AY teşekkür ederim canım benim ya.canım sen ne iş yapıyorsun ? bu kadar spor yapıyorsun helal olsun tatlım , tek kelimeyle harıkasın gerçekten sana cok ımrenıyorum
Allah razı olsun canım ya rabbim cümlemizi nazardan korusun.Bu arada maşallah Su 321 tatlım , bu nedenle allah senı nazardan korusun . ( bıraz once maşallah demeyı atladım )
tebrikler canımGecen hafta . 81.5
Bu hafta . 80.5
canım içinde ne olduğunu bilmemeden içmişsin,günahı seni uyarmadan tavsiye eden doktorun boyluna.aslında aldığımız her şeyin içeriliğine okumalıyız.ALLAH korkusu kalmamış kimsede.Çok sağol canım ama şuanki duygularımı size anlatamam nasıl yıkıldım hiç sormayın resmen moralim çöktü kızlar şuanda Ağladım ağlıcam o denli kötüyüm
burada da var canim her cesit ama kimeye güvenip birakamam . annem haric oda uzaktaKeşke çocuğuna haftada 2-3 gun 1-2 saat bakacak bırı olsada spora gıtsen sen , hem kendını ıyı hıssedersın , hemde
kılo vermene yardımcı olur , Malatyada halk egıtımın plates kursları var bılıyorum annem gıdıyor , aylık 50 tl gıbı cok dusuk bır rakama , sanırım Elazıgdada vardır oyle yerler , valla süper olur sana canım , hemde moralın yerıne gelır
Ne mutlu sana iste ben bu sonuclari her zaman merak ederim giyme tabi zayifladin sen baya bazi seyleri kaldir ne güzel bunlari duymakkızlar eşim sabah uyandığında ilk söylediği giyme artık bu eşofmanı 2 tane sen girersin
az önce BİM deki kasiyer arkadaş beni görünceaynen gözler böyle açıldı.ne yaptın sen nasıl zayıfladın.
Valla benim annem bakmasına rağmen, içim el vermiyor yalnız bırakmaya, çok yoruluyor, kaldı ki haftanın iki günü yardımcı var evde annem için, ama zaten kadın tüm yaşamını bıraktı çocuğuma bakmak için. İşten gelir gelmez yemekleri hazırlıyorum, başka bir tempo başlıyor. Tek yapabildiğim işe yürüyerek gidip gelmek oluyor, öneririm bu bile işe yarıyor. Çocukları bakıcılara teslim etmek konusunda ise çok tereddütlüyüm, tabi bu konuda istisnalar kaideyi bozmaz. Ama annem bakarken emin ellerde biliyorum yavrum.burada da var canim her cesit ama kimeye güvenip birakamam . annem haric oda uzakta
Birazdan ekleyecegim canim hoşgeldin aramiza insallah hedefine ulasirsin.gunluk menu bildirimleri yaparsan motiven artabilir.her zaman ilk sayfada liste.benim de hedefime çok var senin hedefine 48 yaziyorum .Arkadaşlar listeye nereden bakıyorsunuz, ilk sayfadan mı? Sbeden beni ekleyecek misin acaba? Ben her çarşamba bildirim yapıcam, hedefim 48 kg., tabi buna aşamalı ulaşmayı hedefliyorum, daha aktif spor yaşamıma dönemedim. Ama kararlıyım, şuan ilk hedef 51, sonra 50, sonra 48. Boy kısa benim sıkıntı orda, 48 in de altına da inersem nasıl olacak ki bu iş, bakıyorum ünlüler benim boyda olanlar zayıf sertaperener vb.
Ben bile heyecanlandim :)Menüümmm..
Sabak bir közlenmiş biber, bir dilim peynir ve 2 adet zeytin.
Akşamı da yedim şimdi kuru patlıcan yemeği ve yoğurt.
Sporum daa 30 dakika yürüyüş
30 dakika plates
100 sguat.
