4 Aylık kilo verme yarışması

bende ki olaya bak bebek arabasi esimin arabasinda kaldi ve kizimin ayakkabilari. Birazdan arayip isteyecem.bizi uzak bir noktaya aracla gotursun donuste canim sıkılmiyo yururken
kendine bir hedef belirlersen canın sıkılmaz,mesela markete,manava gitmek gibi veya parka,sana en uzak markete git . bende sitenin içinde yürürsem sıkılıyorum,markete gidersem sıkılmıyorum

slm kızlar ben gine buradan koptum kaç gündür tabi diyettende tam kaçamak falan yapmıyorum. yemekleri düzensiz yemeğe başladım kaç gündür spor yok,su yok kendimi toparlamam lazım bu haftayı böyle kapatmayım bari son 2 gün kendimi toparlayayım,haftaya da renğli olurum sanırım.şimdi kendime hızlı kilo verdirecek güzel bir diyet bulmalıyım.sizler inşallah güzel gidiyorsunuzdur.söz veriyorum buradan keyfi ayrılmak yok.

kızlar ara ogun : 2 adet grıssını + yesıl cay -- cok acıkmıştım yemek zorundaydım ara ogun , bugun doyurucu yememe rağmen cok acıktım

Gelmisken menümu yazayim bende sabah kahvaltı cok erken oldu 6 da
1 dilim ekmek
Peynir
5 zeytin
Salatalik domates
yumurta
Biraz tahin pekmez

ara
2 yk tarçınli yogurt

oglen
1 dilim ekmekle tost
1 bardak ayran

ara
yesilcay + 3gun kurusu kayisi

aksam da 16.30
6-7 kasik tavuk sote (hic yag eklemedim ve tavugu cok azdi sebzesi bol )
2 kase cacik(salata yapmaya usendim)

sanki listeye uyamamisim gibi hissettim
aksam da 2 ara yaparim

yesilcay + elma

sekersiz kahve olabilir ceviz ici ile

aksam da 16.30

aksam da 2 ara yaparim

yesilcay + elma

sekersiz kahve olabilir ceviz ici ile[/QUOTE]
canım sen emzıren bir anne olarak cok az yemıssın gibi geldı ,
yeşim yapraklı sebzelerden hıc gormedım , meyvede gormedım menünde , ayrıca kalsıyumda cok az ;
, 1 bardak sut v.s ıcebılırdın sankı kahvaltıda yada arada ?( 2 kasık yoğurt ve peynırle olmaz gıbı ) yınede sen bilirsin tatlım

aksam da 16.30

aksam da 2 ara yaparim

yesilcay + elma

sekersiz kahve olabilir ceviz ici ile
canım sen emzıren bir anne olarak cok az yemıssın gibi geldı ,
yeşim yapraklı sebzelerden hıc gormedım , meyvede gormedım menünde , ayrıca kalsıyumda cok az ;
, 1 bardak sut v.s ıcebılırdın sankı kahvaltıda yada arada ?( 2 kasık yoğurt ve peynırle olmaz gıbı ) yınede sen bilirsin tatlım[/QUOTE]

Canim hergun 1 bardak sut iciyorum ama sutum bitti o yuzden tarcini yogurda kattim.
ve salatam hergun olur.bugun üsendim. Bugune oyle denk gelmis. Diger gunlerde vardi hepsi . Her aksam bir meyve yerim yazmamisim

Aktayarda bu arada hasdasiyetin icin tesekkur ederim

Aktayarda bu arada hasdasiyetin icin tesekkur ederim
Emzirme dönemide aynı hamilelik dönemi kadar hassas bir dönemde ondan güzelim . Ben dikkat etmediğim için cok sorun yasadım her anlamda bu nedenle emziren annelere hıc kıyamıyorum , hele senınkı gıbı kucuk bebesı olanlara tatlım

Slm kızlar bugün menü çok fena
1 saat önce akşam yemeğimi yedim
2 servis kasığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 köfte
6-7 Çatal makarna
Iki dilim elma

Slm kızlar bugün menü çok fena
1 saat önce akşam yemeğimi yedim
2 servis kasığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 köfte
6-7 Çatal makarna
Iki dilim elma

O kadar da haksizlik etme kendine canım sen oyle dersen biz ne yapariz o zaman

Öyle bi diyet bulursan banada haber ver cnm

Kızlar bu akşam yemeğim arkasından 1 kare bitter yedim az öncede form çay tarçın Çubuklu içtim buarada tabak takı haşlanmış kuzu eti ekmeksiz tükettim çok zordu ama alisicam

bende katılmak istiyorum tek başıma ne denediysem olmadı ya 10 12 kilo vermem lazım düğünüm olacak şişko bi gelin olacam (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…