4 Aylık kilo verme yarışması

Iyi akşamlar kızlar akşam menum eksik kalmasın yazayım
1 orta boy cupra fırında çok az yağ ile pişir dim
Bol salata yağsız
kola zero

Ara
yesil çay
1 kare bitter
hadi hayırlısı ile bir haftayı daha bitirdik kilo aldık verdik hiç önemli değil hayattan zevk alın bugünü yaşamayı unutmayın ama kendınizi de Salmyın hep dinamik pozitif düşünen olumlu hayata bakan affedici anın tadına çıkaran biri olun yada olmaya çalışin inşallah benim felsefe bu

Sözlerin çok iyi geldi bana canım Ohhh valla bi içim açıldı bu yaz çok mutlu olacam kilolarımı verip çocuklarımla bol bol eğlenecem bol bol gezecem eşimle birsürü foto çekinecem

Öğlen küçücük bir ev poğaçası
Ara
1elma
1portakal
Akşam ıspanak yemeği
Kızımla beraber kek yaptık annecim benim için ye dedi kıramadım 1dilim yedim hatta yarısını o yedirdi sonra bana dediki anne kilo alacan fazla yemeye gerek yok 1dilim yeter dedi
İnşallah Artı olarak dönmez bana

Çok sağol canım ama şuanki duygularımı size anlatamam nasıl yıkıldım hiç sormayın resmen moralim çöktü kızlar şuanda Ağladım ağlıcam o denli kötüyüm
Üzülme canım sonuçta bilmeden kullandın. İçeriğini bilsen kullanmazdın.

sagol cnm , günahları üretenlerin boynuna olsun o zaman cunku ben hamılelıkte kullandım maalesef emzirirken bıle kullandım
Rica ederim canım. Günahları onların boynuna. Bana doktor decavit vermişti onu kullandım hep ama elevit verseydi o zamanlar bilmediğim için kullanırdım.

ay cok sagol canim ben bunu biyordum. nasilda unuttum hamileligimde decavit kullanmistim

bu ilaci bilerek yazan doktorlara yaziklar olsun
İşte insanız unutabiliyoruz canım. O yüzden söylemek istedim bilmeyenler olabiliyor ya da unutanlar. Tabi bu ilacı kullanıp kullanmamak kişiye kalmış artık. Bilipte söylememek olmazdı.

Gunaydın canım ,
Ne güzel bir felsefeymıs bu :) cok begendım .. her daim uygulamamamız gereken bir felsefe bu

Aa o zaman sadece çarşamba günü yaz canım menü paylasimi istege bagli sen gunluk yogun yasamindan vakit ayirma ev is cocuk vs Allah yardimcin olsun .
Sağol:) bakalım bugün için yazabiliyorum, inşallah hergün devam edebilirim yazmaya, sabah kahvaltı küçük bir kasede k-fleks ve bir küçük muz (1 su bardağına yakın sütün içinde). Öğlen işyerinde genelde Çorba, salata, yoğurt, bir çeşit yemek alırım. Akşam portakalı Kereviz, yoğurt ve biraz salata. Arkadaşlar ben yaklaşık 5-6 Yıldır yemek, Çorba ve salatalara tuz katmıyorum. Tuz zaten tüm sebzelerde doğal olarak bulunuyor. Çay kahve de şekersiz.

Gunaydın ,
Hosgeldın canım aramıza

o da ayrı bir sorun bu kiloya uygun hiç kıyafetim yok alışverişide şimdi yapmak istemiyorum biraz daha gitsin kilolar.çok yıpranmışları sobayı atıyorum zaten.
Canım tebrık ediyorum seni , azmin sonu başarı , sen cok iradelisin maşallah canım sana , bencede yenı kıyafet alma ,
eskileriyle idare et 3-5 ay daha , normal kılona ulaşınca alırsın .

tatlı cadı :) allah bagıslasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…