4 Aylık kilo verme yarışması

Ay ne güzel benim boyumda 1.70 keşke senin kilona inebilsem canım manken gibisindir oh ne güzel
Daha tam man ken gibi sayilmasam da az kaldi tatlim
Sen de olursun niye olmayasin
Bak toparlandin da
Azimle gidersen fistiklar gibi olursun yaza

Bakin burdan bu topikte ki tum kizlara sesleniyorum
Naçizane tavsiyem mutlaka menu bildirimi yapin gunluk
Bakin kilo verenlerin hepsi gunluk bildirim yapanlar
Kacamakta olsa yazalim ki bir dahakine tekrarlamayalim

Daha tam man ken gibi sayilmasam da az kaldi tatlim
Sen de olursun niye olmayasin
Bak toparlandin da
Azimle gidersen fistiklar gibi olursun yaza
İnşallah canım bu yaz artık Senelerdir göründüğüm gibi olmak istemiyorum evet. Olacak bu sefer olacak

Bakin burdan bu topikte ki tum kizlara sesleniyorum
Naçizane tavsiyem mutlaka menu bildirimi yapin gunluk
Bakin kilo verenlerin hepsi gunluk bildirim yapanlar
Kacamakta olsa yazalim ki bir dahakine tekrarlamayalim
Evet canım bildirim yapmayınca herşey bitiyo sanki bende ama bildirim yaparken utanıyorum yemeye

Canim o 2800 hemencik gider eminim...
ben de regli olsaydim ah ah....

Bugun ruyam da hamile idim
Sen beni takmiyorsun ama seni de gececem ben
Insallah canim strese yer yok artik . Ben ilk 8. Ayda olmustum canim Seni takmaz olur muyum. ilerleyisine hayranim ama insallah sen beni yakalamadan ben asagilara inerim

bence cok güzel , hos ben hala alışamadım ama :) alışkanlıklarımdan zor vazgecıyorum ben sbeden e bıle zor alıştım kırmızı balıktan sonra :)

oglen : 5 adet köfte + 1 dılım ekmek + 1 kucuk kase yoğurtlu ıspanak salatası

kader arkadaşım o zaman bu hafta dikkat ediyoruz ben de çok salmıştım artık motive oldum haftaya şaşırtalım
inşallah canim aksama kadar evde cocukla tekim ister istemez her turlu bunalimi yasayabiylrum bazi saatlerde ama topladim yine kendimi bu yaza kadar biraz zayiflamazsam eminim yaz boyu mutsuz kompleksli olacam . haftaya en azindan eksi gorecem artik iddiali konusmayip icraat yapmaya calisicam

Slm kızlar
Bu regl gecikmesi neden olur ki
Benim de iki gün geçti
Çok Şiş hissediyorum kendimi çantlıcam sanki

Keşke çocuğuna haftada 2-3 gun 1-2 saat bakacak bırı olsada spora gıtsen sen , hem kendını ıyı hıssedersın , hemde
kılo vermene yardımcı olur , Malatyada halk egıtımın plates kursları var bılıyorum annem gıdıyor , aylık 50 tl gıbı cok dusuk bır rakama , sanırım Elazıgdada vardır oyle yerler , valla süper olur sana canım , hemde moralın yerıne gelır

Slm kızlar
Bu regl gecikmesi neden olur ki
Benim de iki gün geçti
Çok Şiş hissediyorum kendimi çantlıcam sanki
mevsım degısıklıgı olabılır canım eger hamıle degılsen , yada cok fazla rejım yaptın kılo verdın oda gecıktırıyor canım , fazla kısma yemegı bu 1-2 gun canım regl olana kadar , dıkkat et ama atak diyet yapma sakın canım

Teşekkür ederim canım
Hamilelik şüphem yok canım
Bi kaç gün beklicem olmazsa Dr a giderim

kızlar eşim sabah uyandığında ilk söylediği giyme artık bu eşofmanı 2 tane sen girersin
az önce BİM deki kasiyer arkadaş beni görünce aynen gözler böyle açıldı.ne yaptın sen nasıl zayıfladın.

benimde geçikti ama bende şişkinlikte yok.

öğlen:canım makarna istedi bende bir kase kadar makarna su da haşladım hiç yağ koymadım.içinede dünden kalan 3 parça brokoli vardı onuda karıştırdım bi güzel yedim.şimdi spor zamanı.

Selam arkadaşlar, geçen hafta başlamıştım szi takip etmeye, çarşambaları bildirimde bulunacektık, ben geçen hafta 54 kiloydum, ama akşam üzeri tartılmıştım, muhtemelen ödemli halim de olabilir, bugün sabah tartıldım 53 kg yum, boyum da 1.53:))
Kahvaltıda bir havuç, bir yumurta ve çeyrek kibrit kutusu peynirli omlet, 7-8 zeytin, yarıma yakın gevrek yedim. Misafirim geldi kek yapmıştım tarçınlı ve yaban mersinli, inanın küçük bir dilim ve yanında çay içtim. Şu an yeşil çay içiyorum, akşam menüsü içinde bol sebze çeşidi bulunan mercimek çorbası (bebeğim için yapmıştım çok yapınca bize de kalıyor:), yanında biraz salata ve yoğurt. Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum. Bugün evdeyim evde olunca böyle oluyor, okulda olduğum günler öğleden de yemiyorum ekmeği, yeşil çayı daha sık tüketiyorum daha da aktif oluyorum. İyi oluyor.

Akşam yemeğimi yedim kızlar
1.5 lahmacun
Yarım bardak ayran
Bi kaç adet turşu
Temizlik Yaptım bugün
Yemek yapasım yok hiç hazıra kaçtım bende

Arkadaşlar listeye nereden bakıyorsunuz, ilk sayfadan mı? Sbeden beni ekleyecek misin acaba? Ben her çarşamba bildirim yapıcam, hedefim 48 kg., tabi buna aşamalı ulaşmayı hedefliyorum, daha aktif spor yaşamıma dönemedim. Ama kararlıyım, şuan ilk hedef 51, sonra 50, sonra 48. Boy kısa benim sıkıntı orda, 48 in de altına da inersem nasıl olacak ki bu iş, bakıyorum ünlüler benim boyda olanlar zayıf sertaperener vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…