4 Aylık kilo verme yarışması

Liste de ki sondan 2. Yim....
sisko olarakkkkk acilen inmem lazim 70ler grubuna....

S beden kendime de seni rakip sececem 70 ler grubunda

Veee yemin ettim pazartesi gunune kadar da tartilmayacagim. Bugun oruc olunca ben se biraz kaçırdım gibi. 2 gune toplarim ancak o yuzdwn tartilip moralimi bozmayacam.

Allah kabul etsin canım niye menü paylaşmadın

Cok düzensiz oldu ve oruçtan kötü etkilendim.yemek yerken ne yedigimi bilw bilmeden yedim şekerim düştü. Her yerim titriyordu.

yarindan itibaren paylasmaya devam.

kizlar bu arada elma sirkeli sarimsak turşusu da oldu yarin başlayipta denek olarak kendimi
Feda etsem mi sizler icin

Liste de ki sondan 2. Yim....
sisko olarakkkkk acilen inmem lazim 70ler grubuna....

S beden kendime de seni rakip sececem 70 ler grubunda
Sen gelene kadar ben 60 lar gurubuna Girerim yani ayni zamanda 70 ler gurubunda yer alacagimi sanmam ama yinede güzel olurdu. Bu arada atak yapiyorum ama benm isim belli olmaz yine takilabilirim bu haftadan sonra

Sen gelene kadar ben 60 lar gurubuna Girerim yani ayni zamanda 70 ler gurubunda yer alacagimi sanmam ama yinede güzel olurdu. Bu arada atak yapiyorum ama benm isim belli olmaz yine takilabilirim bu haftadan sonra

Görecez canimmmmm...

Günaydın kızlaar.. Ben 2 gündür menü paylaşmıyorum çünkü normal yemek tükettim. Çarşamba akşamı kusmak için elimden geleni yaptım ama başaramadım. 2 gündür kendimi kötü hissediyordum. Bugün tekrar devam edeceğim umarım kilo almamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…