- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Hmm okumak ısterim yazarın okuyamadim ama yazarmisin canimKızlar okumayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Benim gerçekten yuregime dokundu.
Tatlimm bayilirim Sarah jio yaKızlar okumayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Benim gerçekten yuregime dokundu.
Tatlim ne guzel meslektasiz seninleKızlar boş dert öğretmenler odası evden getirdiğim çavdar li sandviç imi yiyorum yanın da 5 li çay öğle isim var şimdi yemeğe karar verdim 2 de evde olucam çorba içerim nasıl plan iyi
Romantik tarzmiTatlimm bayilirim Sarah jio ya
Butun kitaplarini okudum
Ama okumadiysan
Son Kamelya yi siddetle tavsiye ederim
Fizik canımTatlim ne guzel meslektasiz seninle
Bransin ne merak ettim
sıkma canını canım inşallah üzüldüğün şey biran evvel düzelir.Dün giremedim yogun bi gunun ardindan moral bozukluğu...
ve bugun de hic keyfim yok.... takipteyim
Keske bende şekeri hayatimdan cikarabilsem..tuzun sebzelerde bulundugunu bilmiyordum.ama yetersiz gelmez mi kaya tuzu mineral deposu onu kullanabilirsin biraz tuza da ihtiyac var.Sağol:) bakalım bugün için yazabiliyorum, inşallah hergün devam edebilirim yazmaya, sabah kahvaltı küçük bir kasede k-fleks ve bir küçük muz (1 su bardağına yakın sütün içinde). Öğlen işyerinde genelde Çorba, salata, yoğurt, bir çeşit yemek alırım. Akşam portakalı Kereviz, yoğurt ve biraz salata. Arkadaşlar ben yaklaşık 5-6 Yıldır yemek, Çorba ve salatalara tuz katmıyorum. Tuz zaten tüm sebzelerde doğal olarak bulunuyor. Çay kahve de şekersiz.
Ne oldu canim yoksa kalabalikla yiyip sabah + mi ciktin.Dün giremedim yogun bi gunun ardindan moral bozukluğu...
ve bugun de hic keyfim yok.... takipteyim
Romantik tarzmi
canım bir arkadaş daha yazmisti onla karıştırdım galibaYok tatlim Bransim Turkce
Türkçe öğretmeni beğendiyse güzeldir alicama ikisinideEvet hem romantik hem surukleyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?