ciddi gercek bir yemindi canim bugun iki saat hizli tempo yurudum suan cok yorgun hissediyorum.yemin bir daha etmeyecem pisman oldum regl 8 gun gecikti yarin 9 olcak.onun yaptigi siskinlikte var. Yeminde yerine gelmiyo telafi etmeye calisicam Allahim jnsallah affeder .evde spor yap tatlım , dışarıdan yürümen gerekmiyor ... çokta stres yapma canım 2 kılo olmaz 1,5 olur canım , bunda yemın sayılmaz , kolay degıl sonuçta kılo vermek .
2 saat yurudum canim hizli tempohadi hadi kaldır kendini güneşin tadını çıkar yürü
canim 2 kiloya sartlamistim çünkü yemin etmistim . Ama olmadiii bir daha bu konularda yemin etmeyecem. Allah afdeder insallah 3 gun oruc tutucam bunun icin. Bugun 2 saat hizli tempo yurudum suan cok halsizim tatli tatli sicak cay iciyorum :))Tatlim neden öyle oldu ki
2 gun var onunde belki 1600 gitmez ama 1 kilo bile gitse kardir
Illa 2 kilo diye sartlama kendini
Giden her gram almaktan iyidir
Ama Bencede bu havayi kacirma
Bunu yapiyordum canim ama artik buda ise yaramiyor sıkıldim hedef belirlemektn bugunku gittigim yer 3 seritli cooook uzun yuruyus yoluydu orada Herkes yuruyor kadinlar tek basina arkadasi olmadan tek yuruyen cok insan var motive edici bir yer. malesef sisman insan çok taa ilerden farkediyrm bakiyor muyum diye kontrol ediyoar bende bakmıyor görmüyor gibi yürüyorum rahatsiz olmasinlar diye bilmiyorlar ki bende bir zamanlar cok şişmandimkendine bir hedef belirlersen canın sıkılmaz,mesela markete,manava gitmek gibi veya parka,sana en uzak markete git . bende sitenin içinde yürürsem sıkılıyorum,markete gidersem sıkılmıyorum
Gunaydın tatlım , sen ne zaman eve doneceksın orada devam edersın canım , anne evınde yenır tabıkıde , o güzel yemekler kaçar mı :) mıktarlarını az tut hıc olmazsa ..gunaydınn kızlarrr...vallahıı cookk cookk cookk yıyorumm yazmıyorum artıkk napımm???
Akbulut harıka gıdıyorsun tatlım , cok güzel bir menü olmuş , resmını koyduklarının ıcınde en cok bunu begendım :)Eki Görüntüle 1448667 Kızlar bu akşam yemeğim arkasından 1 kare bitter yedim az öncede form çay tarçın Çubuklu içtim buarada tabak takı haşlanmış kuzu eti ekmeksiz tükettim çok zordu ama alisicam
Canim olur öyle 2 kilo da kolay degil2 saat yurudum canim hizli tempo
canim 2 kiloya sartlamistim çünkü yemin etmistim . Ama olmadiii bir daha bu konularda yemin etmeyecem. Allah afdeder insallah 3 gun oruc tutucam bunun icin. Bugun 2 saat hizli tempo yurudum suan cok halsizim tatli tatli sicak cay iciyorum :))
Tatlim harika menuler cikariyorsunGunaydın kızlar ,
Sabah : 2 yumurta + 1 dılım peynır + 1 dılım ekmek + yesıllık
Deryacim o kadar istikrarli gittinkiSlm kızlar bugün menü çok fena
1 saat önce akşam yemeğimi yedim
2 servis kasığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 köfte
6-7 Çatal makarna
Iki dilim elma
Iyi yolculuklar canimGünaydın kızlar
+ 500 ile başladım güne
Sanırım regl olcam
Bugün menü paylaşmıyorum birazdan yola çıkıcam
Sağol canim hirsimi azalttim.bu ara kilo almayip yerimde saysamda raziyim dunku yuruyus hic eksi yapmadi tartida ama olsun dert etmiyorum bu kiloyada emzirerek indim emzirmesem.bu kadar basari benden cikmazdi cunku duygusal psikoljk cok çöker umutsuzluk yasardim . Bu arada dun kizim hasta oldu hava carpti burnu foş foş :)) benimde bademckler sisti biraz.daha iyilesene kadar cikmam dahaCanim olur öyle 2 kilo da kolay degil
Masallah 2 saat yuruyus yapmissin
O bile cok farkettiriyor
Canin sagolsun tatlim gitsin de yavas gitsin geri de gelmesin kilolar insallah
Gecmis olsun canim ikinizede dikkat et kendine tam hastalik havasi herkes kiriliyo bizde yeni iyilestik sayilir kizim haricSağol canim hirsimi azalttim.bu ara kilo almayip yerimde saysamda raziyim dunku yuruyus hic eksi yapmadi tartida ama olsun dert etmiyorum bu kiloyada emzirerek indim emzirmesem.bu kadar basari benden cikmazdi cunku duygusal psikoljk cok çöker umutsuzluk yasardim . Bu arada dun kizim hasta oldu hava carpti burnu foş foş :)) benimde bademckler sisti biraz.daha iyilesene kadar cikmam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?