kendine bir hedef belirlersen canın sıkılmaz,mesela markete,manava gitmek gibi veya parka,sana en uzak markete git . bende sitenin içinde yürürsem sıkılıyorum,markete gidersem sıkılmıyorumbende ki olaya bak bebek arabasi esimin arabasinda kaldi ve kizimin ayakkabilari. Birazdan arayip isteyecem.bizi uzak bir noktaya aracla gotursun donuste canim sıkılmiyo yururken
kızlar ara ogun : 2 adet grıssını + yesıl cay -- cok acıkmıştım yemek zorundaydım ara ogun , bugun doyurucu yememe rağmen cok acıktım
regl den olabilir canımBahardandır canim istah açılması ya da regli olacaksindir
canım sen emzıren bir anne olarak cok az yemıssın gibi geldı ,aksam da 16.30
6-7 kasik tavuk sote (hic yag eklemedim ve tavugu cok azdi sebzesi bol )
2 kase cacik(salata yapmaya usendim)
sanki listeye uyamamisim gibi hissettim
aksam da 2 ara yaparim
yesilcay + elma
sekersiz kahve olabilir ceviz ici ile
Emzirme dönemide aynı hamilelik dönemi kadar hassas bir dönemde ondan güzelim . Ben dikkat etmediğim için cok sorun yasadım her anlamda bu nedenle emziren annelere hıc kıyamıyorum , hele senınkı gıbı kucuk bebesı olanlara tatlımAktayarda bu arada hasdasiyetin icin tesekkur ederim
Slm kızlar bugün menü çok fena
1 saat önce akşam yemeğimi yedim
2 servis kasığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 köfte
6-7 Çatal makarna
Iki dilim elma
Öyle bi diyet bulursan banada haber ver cnmslm kızlar ben gine buradan koptum kaç gündür tabi diyettende tam kaçamak falan yapmıyorum. yemekleri düzensiz yemeğe başladım kaç gündür spor yok,su yok kendimi toparlamam lazım bu haftayı böyle kapatmayım bari son 2 gün kendimi toparlayayım,haftaya da renğli olurum sanırım.şimdi kendime hızlı kilo verdirecek güzel bir diyet bulmalıyım.sizler inşallah güzel gidiyorsunuzdur.söz veriyorum buradan keyfi ayrılmak yok.
Öyle bi diyet bulursan banada haber ver cnm
Ayni kiloda kalsam yeter cnm kilo verimim durdu gibiCanim carsamba gunu hedefin nedir gwcwn hafta 82.8 din dimi
Ayni kiloda kalsam yeter cnm kilo verimim durdu gibi
Cok dikkatte ediyorm ama kilom azalmiyo cnm sanirm duraklama zamanlarindayimOyle deme canim ya insallah 100 gr da olsa eksi de olmak icin elimizden geleni yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?