Tatlim subat ayi 28 cekiyor ya ondan olmasinTeşekkür ederim canım
Hamilelik şüphem yok canım
Bi kaç gün beklicem olmazsa Dr a giderim
Olmam gereken günün üzerine 3 ekleyerek hesapladım canım 2 gün geciktimTatlim subat ayi 28 cekiyor ya ondan olmasin
Iyi olmus canim temizlik yeterince yoruyorAkşam yemeğimi yedim kızlar
1.5 lahmacun
Yarım bardak ayran
Bi kaç adet turşu
Temizlik Yaptım bugün
Yemek yapasım yok hiç hazıra kaçtım bende
Himm o zaman stress yapma olursun da yinede bir ara bir jinekologa gorun derimOlmam gereken günün üzerine 3 ekleyerek hesapladım canım 2 gün geciktim
Geçen ay da 1 gün gecikmiştim hiç böyle olmuyordu Günü'nden önce bile olurdum
Ama iki aydır düzenim çok Değişti
Bu aralar kontrolüm var zaten canım bi kaç gün beklerim olmazsa giderimHimm o zaman stress yapma olursun da yinede bir ara bir jinekologa gorun derim
tebrik ederim canim gözün aydın darisi bizlere inşallah keşke 80 lerde kimse kalmasa 60 larda tavan yapsaa o günleride görecez o kadar azimliki kizlar masallahselam kızlar
kılo bıldırımı
gecen hafta 70,4
bu hafta 69,8
aslında pazartesı 70,9 gormustum 2 gun proteın agılıklı beslendim sonuç böyle oldu ve artık bende 60 lar grubundayım canlarım cok mutluyum
listeye ekliyorum canim50 inşallah
Sagol canim benim insallah herkes hedefine ulasir yaza kadar cipcitir gezer tozariz:)))tebrik ederim canim gözün aydın darisi bizlere inşallah keşke 80 lerde kimse kalmasa 60 larda tavan yapsaa o günleride görecez o kadar azimliki kizlar masallah
tamam tatlim tesekkur ederim bundan sonra stres yapmak fazla hirs yapmak yok sizide daraltmaycm sürekli basarisiz olup. Ben fazla stres hirs yapinca elime yuzume bulastiriyorum bundan sonraki hedefim her hafta 100 gram da olsa sadece - görmekSbeden canın biraz sikinti sabah yorum yazmadım ama şimdi iyisin galiba üzülme kendini motive et ve geri gel haftalik hedef belirle mantıklı olsun 2 kilo olmaz yem inde etmene gerek yok hedefin az altında olabilr yarısı bile olabilir Salma kendini yaa hadi topla kendini
çok haklisin canim bende aldim dersimi hirsla stresle olmuyor bu is 100 gramlarla yavas yavas oluyorArkadaslar en güzeli kalıcı kilo vermek bunun içinde 1 yada 0.5 kilo vermek gerek haftada tabi hedef böyle olmalı ama 100 gr verdin o da kar aynı kaldın yine canın sıkma aldinsa geri dön bak ne hata yaptım ders al benim öğretmenliğim Tutu kusura bakmayin
canim son iki gün geç saatte agir yiyecekler yedim stresten ama arrik stres yok ben fazla stres, hirs yapinca elime yuzume bulastiriyorum bundan sonraki hedefim her hafta 100 gram da olsa sadece - görmek ve yeniden basladim bugun senin dedigin gibi pes yok tatlimsbeden canım aslında sen gecen haftaya cok motıve başlamıştın ama regl gecıkmesı su tutmasına sebep oluyo bırde ılac kullanıyormuşsun kalıcı kılo degıldır onlar 2 günde proteın ağırlıklı beslenırsen 75 ı gorursun canım pes etmek yok sıfırdan başlıyormuş gıbı bugun basla canım
tamam canim sana da derim etkisiniSbeden beni dinle supradyn all day al kullan 3 gün sonra kendini mükemmel hissedeceksin
tamam tatlimevet canım mutlaka kullan , yararını goreceksın yalnız aksam yatmadan ıcmen lazım yoksa ıstah acıyor
Evet boyun uzun hedef kilon çok uygun inan bi an senin yerine kendimi koydum okurken hemen yüreğim pir pir etti ben simdi o kilolarda olacaktim ama zamanla. hedefe ulaşanlari silmeyecem gurur tablosu olarak kalacaklar karsilarina isaret koyucamEvet tatlimm Bu bile fazla benim icin son kilolarim oldugu icin hep az az gitti
60 da korumaya gecicem boyum zaten 1.70
60 in alti cok zayif olurum canim hadi bilemedin 59
36 beden de tamamdir
