- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Çalışıyorum o yüzden sağlıklı bir seçeneğim yok sipariş edebileceğim. Nasıl unuttum evde ya
Günaydın arkadaşlar
Bende ölçülerimi yazmaya utanıyorum
Benim sorunum basen alt taraf büyük tam armut tipliyim
Nasıl küçülte bilirim
Olsun canım sağlık olsun da, kiloları zamanla veririz inş. Az gitsin öz gitsin bi daha da geri gelmesinler :)canım cok ta azimli eğilim aslında , son 1 aydır hıc veremedim .. bu ayda habire bozup duruyorum , hayrılısı artık cnm
Canim aslinda protein gorundugu gibi zor degil hatta tok tutuyorTesekkur ederim canım ama eşim dun aksam sabote ettı maalesef , bakalım bugun toparlamaya çalışıyorum , carsamba gününe 200 gr bıle eksı görsem razıyım canım , sizler gibi proteın gunu falan yapamıyorum cnm , takdir ediyorum vallahi sizleri protein gunu falan yapıyorsunuz ne kadar güzel , iradeniz gerçekten süper , ben o kadar hırslanamadım hala maalesef
Tartiya iki gün var ve ben yemin etmistim 2 kilo vermek icin. Suanda 1600 açığım var bu aksam cay yogurt idare edecem.carsambaya bir sekilde -2 kg görmek icin . Yuruyus icin havalarin acmasini bekliyordum hava yaz gibi simdide benim cikasim gelmiyor tek yurumek sıkıciiiiii
bende ki olaya bak bebek arabasi esimin arabasinda kaldi ve kizimin ayakkabilari. Birazdan arayip isteyecem.bizi uzak bir noktaya aracla gotursun donuste canim sıkılmiyo yururkenhadi hadi kaldır kendini güneşin tadını çıkar yürü
evde spor yap tatlım , dışarıdan yürümen gerekmiyor ... çokta stres yapma canım 2 kılo olmaz 1,5 olur canım , bunda yemın sayılmaz , kolay degıl sonuçta kılo vermek .Tartiya iki gün var ve ben yemin etmistim 2 kilo vermek icin. Suanda 1600 açığım var bu aksam cay yogurt idare edecem.carsambaya bir sekilde -2 kg görmek icin . Yuruyus icin havalarin acmasini bekliyordum hava yaz gibi simdide benim cikasim gelmiyor tek yurumek sıkıciiiiii
Tatlim neden öyle oldu kiTartiya iki gün var ve ben yemin etmistim 2 kilo vermek icin. Suanda 1600 açığım var bu aksam cay yogurt idare edecem.carsambaya bir sekilde -2 kg görmek icin . Yuruyus icin havalarin acmasini bekliyordum hava yaz gibi simdide benim cikasim gelmiyor tek yurumek sıkıciiiiii
Tatlim neden öyle oldu kiTartiya iki gün var ve ben yemin etmistim 2 kilo vermek icin. Suanda 1600 açığım var bu aksam cay yogurt idare edecem.carsambaya bir sekilde -2 kg görmek icin . Yuruyus icin havalarin acmasini bekliyordum hava yaz gibi simdide benim cikasim gelmiyor tek yurumek sıkıciiiiii
bende ki olaya bak bebek arabasi esimin arabasinda kaldi ve kizimin ayakkabilari. Birazdan arayip isteyecem.bizi uzak bir noktaya aracla gotursun donuste canim sıkılmiyo yururken
iyi fikirbende ki olaya bak bebek arabasi esimin arabasinda kaldi ve kizimin ayakkabilari. Birazdan arayip isteyecem.bizi uzak bir noktaya aracla gotursun donuste canim sıkılmiyo yururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?