4 Aylık kilo verme yarışması

Yeter ki iste canım iş kalpte değil beyinde bitiyor ona komut ver
Tam 6 ay oldu canım. 99 dan 67 ye indim işte.
32 kilo olmuş be yeni farkettim
Cnm cok iyiyaa keske bende ayni basariyi gösterebilsem ne kdr güzel olurdu menülerimi paylasiyorm yanlismi besleniyorm sence yada baska neler öneriyorsn?

Cnm cok iyiyaa keske bende ayni basariyi gösterebilsem ne kdr güzel olurdu menülerimi paylasiyorm yanlismi besleniyorm sence yada baska neler öneriyorsn?
Tatlım tam bilmiyorum menülerini ama diyebileceğim iki püf nokta var nacizane.
1. tatlı çok çok önemli kısabildiğin kadar kıs.Ekmeğini ye gerekirse sarmanı ye ama tatlı yerken iki kere düşün.
2. neyi ne ile yediğin. Mesela patates varsa ekmek yok, mecimek kuru fasulye nohut varsa ekmek pilav makarna yok. Bunların en az biri direk yağa dönüşüyor.

Ben hic ekmek makarna pilav yemiyorm cnm ayrica kurufasulye ve nohutu hic sevmem asla agzima sürmem ama yinede cok yavas kilo veriyorm

Yapmaya calisiyrm kendimce biseyler eliptik bisikletle calisiyrm jilian yapiyorm zumba yapiyrm 2 gün önce ilkkez leslie yaptm icimden ne gelirse yapiyorm
Allah allah o zaman vermen lazım. tahlillerini falan yaptırdın mı canım
Ben dahiliyeye kardiyolojiye falan gitmiştim

file76 ve T tatlitambak tan korkmaya basladim beni geçerlerse vay halime
kendime çeki düzen verdim.
onlardan kaçmalıyım

Ah canim kork bence bizdennnn özellikle fileden ondan cidden korkulur...
artik bana da zayiflamissin diyenler varr cokkk mutluyummmmm....
az degil yani
92.5 ten 83.1 eeeeee
ohhhh yavas da olsa gidiyor asla pes etmeyin kizlar

slm kızlar bu gün eşim Antalyaya gitti,bir hafta sonra gelecek.annem geldi yanıma bir de yarına komşular gelecek bebek görmeye az daha bekleselerdi oğlum kapıda karşılardı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…