- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Bende 2 hafta icinde 79u görmek istiyorm cokmu abartili acaba bilemedm görürmüyümkiIyi geceler kizlar....
haftaya ki hefefim 83 olamak... fazlasi olursa ne ala.....
Ben kacinciyimListe de ki sondan 2. Yim....
sisko olarakkkkk acilen inmem lazim 70ler grubuna....
S beden kendime de seni rakip sececem 70 ler grubunda
Ac karnina iciyorm kahvalti yapmk yasak isyerinde evde de yetisemiyorm yapamiyorm kahveyle gecistiriyorm cogu gü
Yemek icmek yasak enfeksiyon kaynagi oldugu icin servise sokulmuyorNiye kahvaltı yasak? Merak ettim canım
Ayyy anamm acele edelim o zamn dostummSen de 3.
Ayyy anamm acele edelim o zamn dostumm
Ilk kez duydum tatlım böyle bişey nerde çalışıyorsun kiYemek icmek yasak enfeksiyon kaynagi oldugu icin servise sokulmuyor
Allah kabul etsin canım niye menü paylaşmadınVeee yemin ettim pazartesi gunune kadar da tartilmayacagim. Bugun oruc olunca ben se biraz kaçırdım gibi. 2 gune toplarim ancak o yuzdwn tartilip moralimi bozmayacam.
Allah kabul etsin canım niye menü paylaşmadın
Metobolizmayi hizlandiriyormus canimben günde 2 3 fıncan ıcıyorum kahveee..neye faydası varmıss??tk tutma ozellıgı var onu bılıyorumda..başka baskaaa...
bir senedeCnm ne kdr sürede 70lere düstün sen
Sen gelene kadar ben 60 lar gurubuna GirerimListe de ki sondan 2. Yim....
sisko olarakkkkk acilen inmem lazim 70ler grubuna....
S beden kendime de seni rakip sececem 70 ler grubunda
Sen gelene kadar ben 60 lar gurubuna Girerimyani ayni zamanda 70 ler gurubunda yer alacagimi sanmam ama yinede güzel olurdu. Bu arada atak yapiyorum ama benm isim belli olmaz yine takilabilirim bu haftadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?