uyandı canım hemde banaayda 4 kilo vermek sağlikli canim zaten fazlaca kilon yok
seni senii yakamozu uyandirma yoksa hizli hamle yapar
zambak benden sana tam destek
teşekkürlerGünaydın kızlar :)
Bu aradaYaKaMoZz-z asivemai su321 file76 ve veronika_nika sizleri tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim
Günaydın fıstığım ,Gunaaydinlarrrr herkese
Kahvalti
1 has yumurta
1 dl peynir
1 dl kizarmis ekmek
Sutlu kahve
Gunaydın Zabıtcım ,Günaydın kızlar :)
Bu aradaYaKaMoZz-z asivemai su321 file76 ve veronika_nika sizleri tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim
Ohh afiyet olsun bol bol yag yaksin tatlimGünaydın kızlar ,
sabah : 1 yumurta + 1 dilim peynır + 4 zeytın + 1 dilim ekmek -- Seacım senden sebep yumurta haşladım :) thank you : )
Canim ne guzel olmusKahvaltim eksiler görüyorum bu hafta yemin ettigim gibi 2 kilo gidecek
Sagol canim cay pek icmiyorumGünaydın fıstığım ,
Her zamanki gibi güzel bir menü .. Sütlü kahvene imrendim :)
canım ne güzel sende ekmek yememeye başladınKahvaltim eksiler görüyorum bu hafta yemin ettigim gibi 2 kilo gidecek
cok sevindim tatlım senin adına devamı gelsın canım , maşallahSagol canim cay pek icmiyorum
Sut un içine bir kasik kahveyle super oluyor
Tavsiye ederim
Laf aramizda bugun eksiler gordum tartida
2 dilim ekmek yiyorum canim. Yumurtayi yarin bire indircem kaşarin yarisinida kizim yedi cok kalorilicanım ne güzel sende ekmek yememeye başladın
1 ayda daha net sonuçlar aliriz benceKizlar vücut ölçülerini 15 günde 1 mi alalım yoksa ayda 1 mi ne dersiniz
canım ne güzel sende ekmek yememeye başladın
ben bir yerde ayda bir ölçülmesi lazım diye okumuştum ama yine de siz bilirsinizKizlar vücut ölçülerini 15 günde 1 mi alalım yoksa ayda 1 mi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?