- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Olsun canım sen mezun oldaBenim mezun olmami beklersen daha cooook vaktin var cnm benim
Ya gerçekten tebrik ederim seniYeter ki iste canım iş kalpte değil beyinde bitiyor ona komut ver
Tam 6 ay oldu canım. 99 dan 67 ye indim işte.
32 kilo olmuş be yeni farkettim
Cnm cok iyiyaa keske bende ayni basariyi gösterebilsem ne kdr güzel olurdu menülerimi paylasiyorm yanlismi besleniyorm sence yada baska neler öneriyorsn?Yeter ki iste canım iş kalpte değil beyinde bitiyor ona komut ver
Tam 6 ay oldu canım. 99 dan 67 ye indim işte.
32 kilo olmuş be yeni farkettim
Sağol tatlım.Ya gerçekten tebrik ederim seni
bi azim örneğisin
tamam canim . Yaklasik 2 bucuk hafta sonra yeni olculeri alirizben pazartesi ölçülerimi veriyim bidahaki ay yeni ölçülerimi olur mu :)
Tatlım tam bilmiyorum menülerini ama diyebileceğim iki püf nokta var nacizane.Cnm cok iyiyaa keske bende ayni basariyi gösterebilsem ne kdr güzel olurdu menülerimi paylasiyorm yanlismi besleniyorm sence yada baska neler öneriyorsn?
Ben hic ekmek makarna pilav yemiyorm cnm ayrica kurufasulye ve nohutu hic sevmem asla agzima sürmem ama yinede cok yavas kilo veriyormTatlım tam bilmiyorum menülerini ama diyebileceğim iki püf nokta var nacizane.
1. tatlı çok çok önemli kısabildiğin kadar kıs.Ekmeğini ye gerekirse sarmanı ye ama tatlı yerken iki kere düşün.
2. neyi ne ile yediğin. Mesela patates varsa ekmek yok, mecimek kuru fasulye nohut varsa ekmek pilav makarna yok. Bunların en az biri direk yağa dönüşüyor.
Spor??Ben hic ekmek makarna pilav yemiyorm cnm ayrica kurufasulye ve nohutu hic sevmem asla agzima sürmem ama yinede cok yavas kilo veriyorm
Yapmaya calisiyrm kendimce biseyler eliptik bisikletle calisiyrm jilian yapiyorm zumba yapiyrm 2 gün önce ilkkez leslie yaptm icimden ne gelirse yapiyormSpor??
Allah allah o zaman vermen lazım. tahlillerini falan yaptırdın mı canımYapmaya calisiyrm kendimce biseyler eliptik bisikletle calisiyrm jilian yapiyorm zumba yapiyrm 2 gün önce ilkkez leslie yaptm icimden ne gelirse yapiyorm
Ewt cnm sürekli kontrol ediyorm kan degerlerimi sadece bagirsak problemim var sanirim bundan kaynaklaniyr bagirsaklarim yeterince calismiyorAllah allah o zaman vermen lazım. tahlillerini falan yaptırdın mı canım
Ben dahiliyeye kardiyolojiye falan gitmiştim
Olabilir tatlım çok büyük etken o.Ewt cnm sürekli kontrol ediyorm kan degerlerimi sadece bagirsak problemim var sanirim bundan kaynaklaniyr bagirsaklarim yeterince calismiyor
Haklisin zaman zaman yaparm bunu:)))Olabilir tatlım çok büyük etken o.
Bide bir çatal patates kızartması, bir lokma pasta gibi şeyler de çok etkili:)))
hoşbulduk canım teşekkürlerHoş geldin canım Aramıza
canımm evıme geceyımdee ınsallah baslıcamm..burda olmuyoone demek saldım cayıra happybasla yıne yeniden tatlım , senın metabolızmanda hızlı çalışıyor hemencik verirdin kıloları
ınsallah beybısı:))simdilik bisey demiyoruz evine dondugun zaman zayiflamaya son gaz devam senin zayif hallerini gordum ve zayiflamalisin diyorum
file76 ve T tatlitambak tan korkmaya basladim beni geçerlerse vay halime
kendime çeki düzen verdim.
onlardan kaçmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?