Bence Cok begenirsin canimTürkçe öğretmeni beğendiyse güzeldir alicama ikisinide
bence o daha zorBaşka topiklere bakindimda kimisi de kilo almak için ne yiyeceğini şaşırmış durumda
Bence de daha zor bizimki nefis işi onlarin ki bambaşkabence o daha zor
yanlış anlaşılmasın ama görüntü olarak da hoş görünmüyorlarBence de daha zor bizimki nefis işi onlarin ki bambaşka
ÖYLE Allah yardimcilari olsunyanlış anlaşılmasın ama görüntü olarak da hoş görünmüyorlar
benim bir arkadaşım var o da kilo almak istiyor ama günde 500 kalori falan ancak alıyo yiyemiyormuş
Dün giremedim yogun bi gunun ardindan moral bozukluğu...
ve bugun de hic keyfim yok.... takipteyim
Ne oldu canim yoksa kalabalikla yiyip sabah + mi ciktin.
sıkma canını canım inşallah üzüldüğün şey biran evvel düzelir.
canım kendine iyi bak , hıc bır seyın onemi yok ailemiz ve çocuklarımız , kendımız dışında .. bozma moralını
Benim oAa ta
canım bir arkadaş daha yazmisti onla karıştırdım galiba
Ben de okumamıştım tatlım sagol aklımda olsunKızlar okumayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Benim gerçekten yuregime dokundu.
ben olsaydım zor olmazdı yemek yemegı cok seviyorumda :) hemen alırdım kılo :)bence o daha zor
o konuda hem fikirim , biraz kıvrımlı bayan güzel oluyor :)yanlış anlaşılmasın ama görüntü olarak da hoş görünmüyorlar
benim bir arkadaşım var o da kilo almak istiyor ama günde 500 kalori falan ancak alıyo yiyemiyormuş
Aa evetsu sendin dimi?Benim o
Kesinlikle katılıyorum herzaman zayıf olmak güzel olmak değil özeellikle aşırı zayıflar sağlıksız gorunuyorlaro konuda hem fikirim , biraz kıvrımlı bayan güzel oluyor :)
Evet canım dün sen yada bi arkadaş sormuştu o zaman konu geçmiştiAa evetsu sendin dimi?
Canim daraltma iciniKızlar kreşin pedagoğu cagırdı bizi yine oğlumla ılgılı sorunlar var , ben izin alamadım eşim gitti , içim daralıyor gerçekten
ne söyleyecekler cok merak ediyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?