4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlar kreşin pedagoğu cagırdı bizi yine oğlumla ılgılı sorunlar var , ben izin alamadım eşim gitti , içim daralıyor gerçekten
ne söyleyecekler cok merak ediyorum ,
Sıkma canını önemli bir şey değildir belkide genel bir seydir

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates

Ara
Yeşilçay + 1 ceviz ici

Oglen
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata

Ara
2 gun kurusu kayısı+ 1 ceviz ici

Ara
Yeşilçay + 3 medine hurması

Aksam
1 kase mercimek çorbası
6 yk mantar ve biber sote etsiz
1 bardak ayran

ara
yeşilçay +
1 etimek
1 kk peynir

bende bugün ne yediğimi yaziyim sabahları tam buğday ekmeğinin arasına peynir ve maydanoz koyup o şekilde yiyorum bu sitedeki bi diyet listesinde görmüşsünüzdür yanında da yeşil çay bundan 1 saat kadar öncede elma sirkeli suyumu içitim. saat 4 gibi 1 kivi yanında yeşil çay akşam 6 dan önce yarım tabak sebze yemeği birazdan yine çayımı içicem bol su ve yürüyüş aynı zmaanda ... 6 dan beride bişe yemedim böyle yatıcam inş . başarılar hepinize

Kızlar bugün yoğundum bildirim yapamadım şimdi toptan yapayım
Kahvaltı
Biraz Katmer
2dilim peynir
Domates
Çay
Öğlen
Müsli
Akşam
1kepçe çorba
2parça tavuk şinitzel
Salata ayran

Ben bugün kötüydüm kacamagin dibine vurdum 2 bitter cikolatali gofret 2 dilim kek yarindan itibaren asla olmick ama cok kararliyim

Maydanoz ve limonu cok severm nasil bi kürmüs cnm o
İbrahim saraçoğlunun zayıflama kürü tatlım
YAĞ YAKICI MAYDANOZ LİMON KÜRÜ..!!!
– 15 -16 sap larıyla beraber hormonsuz maydanoz
– 1 limon suyu
– 1 bardak su (1 Bardaktan biraz az olacak şekilde su koyabilirsiniz.1 LİMON SUYU İle bardağı tamamlayabilirsiniz.)

Yapılışı: Saplı maydanozları, limon suyunu ve klorsuz suyu koyup blenderden geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç karnına kahvaltıdan 10-15 dakika önce için. 15 gün uyguladıktan sonra 3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir kür daha yapın. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz. BU ŞEKİLDE YAZIYO ...

Sabah aç karnı olmasi zor midem deliğe bilir malum limon asitli ancak öğle yada akşam olsa olmazmiymis

Sabah aç karnı olmasi zor midem deliğe bilir malum limon asitli ancak öğle yada akşam olsa olmazmiymis
ben sabah aç karnına sirkeli su içiyorum sirkenin asit oranı daha yüksek hiç bi sorun olmuyo balla dengeleniyo zaten sadece bir limon suyu gerisi maydanoz bişe olucağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…