Dikleşme olmadı bende ama atlar daha belli yuvarlağımsı oldupopoda bi degişim oldu mu?
Hatlar demek istedim:)Dikleşme olmadı bende ama atlar daha belli yuvarlağımsı oldu
evet canım sen mezun ol tatlım , kılon gerçekten güzel fazlası artık sağlıksız . Ama bu topikten kopma ara ara yaz sensız olmaz bu topık ne dersın ?Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem
Ne yapmam lazm cnm üst kol icinKalça dikleştiriyor fazla çıkarıyor diyen de var ama ben de öyle bi şey olmadı.
Eğer üst kollarında sorun varsa onunla ilgili de bilgim var
Tesekkurler canimgecmıs olsun canım
Aslinda acim fazlasiyla ama evde hazir bi yemek yok ve ben yemek yapmak icin asiri yorgunumSadece bu kadar mi canim menun. Eger oyle ise yine patlama yasarsin
Sagol canimGecmis olsun canim
Kalça dikleştiriyor fazla çıkarıyor diyen de var ama ben de öyle bi şey olmadı.
Eğer üst kollarında sorun varsa onunla ilgili de bilgim var
Aslinda acim fazlasiyla ama evde hazir bi yemek yok ve ben yemek yapmak icin asiri yorgunum
Kesinlikle tatlıtambaka Katılıyorum canımCanim simdi birseyler yemezsen gecw ilelryen saatlerde yersin o yuzden peynir domates yumuta 1 dilim ekmek le ye... tok olursunn
Hergün menü yazarım canım yine deevet canım sen mezun ol tatlım , kılon gerçekten güzel fazlası artık sağlıksız . Ama bu topikten kopma ara ara yaz sensız olmaz bu topık ne dersın ?
ben pazartesi ölçülerimi veriyim bidahaki ay yeni ölçülerimi olur mu :)isteyen veriyor ölcülerini. bir ay kadar sonra yeni ölculeri alicaz
Olabilir aslinda da hic cnm istemiyor suanCanim simdi birseyler yemezsen gecw ilelryen saatlerde yersin o yuzden peynir domates yumuta 1 dilim ekmek le ye... tok olursunn
Spor yapıyordum yazamadım canım k.bakma.Ne yapmam lazm cnm üst kol icin
Benim mezun olmami beklersen daha cooook vaktin var cnm benimHergün menü yazarım canım yine de
Siz mezun olmadan biyere gitmem
Saol cnmyaa sana cok özeniyorm ben kac ay oldu simdi sen diyete baslayali ve kac kilo?Spor yapıyordum yazamadım canım k.bakma.
Şöyle dört ayak üstünde durur gibi duruyorsun ayaklar biraz daha geriye doğru şınav çekiyorsun.
Diğeri de ayakta ya da oturarak bel hizasında kollarını tut avuçlarını sık ve geriye doğru ittirebildiğin kadar ittir kollarını.
Yeter ki iste canım iş kalpte değil beyinde bitiyor ona komut verSaol cnmyaa sana cok özeniyorm ben kac ay oldu simdi sen diyete baslayali ve kac kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?