allah razı olsun canım inşallah sende istediğin killoya ulaşırsın canım benimasivemai canım gönülden tebrikler hedefine 1.5 kilo kalmış maşallah bende 1 nisana inşallah 63 olacam
Teşekkür ederim arkadaşım daha Güzeli sizlerin olsunHımm şimdi gordum canım teşekkürler , seni cok yoruyoruz guzelım ..
Yakamozz tebrıkler tatlım gerçekten hakettıgını düşünüyorum harikaydın gerçekten gecen ay , azmine helal olsun
guzelım artık fıstık gibi olmuşsundur emınım ona
Anladm canim yumurta iyi kilo verdiriyor da ondan sordumcanım sabah işe giderken yedıgım için ancak yıyebiliyorum , yumurtayı severım ama yapacak zamanım olmuyor tatlım
1 bucuk kilon 70 gurubundaydi ay basi Ondan olsun canim bir sonraki ayda 60 gurunun 1. Si olursun. Yakamozu 200 gram yüzünden yakmadimYa ben 60-69 arasi degil miyim artik niye 70 lerin birincisiyim 1. olduguma sevinemedim yaa
Tamam madem nefret ediyorum da 70 li sayılar görmekten1 bucuk kilon 70 gurubundaydi ay basi Ondan olsun canim bir sonraki ayda 60 gurunun 1. Si olursun. Yakamozu 200 gram yüzünden yakmadim
Tamam madem nefret ediyorum da 70 li sayılar görmekten
Ol canım ol ben de mart sonu 65 ve 23 nisan a da 62 yi hedefliyorum bakalım. Hızlı vermek istemiyorumfazla kilodan nefret etmek güzel bişey gecti bitti bu sefer 70 gurubunun birincisi ben olacam sonra da gelsin 60 gurubu
Ins cnm benimde hedefim oDiger aya insallah bu gruba dalariz
Sen hedefine varmak uzereymıssın tatlım , maşallah sanabende 50 lere düştüm ama bakalım yakamozu geçebilecek miyim
bana çok yakınsın umran,seni geçmeye çalışıcambende 50 lere düştüm ama bakalım yakamozu geçebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?