Hedefe son 5 kg çok heyecanlıyım
sbeden çok isterim günlük bildirim ama, ben bir üniversitede öğretim üyesiyim, müthiş yoğunum diyebilirim, her çarşamba kilo bildirimini garanti yazarım, menü de günlük olmasa da fırsat buldukça yazıcam söz. Bugün yazdım. Daha sık girmeye çalışıcam. Teşekkür ederim. Hepimize kolaylıklar bu yolda.Birazdan ekleyecegim canim hoşgeldin aramiza insallah hedefine ulasirsin.gunluk menu bildirimleri yaparsan motiven artabilir.her zaman ilk sayfada liste.benim de hedefime çok var senin hedefine 48 yaziyorum .
tesekkurler canim bana hic öneren olmadi sadece gebelikte kullanilmali saniyorum 15 aydir emzirmekten perisan oldum decavit alayimKizlar merhaba elevit decavit konusunda bisey soylemek istiyorum. benim yakin arkadasim kadin dogum uzmani ve bu konuyu sordugumda bana bunun muadili vitamin olmadigini, annenin ihtiyacini karsilama acisindan cok iyi oldugunu soyledi. domuz jelatininin bi yan etkisi yok ne anneye ne bebege. gunah kismini diyorsaniz bisey diyemem ama soyle dusunun yabancilar vitamin konusunda daha kaliteli uretim yapiyor ne yazikki. domuz jelatini olmasinin tek sebebi onlarda domuz uretimi tuketimi daha fazla. neyse cok konustum gunah kisminda degilseniz, iyiki kullanmissiniz yoksa ciddi vitamin mineral eksikleri goruluyormus
bende tereddutte kalirim Allah mecbur kalip birakanlarin yardimcisi olsun. Cok zor . Annesi olanlara ne mutluValla benim annem bakmasına rağmen, içim el vermiyor yalnız bırakmaya, çok yoruluyor, kaldı ki haftanın iki günü yardımcı var evde annem için, ama zaten kadın tüm yaşamını bıraktı çocuğuma bakmak için. İşten gelir gelmez yemekleri hazırlıyorum, başka bir tempo başlıyor. Tek yapabildiğim işe yürüyerek gidip gelmek oluyor, öneririm bu bile işe yarıyor. Çocukları bakıcılara teslim etmek konusunda ise çok tereddütlüyüm, tabi bu konuda istisnalar kaideyi bozmaz. Ama annem bakarken emin ellerde biliyorum yavrum.
Aa o zaman sadece çarşamba günü yaz canım menü paylasimi istege bagli sen gunluk yogun yasamindan vakit ayirma ev is cocuk vs Allah yardimcin olsun .sbeden çok isterim günlük bildirim ama, ben bir üniversitede öğretim üyesiyim, müthiş yoğunum diyebilirim, her çarşamba kilo bildirimini garanti yazarım, menü de günlük olmasa da fırsat buldukça yazıcam söz. Bugün yazdım. Daha sık girmeye çalışıcam. Teşekkür ederim. Hepimize kolaylıklar bu yolda.
Bende o bayani gördükce kararsiz kalmistm cünkü basenleri falan cok genis kendisi etli butlu ama sizlerden böyle duydukca yapmaya karar verdm.Ya tam şu an yapıp yapmama konusunda gidip geliyordum inan. Yatsı namazına kadar yapsam mı ki
Tatlım ben çok faydasını gördüm inan basen üst bacak üst kolda da aynı şekilde
Gercekten tebrik ediyorum meslektasim seni.bravo sana ve darisi basima diyorum.AY teşekkür ederim canım benim ya.
Öğretmenim tatlım sınıf öğretmeni mini mini
Tesekkurler canim sende cok iyi versin simdiye kadar.ben bir ileri bir geri maalesef.tebrikler
canım içinde ne olduğunu bilmemeden içmişsin,günahı seni uyarmadan tavsiye eden doktorun boyluna.aslında aldığımız her şeyin içeriliğine okumalıyız.ALLAH korkusu kalmamış kimsede.
o da ayrı bir sorun bu kiloya uygun hiç kıyafetim yok alışverişide şimdi yapmak istemiyorum biraz daha gitsin kilolar.çok yıpranmışları sobayı atıyorum zaten.Ne mutlu sana iste ben bu sonuclari her zaman merak ederim giyme tabi zayifladin sen baya bazi seyleri kaldir ne güzel bunlari duymak
tesekkurler canim bana hic öneren olmadi sadece gebelikte kullanilmali saniyorum 15 aydir emzirmekten perisan oldum decavit alayim
bende tereddutte kalirim Allah mecbur kalip birakanlarin yardimcisi olsun. Cok zor . Annesi olanlara ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?