Sıkma canını önemli bir şey değildir belkide genel bir seydirKızlar kreşin pedagoğu cagırdı bizi yine oğlumla ılgılı sorunlar var , ben izin alamadım eşim gitti , içim daralıyor gerçekten
ne söyleyecekler cok merak ediyorum ,
Kizlari bilmm ama bende kacamak sifir dort gundur ve boyle de devam edecek 65 i gormeliyim bu ay sonuna. Cok halsizim ve usuyorum yaBu ne sesizlik kızlar kendinizi yemeğe vermeyin ha
Hoşgeldin canim ekleyecm listeye carsambalari kilo bildirim mecburben de istiyorummmm
kilo 85
boy 162
yas 25
hedef 60
Maydanoz ve limonu cok severm nasil bi kürmüs cnm okızlar aranızda maydonoz-limon kürünü deneyen var mı ?
İbrahim saraçoğlunun zayıflama kürü tatlımMaydanoz ve limonu cok severm nasil bi kürmüs cnm o
çok faydalı deniyo denemek lazım aslındaMaydanoz ve limonu cok severm nasil bi kürmüs cnm o
çok faydalı deniyo denemek lazım aslında
ben sabah aç karnına sirkeli su içiyorum sirkenin asit oranı daha yüksek hiç bi sorun olmuyo balla dengeleniyo zaten sadece bir limon suyu gerisi maydanoz bişe olucağını sanmamSabah aç karnı olmasi zor midem deliğe bilir malum limon asitli ancak öğle yada akşam olsa olmazmiymis
Görüntü cok kötü ben maydanoza limon sıkıp yicez sandm :))))))hem cilde faydalı hem sağlık için hem iştah kesiyo hem yağ yakıyo denemek lazım diyet ve sporla beraber denesek mi napsak
Görüntü cok kötü ben maydanoza limon sıkıp yicez sandm :))))))
Offya gercekten cok kötü bigündü cok yedim yarn yemicm ve spor yapicmKizlar ben de bir mens olsam daha rahat kilo verecem pazara kadar tartilmayacam
ve bugunden itibaren bisiklet sürmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?