4 Aylık kilo verme yarışması

+2.800 yani 75.2 den 78 e ciktim 2 gundur aksamlari yemek yedim umutsuzluktan. ama sorun yok artik bu sabah 10 günn geciken regl basladi yuzum filan fazla sisti artik hersey daha guzel olacak insallah. File beni rakip tuttu bu beni heyecanlandirdi. tedavi amcli kullndgm dogum kontrl hapinida biraktim . Simdi bomba gibiyim

Canim o 2800 hemencik gider eminim...
ben de regli olsaydim ah ah....

Bugun ruyam da hamile idim
Sen beni takmiyorsun ama seni de gececem ben

canım +2800 çok fazla değilmi bu hafta dikkat de ediyodun doğru söyle haftaya çok şaşırtmak için mi yapıyon

Selam fistiklarrrrr....Yedi gunun Dort gununde insan ustu yememe ragmen kilo vermisim kendimi tebrik ediyorum Gecen hafta 68.3 bu hafta 67.9 - 400 buna da sukur
Maşallah canım , ne yedin bakalım lahmacun ,mantı falan ?? ona göre ben de yiyim canım çekiyo

canım +2800 çok fazla değilmi bu hafta dikkat de ediyodun doğru söyle haftaya çok şaşırtmak için mi yapıyon
Yok canim dun aksam kizartma yedim bolca ondan onceki aksam cig kofte aksam 10 da moralim yoktu bu ara esimde teselli etmeye calisiyor. Regl de cok gecikti bunalima girdim hicte dikkat etmedim 3 gun. Tatlida yedim. Ama vucutta odem oldu hepsi gercek kilo degil . Ben gercekten kiko vereyim kimse sasirmasin yeterki zayifliyim

kader arkadaşım o zaman bu hafta dikkat ediyoruz ben de çok salmıştım artık motive oldum haftaya şaşırtalım

canım regl yüzünden vücudunda ödem olmuştur. kilo değildir bence, ben böyle zamanlarda tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum

sbeden cigkofte bende cok seviyorum , canım istedi gerçekten .. en azından boşa gıtmemıs güzel seyler yemıssın .. bundan sonra uzun bir sure yemeyecegın ıcın nefsin korelmıstır canım , böyle dusun ...

Canim olabilir boyle seyler hepimizin kacamaklari var onemli olan toparlamak.,yedin gitti bosver artik üzulme hem regl de olamamissin bununda etkisi vardir..regl suresince dikkat edersin verirsin hemencik..hem havalarda daha soguk kisliklar var uzerimizde nisana kadar hepimiz fit olucaz insallah böyle dusun bozma moralini..ve sakin pes etme

Evet canım bende Hırs yaptım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…