4 Aylık kilo verme yarışması

Benim olculerim gogus :94 bel:75 göbek:89 basen:98 sabah AC olctum.benim yanlarim var o yuzden göbek çevresi yuksek cikti.bu rakamlar hangi beden oluyor acaba. Kilom da 62.2 boyum 164

Günaydın arkadaşlar
Bende ölçülerimi yazmaya utanıyorum
Benim sorunum basen alt taraf büyük tam armut tipliyim
Nasıl küçülte bilirim

Ben jillian 30ds başlıcam etki eder muhakkak. Ama basenlerin ilacı tüm araştırmalarım gösteriyor ki koşu=)
Bende hep bahane buluyorum koşmamak için. Havaları bahane ediyordum ısındı inş onada başlayacağım.

canım cok ta azimli eğilim aslında , son 1 aydır hıc veremedim .. bu ayda habire bozup duruyorum , hayrılısı artık cnm
Olsun canım sağlık olsun da, kiloları zamanla veririz inş. Az gitsin öz gitsin bi daha da geri gelmesinler :)

Canim aslinda protein gorundugu gibi zor degil hatta tok tutuyor
Tek sorun evdekilerden ayri yiyorsun
Ayri bir menu olusturman gerekiyor ha bir de misafirlige gidemiyorsun bu acilar dan zorluyor
Tartiya 2 gun var dikkat edersen kesin ekside olursun

Tartiya iki gün var ve ben yemin etmistim 2 kilo vermek icin. Suanda 1600 açığım var bu aksam cay yogurt idare edecem.carsambaya bir sekilde -2 kg görmek icin . Yuruyus icin havalarin acmasini bekliyordum hava yaz gibi simdide benim cikasim gelmiyor tek yurumek sıkıciiiiii

hadi hadi kaldır kendini güneşin tadını çıkar yürü

Selam kizlarrr... Ben bu hafta da arti cikmazsam daha da hic bir zaman cikmam son dort gundur cok feci gecti. Bugun toparladim artik. Sabah bir yumurta bir dilim peynir ve aksami da az once yedim haslanmis tavuk ve yogurt. Spor olarak da 100 sguat ve 45 dakika leslie 3 mil.

evde spor yap tatlım , dışarıdan yürümen gerekmiyor ... çokta stres yapma canım 2 kılo olmaz 1,5 olur canım , bunda yemın sayılmaz , kolay degıl sonuçta kılo vermek .

Tatlim neden öyle oldu ki
2 gun var onunde belki 1600 gitmez ama 1 kilo bile gitse kardir
Illa 2 kilo diye sartlama kendini
Giden her gram almaktan iyidir
Ama Bencede bu havayi kacirma

Tatlim neden öyle oldu ki
2 gun var onunde belki 1600 gitmez ama 1 kilo bile gitse kardir
Illa 2 kilo diye sartlama kendini
Giden her gram almaktan iyidir
Ama Bencede bu havayi kacirma

Sabah 7.30da yapmistim kahvalti
BUda ogle yemeği. Koftelerini yedim bi tek yemegn

Eklentiler

• 20150309_143129.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 72
ögle yemegı : 1 tane haşlanmış tavuk but + yarım tabak bulgur pılavı
ama cok acıktım neden bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…