Yakamozzum deryam tatlim 1. Olmussun cok sevindim
Masallah arkadasima
O kilo araliginda bile 2 kusur kilo vermissin
Bence bu topikte en basarili ve azimli sensin.
Not. Bu yazdiklarimi seni cok sevmemin yaninda tarafsiz bakarakta gozlemledim
Alkislar sana gelsin
1 bucuk kilon 70 gurubundaydi ay basi Ondan olsun canim bir sonraki ayda 60 gurunun 1. Si olursun. Yakamozu 200 gram yüzünden yakmadim
bende 50 lere düştüm ama bakalım yakamozu geçebilecek miyim
Evet canım teşekkürlerSen hedefine varmak uzereymıssın tatlım , maşallah sana
hadi bakalımbana çok yakınsın umran,seni geçmeye çalışıcam
canım ev kalabalık..herkes o saatlerde kalkıyoo..beraber yapıyoruz..annemlerde kahvaltı 11 oglen 3 gıbı aksam 6 7 gıbı yıyoruz canım..kendı evımde düzenlı olur..günaydin canim neden 11 i bekliyorsun bugun benim kahvalti 11 bucukta basladi hala devam ediyor
Ayy bende cok acim ama yemicem ama hosnut deilim senin gibi :)))Su an acim ve cok mutluyum ac yatmaya bayiliyorum deli miyim neyim
uyuyamam kı...Su an acim ve cok mutluyum ac yatmaya bayiliyorum deli miyim neyim
zayiflayacagini dusun her gurultu 100 gram gotursunAyy bende cok acim ama yemicem ama hosnut deilim senin gibi :)))
ben eskiden geceleri ne yerdim ya paket paket abur cubur hemde nasil oldu da 99 da kaldim hayretuyuyamam kı...
Çok olmamış ki canım afiyet olsunAksam yemegim
1 kucuk tabak yumurtali ispanak
2 kasik yogurt
1 catal makarna
1 kasik corba
Cok oldu sanki hala tokum
bugun 40 dakika yuruyus yaptim
simdi de bacaklarim agriyor ama guzel agrilar bunlar
ayda 4 kilo vermek sağlikli canim zaten fazlaca kilon yokOl canım ol ben de mart sonu 65 ve 23 nisan a da 62 yi hedefliyorum bakalım. Hızlı vermek istemiyorum
seni senii yakamozu uyandirma yoksa hizli hamle yaparbende 50 lere düştüm ama bakalım yakamozu geçebilecek miyim
zambak benden sana tam destekbana çok yakınsın umran,seni geçmeye çalışıcam
bende cok açım aç yatinca hizli gidiyor yaglarSu an acim ve cok mutluyum ac yatmaya bayiliyorum deli miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?