Az kaldi az:)ayyy haftasonu gelsede bende şöyle bi kahvaltı yapsam
+2.800 yani 75.2 den 78 e ciktim 2 gundur aksamlari yemek yedim umutsuzluktan. ama sorun yok artik bu sabah 10 günn geciken regl basladi yuzum filan fazla sisti artik hersey daha guzel olacak insallah. File beni rakip tuttu bu beni heyecanlandirdi. tedavi amcli kullndgm dogum kontrl hapinida biraktim . Simdi bomba gibiyim
Az kaldi az:)
Aa cok sevindim:))) 50 ilk hedef canim olursa 48 sonra:)Sevgicim bu hafta 1 kg gitti bendennnn:)))
Cokkk mutluyummm
senin hedef 48 mi 50 mi
canım +2800 çok fazla değilmi bu hafta dikkat de ediyodun doğru söyle haftaya çok şaşırtmak için mi yapıyon+2.800 yani 75.2 den 78 e ciktim 2 gundur aksamlari yemek yedim umutsuzluktan. ama sorun yok artik bu sabah 10 günn geciken regl basladi yuzum filan fazla sisti artik hersey daha guzel olacak insallah. File beni rakip tuttu bu beni heyecanlandirdi. tedavi amcli kullndgm dogum kontrl hapinida biraktim . Simdi bomba gibiyim
Gayet iyiGünaydın kızlar 69.1 ben Bu hafta 68 çok istedim ama bu da hiç fena degil ne dersiniz
Maşallah canım , ne yedin bakalım lahmacun ,mantı falan ?? ona göre ben de yiyim canım çekiyoSelam fistiklarrrrr....Yedi gunun Dort gununde insan ustu yememe ragmen kilo vermisim kendimi tebrik ediyorumGecen hafta 68.3 bu hafta 67.9 - 400 buna da sukur
Yok canim dun aksam kizartma yedim bolca ondan onceki aksam cig kofte aksam 10 da moralim yoktu bu ara esimde teselli etmeye calisiyor. Regl de cok gecikti bunalima girdim hicte dikkat etmedim 3 gun. Tatlida yedim. Ama vucutta odem oldu hepsi gercek kilo degil . Ben gercekten kiko vereyim kimse sasirmasin yeterki zayifliyimcanım +2800 çok fazla değilmi bu hafta dikkat de ediyodun doğru söyle haftaya çok şaşırtmak için mi yapıyon
kader arkadaşım o zaman bu hafta dikkat ediyoruz ben de çok salmıştım artık motive oldum haftaya şaşırtalımYok canim dun aksam kizartma yedim bolca ondan onceki aksam cig kofte aksam 10 da moralim yoktu bu ara esimde teselli etmeye calisiyor. Regl de cok gecikti bunalima girdim hicte dikkat etmedim 3 gun. Tatlida yedim. Ama vucutta odem oldu hepsi gercek kilo degil . Ben gercekten kiko vereyim kimse sasirmasin yeterki zayifliyim
canım regl yüzünden vücudunda ödem olmuştur. kilo değildir bence, ben böyle zamanlarda tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum+2.800 yani 75.2 den 78 e ciktim 2 gundur aksamlari yemek yedim umutsuzluktan. ama sorun yok artik bu sabah 10 günn geciken regl basladi yuzum filan fazla sisti artik hersey daha guzel olacak insallah. File beni rakip tuttu bu beni heyecanlandirdi. tedavi amcli kullndgm dogum kontrl hapinida biraktim . Simdi bomba gibiyim
sbeden cigkofte bende cok seviyorum , canım istedi gerçekten .. en azından boşa gıtmemıs güzel seyler yemıssın .. bundan sonra uzun bir sure yemeyecegın ıcın nefsin korelmıstır canım , böyle dusun ...Yok canim dun aksam kizartma yedim bolca ondan onceki aksam cig kofte aksam 10 da moralim yoktu bu ara esimde teselli etmeye calisiyor. Regl de cok gecikti bunalima girdim hicte dikkat etmedim 3 gun. Tatlida yedim. Ama vucutta odem oldu hepsi gercek kilo degil . Ben gercekten kiko vereyim kimse sasirmasin yeterki zayifliyim
sende mı aldın thomson ben senın + larda olduğunu ılk defa duyuyorum tatlım ?kader arkadaşım o zaman bu hafta dikkat ediyoruz ben de çok salmıştım artık motive oldum haftaya şaşırtalım
Yok canim dun aksam kizartma yedim bolca ondan onceki aksam cig kofte aksam 10 da moralim yoktu bu ara esimde teselli etmeye calisiyor. Regl de cok gecikti bunalima girdim hicte dikkat etmedim 3 gun. Tatlida yedim. Ama vucutta odem oldu hepsi gercek kilo degil . Ben gercekten kiko vereyim kimse sasirmasin yeterki zayifliyim
aldım canım ye ye kilo alma yok öyle tartı affetmiyo kendime geldimsende mı aldın thomson ben senın + larda olduğunu ılk defa duyuyorum tatlım ?
Evet canım bende Hırs yaptım artıkolsun canım , şimdi buyuk bır azımle devam edersen en fazla 1-2 haftaya yıne gorursun 80 altını , bozma moralni kaldığın yerden devam , vücut hemen kılo alıyor ama hızlı aldığın kılolar hemende gıdıyor yerleşmeden , hemen hızlı bır sekılde basla goreceksın hemen gıdecek kılocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?