4 Aylık kilo verme yarışması

2 dilim ekmek yiyorum canim. Yumurtayi yarin bire indircem kaşarin yarisinida kizim yedi cok kalorili
evet ekmekle yiyorsan rejimlik olmaz zaten tatlım , bana bu halıyle bile cok geliyor , söylemiştim zaten turkish candy e , o kadar zeytın kahvaltıda nasıl yenır diye , oda bana Canan Karatay diyeti yiyerek veriyorsun demişti tatlım .

canim zeytin cok saglikli ve bir tanesi sadece 7 kalori Ekmek 77 kalori . Bu sabah -500 gördüm dunku kahvtidan ve sonradan yediklerimden sonra hatta daha regl bile olmadim 5 gün gecikti yiyerek zayiflamaya inaniyorm. Doktor varya kubilay miydi oda o sekilde zayiflatiyor hastalarini sende cekinme ye zeytin coook fayladi tuzuda kaya tuzu normal tuz kullanilmiyor zeytinlerde minerali bol . Ama kacamak yapinca hersey ziyan olabiliyor

doğrudur zaten turkish candy de o şekilde yiyip verenlerden ,ve gerçekten onun görüşüne güveniyorum her zaman , seninde aynı şekilde canım, benim metabolızmam hızlı calısmadıgı için yemeklerımıde biraz azaltmazsam verebilecegımı sanmıyorum ama deneyip göreceğiz tabıkıde tatlım .

canım ya ben hedef kilomu değiştirdim 55 yaptım düzeltme imkanın var mı??

Canim kahvalti günün en önemli ogunu korkmadan ye bazi seyleri. Ama ara ogun olsun aksam yemegi olsun olcusune cok dikkat et ayrica aksam yemegin 5 bucukta olsun en gec o dan sonra lokma dahi yeme. Ben dün aksam 9 da kahve ictim ardindan su 5 bucultan sonra yemeyerek zayiflamistim önceki yarismada. Dun ara ogunum kajve idi aksam yemegim ise 7 kasik fasulye bir kase yogurt ve iki kasik pilav

Kizlar ben bir kac gun seminer odevimle ugrasacagim icin gecem gunduzum birbirine girecek o yuzden bir kac gun menu paylasimi yapmayacagim. Pazartesi yada sali yeniden ve bu sefer sıkı sporla birlikte geri döneceğim.
aktayarda goruslerin icin cok tesekkur ederim bu guveni saglayabilmek cok hos:)

Slm kızlar
Yoğundum biraz şimdi fırsat bulabildim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim salam
2 dilim kaşar
Bi Çay kaşığı acuka
2 kepekli grisini
Bi bardak Çay
Yarım domates

Dunden sonra bugun iyi toparlandm.
sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatlik havuc
5 zeytin

ara
2 yk tarçınlı yoğurt

Oglen
1 tabak aci soso dökülmüş karnabahar
1 dilim ekmek
yarim kase yoğurt
2 catal yumurta

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

ara
1 bardak ayran + 2 adet ceviziçi

aksam
tavuk haslama avuc icinden azcik fazla
salata bol bol
1 bardak ayran

ara
yeşilçay + kivi

dün öğleden sonra kuzenler geldiler o yüzden pek giremiyorum 2gündür düzeli sporumu yapıyorum şimdi bitirdim bu günün sporunu.

akşam yemeği kızlar nasıl sizce fazlami bu arada hepsi fırında ve az yaglı pisti Türkis kandy sana minnettarim bu iş süper ise yara inşallah hepinize tabak süsleme ve fotolamayi tavsiye ederim gözüm doydum o CAV ekmeğin yarısını yiyemedim s beden ekmeğini fotoyu ekle için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…