Çok sağol canım ama şuanki duygularımı size anlatamam nasıl yıkıldım hiç sormayın resmen moralim çöktü kızlar şuanda Ağladım ağlıcam o denli kötüyümKızlar, vitamin için elevit ilacını kullananlar var galiba. Ama onda domuz katkısı var diye biliyorum. Bununla ilgili açılmış konular var onlara da bakabilirsiniz. Duymamış olabilirsiniz diye söylemek istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...evit-vitamin-de-domuz-katkisi-var-mis.662545/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elevit-ilacinda-domuz-jelatini-mi-var.702846/
kullansaydim keşke. Canim kemiklerimde kalsiyum acigi var bir alternatif tip merkezinde kemiklerin 50 yasindaki insan gibi dedi dogru yalan bilemiyorum. Kizim fazla emiyor. Mutlaka artik bisey kullanacam. Inan bitkinlikten halsizlikten hayat kalitem düştü bi ev süpürüyorum bütün gücüm tükeniyor.bi camasir asiyorum Yine ayni esimde beni boyle gormekten sıkıldı aksam yemegini yaparken bitiyorum.faydasini gorursem sana diger iki arakadasa haber veririm yarin aldiririm.emzirmeseydim bu kiloya inemezdim Az zaman kaldi Dedigin gibi bu avantajdan biraz daha faydalanmaliyim.insallah veririz bu hafta canim strese sokmayacam kendimi o zaman basaramiyorum ama.bu hafta hedefim sadece eksi görmekSbeden canım ben hamileyken kullanmaya başladım hiç bırakmadım hala kullanıyorum emzirmeyi bırakınca kullanmam artık elevit kullanıyorum her gece yatmadan içiyorum kesinlikle tavsiye. Ederim Bebeğin Gelişimi içinde çok iyi...
Canım doğum kontrol hapını bırakmakla çok iyi yapmışsın belliki seni pisikolojik olarak da etkilemiş...
Benim kızımda yaptığım Hatayı sen yapma kızım 1.5yaşına gelene kadar 74düm bi saldım 80 oldum sonra 85 ve Senelerdir 85de kaldım emzirmenide bi fırsat bil hemen toparlan canım ikinizde 3kilo aldık ama hemen geri verecez hadi tatlım başaralım
sagol cnm , günahları üretenlerin boynuna olsun o zaman cunku ben hamılelıkte kullandım maalesefKızlar, vitamin için elevit ilacını kullananlar var galiba. Ama onda domuz katkısı var diye biliyorum. Bununla ilgili açılmış konular var onlara da bakabilirsiniz. Duymamış olabilirsiniz diye söylemek istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...evit-vitamin-de-domuz-katkisi-var-mis.662545/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elevit-ilacinda-domuz-jelatini-mi-var.702846/
ay cok sagol canim ben bunu biyordum. nasilda unuttum hamileligimde decavit kullanmistimKızlar, vitamin için elevit ilacını kullananlar var galiba. Ama onda domuz katkısı var diye biliyorum. Bununla ilgili açılmış konular var onlara da bakabilirsiniz. Duymamış olabilirsiniz diye söylemek istedim.
Çok sağol canım ama şuanki duygularımı size anlatamam nasıl yıkıldım hiç sormayın resmen moralim çöktü kızlar şuanda Ağladım ağlıcam o denli kötüyüm
Leslie yapmicakmisin bugün? Ben dün ilkkez leslie yaptm 20 dk bugün 45 dk yani tamamini yapicm. Yararli diimi cnmMenüümmm..
Sabak bir közlenmiş biber, bir dilim peynir ve 2 adet zeytin.
Akşamı da yedim şimdi kuru patlıcan yemeği ve yoğurt.
Sporum daa 30 dakika yürüyüş
30 dakika plates
100 sguat.
Hedefe son 5 kg çok heyecanlıyım
canım bilmeden kullandık günahı bıze olmaz inşallah , üzülme bu kadar canım , bilsek kullanırmıydık .Çok sağol canım ama şuanki duygularımı size anlatamam nasıl yıkıldım hiç sormayın resmen moralim çöktü kızlar şuanda Ağladım ağlıcam o denli kötüyüm
canım sen ne iş yapıyorsun ? bu kadar spor yapıyorsun helal olsun tatlım , tek kelimeyle harıkasın gerçekten sana cok ımrenıyorumMenüümmm..
Sabak bir közlenmiş biber, bir dilim peynir ve 2 adet zeytin.
Akşamı da yedim şimdi kuru patlıcan yemeği ve yoğurt.
Sporum daa 30 dakika yürüyüş
30 dakika plates
100 sguat.
Hedefe son 5 kg çok heyecanlıyım
Ya tam şu an yapıp yapmama konusunda gidip geliyordum inan. Yatsı namazına kadar yapsam mı kiLeslie yapmicakmisin bugün? Ben dün ilkkez leslie yaptm 20 dk bugün 45 dk yani tamamini yapicm. Yararli diimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?