4 Aylık kilo verme yarışması

Bu arada maşallah Su 321 tatlım , bu nedenle allah senı nazardan korusun . ( bıraz once maşallah demeyı atladım )

Kizlar merhaba elevit decavit konusunda bisey soylemek istiyorum. benim yakin arkadasim kadin dogum uzmani ve bu konuyu sordugumda bana bunun muadili vitamin olmadigini, annenin ihtiyacini karsilama acisindan cok iyi oldugunu soyledi. domuz jelatininin bi yan etkisi yok ne anneye ne bebege. gunah kismini diyorsaniz bisey diyemem ama soyle dusunun yabancilar vitamin konusunda daha kaliteli uretim yapiyor ne yazikki. domuz jelatini olmasinin tek sebebi onlarda domuz uretimi tuketimi daha fazla. neyse cok konustum gunah kisminda degilseniz, iyiki kullanmissiniz yoksa ciddi vitamin mineral eksikleri goruluyormus

burada bebeği olup aynı zamanda çalışıp düzenli spor yapanlar var mı arkadaşlar? Nasıl yapıyorsunuz? Ben çok vakit bulamıyorum da o nedenle soruyorum.

Gecen hafta . 81.5
Bu hafta . 80.5
tebrikler canım
Çok sağol canım ama şuanki duygularımı size anlatamam nasıl yıkıldım hiç sormayın resmen moralim çöktü kızlar şuanda Ağladım ağlıcam o denli kötüyüm
canım içinde ne olduğunu bilmemeden içmişsin,günahı seni uyarmadan tavsiye eden doktorun boyluna.aslında aldığımız her şeyin içeriliğine okumalıyız.ALLAH korkusu kalmamış kimsede.

burada da var canim her cesit ama kimeye güvenip birakamam . annem haric oda uzakta

Ne mutlu sana iste ben bu sonuclari her zaman merak ederim giyme tabi zayifladin sen baya bazi seyleri kaldir ne güzel bunlari duymak

burada da var canim her cesit ama kimeye güvenip birakamam . annem haric oda uzakta
Valla benim annem bakmasına rağmen, içim el vermiyor yalnız bırakmaya, çok yoruluyor, kaldı ki haftanın iki günü yardımcı var evde annem için, ama zaten kadın tüm yaşamını bıraktı çocuğuma bakmak için. İşten gelir gelmez yemekleri hazırlıyorum, başka bir tempo başlıyor. Tek yapabildiğim işe yürüyerek gidip gelmek oluyor, öneririm bu bile işe yarıyor. Çocukları bakıcılara teslim etmek konusunda ise çok tereddütlüyüm, tabi bu konuda istisnalar kaideyi bozmaz. Ama annem bakarken emin ellerde biliyorum yavrum.

Birazdan ekleyecegim canim hoşgeldin aramiza insallah hedefine ulasirsin.gunluk menu bildirimleri yaparsan motiven artabilir.her zaman ilk sayfada liste.benim de hedefime çok var senin hedefine 48 yaziyorum .

Ben bile heyecanlandim :)

Birazdan ekleyecegim canim hoşgeldin aramiza insallah hedefine ulasirsin.gunluk menu bildirimleri yaparsan motiven artabilir.her zaman ilk sayfada liste.benim de hedefime çok var senin hedefine 48 yaziyorum .
sbeden çok isterim günlük bildirim ama, ben bir üniversitede öğretim üyesiyim, müthiş yoğunum diyebilirim, her çarşamba kilo bildirimini garanti yazarım, menü de günlük olmasa da fırsat buldukça yazıcam söz. Bugün yazdım. Daha sık girmeye çalışıcam. Teşekkür ederim. Hepimize kolaylıklar bu yolda.

tesekkurler canim bana hic öneren olmadi sadece gebelikte kullanilmali saniyorum 15 aydir emzirmekten perisan oldum decavit alayim
bende tereddutte kalirim Allah mecbur kalip birakanlarin yardimcisi olsun. Cok zor . Annesi olanlara ne mutlu

Aa o zaman sadece çarşamba günü yaz canım menü paylasimi istege bagli sen gunluk yogun yasamindan vakit ayirma ev is cocuk vs Allah yardimcin olsun .

Ya tam şu an yapıp yapmama konusunda gidip geliyordum inan. Yatsı namazına kadar yapsam mı ki
Tatlım ben çok faydasını gördüm inan basen üst bacak üst kolda da aynı şekilde
Bende o bayani gördükce kararsiz kalmistm cünkü basenleri falan cok genis kendisi etli butlu ama sizlerden böyle duydukca yapmaya karar verdm.

AY teşekkür ederim canım benim ya.
Öğretmenim tatlım sınıf öğretmeni mini mini
Gercekten tebrik ediyorum meslektasim seni.bravo sana ve darisi basima diyorum.

tebrikler

canım içinde ne olduğunu bilmemeden içmişsin,günahı seni uyarmadan tavsiye eden doktorun boyluna.aslında aldığımız her şeyin içeriliğine okumalıyız.ALLAH korkusu kalmamış kimsede.
Tesekkurler canim sende cok iyi versin simdiye kadar.ben bir ileri bir geri maalesef.

Ne mutlu sana iste ben bu sonuclari her zaman merak ederim giyme tabi zayifladin sen baya bazi seyleri kaldir ne güzel bunlari duymak
o da ayrı bir sorun bu kiloya uygun hiç kıyafetim yok alışverişide şimdi yapmak istemiyorum biraz daha gitsin kilolar.çok yıpranmışları sobayı atıyorum zaten.

öğlen yediğim makarnadan sonra fazla açıkmadım.bir kaç minik parça halanmış tavuk göğsü vardı yarına kalmasın bitsin diye yedim. spor 30 dk tempolu koşu bandında yürüdüm.2 saat mutfak temizlemek geçti yoruldum ama değdi.su 2 lt

tesekkurler canim bana hic öneren olmadi sadece gebelikte kullanilmali saniyorum 15 aydir emzirmekten perisan oldum decavit alayim
bende tereddutte kalirim Allah mecbur kalip birakanlarin yardimcisi olsun. Cok zor . Annesi olanlara ne mutlu

bu dediğim arkadaşım hem hamilelik hem emzirme döneminde kendi de elevit kullandı, şahsen hamile kalırsam bende kullanacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…