4 Aylık kilo verme yarışması

Canım Benim bildiğim yemin edip yerine getiremezsen 3gün oruç tutman gerekiyo diye biliyorum bi araştır bence yinede yanıltmıyayım seni

günaydın millet
kahvaltım:
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1salatalık
yeşil çay

Son düzenleme:
Reactions: zbt
canım renğli döneminde tartılma çünkü gittikçe + çıkarsın,bol bol su ve yeşil çay iç ödem satarsın.

Kızlar ben biraz tez canlılıkla bi kaç zayıflama grubuna katıldım haftada bir kaç gün tartılmak beni olumsuz etkileyecek o yüzden aranızdan ayrılıyorum. sizlere başarılar diliyorum=)

Kahvaltım
1yumurta
3dilim peynir
4zeytin
2domates
1biber
2dilim ekmek
Birazcık reçel
Şekersiz çay

Canim saglik daha onemli tabiki
Ben seni ve tatlitambak I cok takdir ediyorum
Emzirme donemi cok zor surekli bir sey yemek istiyor
Sen kilo almasan bile basaridir
Ben emzirdigim Donem hamilelikten bile cok kilo almistim
Kasma kendini az az gram gram da olsa gidecek sonunda
bakis acinin degismesi cok guzel

Akbulut harıka gıdıyorsun tatlım , cok güzel bir menü olmuş , resmını koyduklarının ıcınde en cok bunu begendım :)
Teşekürler canım ben de seni takip ediyorum yemeğini arada resimle ise yarıyor canım birde tek tabak ve içinde protein karbonhidrat sebze ve süt ürünü bir arda doyurucu oluyor inanki

canım renğli döneminde tartılma çünkü gittikçe + çıkarsın,bol bol su ve yeşil çay iç ödem satarsın.
Haklisin canim dun cig kofte yedik o bile ictigim sivilari hep tuttu bugun tam 77 kilo ciktim sabah sasirdim sabirla regl bekliyrm

çok tesekkur ederim canim hirsim bu ara yok aslinda pes ettim.bir sureligine gucum tukendi 77 kilo gordum bu sabah hala regl olmadim bugun 9. Gün gecikti. Yuzum bile sisti sabrediyorum yinede dikkat ediyorum

aktayarda canim dün yazmıştın. Ben sanki biraz önce yeniden doğdum. Evde hareket spor yapacam dediğin gibi zaten bu ara çıkamam kizim biraz hasta oldu. Bir ayligina dogum kontrol hapi kullaniyrm tedavi amacli beni o yapmistir bu sekilde . Moral bozmak yok..bugun tekrar basliyorum coook kiloluda degilim eglenceye cevirerek zayiflyacagm. Sen burada herkesle cok ilgilrniurosun tesekkurler.

slm kızlar
ben diyetten çekiliyorum
artık sıkıldım
kendinize iyi bakın
arada uğrar bakarım size
biraz ara verdikten sonra başlarım belki yaz'a
şimdilik kilomu korumaya ve egzersiz yapamaya çalışıcam
görüşmek üzere..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…