Ne sporu yapiyosun sekercimGunaayddiiiinnnn.... Uyumayin kizlar haydi sporaaaaa
Yaptim bitirdim canimcim altida uyandimda yarim saat plates yaptimNe sporu yapiyosun sekercim
Günaydın kızlar
Kahvaltı
Yarım kase profitorol ( bi toptu sadece)
Yarismaya baslarken 92 bucuk muydunAh canim kork bence bizdennnn özellikle fileden ondan cidden korkulur...
artik bana da zayiflamissin diyenler varr cokkk mutluyummmmm....
az degil yani
92.5 ten 83.1 eeeeee
ohhhh yavas da olsa gidiyor asla pes etmeyin kizlar
Canim kalca basen ölçüsü ayni yola çikmiyor mu ben öyle saniyorumdaIyi günler kizlaarr
Squattan bahsedilmis de bacaklari açarak yapıyorum bende.
Faydasini gördüm kesinlikle. Kilomda bi değişiklik olmasa da inceldim
Kollar içindesu321 in bahsettigi hareketi yaptim 3-4 gun yapmam bile ise yaradı ama araya bişeyler girdi biraktim. Pazartesi yeniden baslicam
Artkk kiloya o kadar takmiyorum incelemeye taktim.
Bir de listeye baktim dasbeden kalca değil de basen ölçüsü mü veriyoduk ben kalça ölçüsü vermiştim ayni şey mi
YaKaMoZz-z canim sende korumaya geç ama sporu birakma bence bi süre:)
Oh ne guzel canimCanim kalca basen ölçüsü ayni yola çikmiyor mu ben öyle saniyorumda
suan yürüyüs bandindan yaziyorum ter icindeyim
benimde bacaklar fazla kalin squata bi bakiyim
Yok canim ben diyete başladigum zamani baz aldim. Ama bu sure icinde cok defa al ver yaptim. Oruçlarim bitsin o zaman daha dikkatli yapacam.Yarismaya baslarken 92 bucuk muydunben 87 filan saniyordum.
O zaman soyle olsun herkes her zaman ayni yeri olcecegi icin ilerlemeyi takip edebilir :) netten bakarim basen kalca neymisOh ne guzel canim
bilmiyorum ki ama kalcayla basen ayni degildir sanmiyorum
Hafta sonu buralar sakin Olurben leslie 3 mile yaptım baya terledim ilk denememdi çok güzel ve eğlenceli ama callanetics için aynı şeyi söylemicem aranızda yapan var mı ben you tube dan videolar buldum ama gerçekten öyle bi şey mi ve işe yarıyo mu ? bilgi verirmisiniz ?
Evet tatlimm:)O zaman soyle olsun herkes her zaman ayni yeri olcecegi icin ilerlemeyi takip edebilir :) netten bakarim basen kalca neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?