahve diimi iciyorm hergün cnm
Ac karnina iciyorm kahvalti yapmk yasak isyerinde evde de yetisemiyorm yapamiyorm kahveyle gecistiriyorm cogu güAç karnına etkisi olduğunu duymuştum
Karniyarik olabilir de ben hic ekmek yemiyorm cnm :)))Evet canim o zaman patlican ye bolbolben 3 günde 13 tane kadar bol ekmekle karniyarik yemiştim yanlislik yok 1 kiloyu gecik kilo gitmisti. Aslinda ödem attiriyormus sasirmistim onceki yarismamda da yazmistim. Ama sen simdi.bunu yapamazsin ve riskte almak istemezsin sabah aksam yemistim
Ekmeksiz deneyebilirsin..ben o zamanlar yarismada pis bogazlik edip soylemeden yiyordum ama yinede zayifliyordum.bir sekilde sonradan yavasladi kilo vermemKarniyarik olabilir de ben hic ekmek yemiyorm cnm :)))
Cnm ne kdr sürede 70lere düstün senEkmeksiz deneyebilirsin..ben o zamanlar yarismada pis bogazlik edip soylemeden yiyordum ama yinede zayifliyordum.bir sekilde sonradan yavasladi kilo vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?