basen ölçüsü üst bacak şeklinde alınıyo kalça ise arkadan yani tüm popo bunun içine giriyoO zaman soyle olsun herkes her zaman ayni yeri olcecegi icin ilerlemeyi takip edebilir :) netten bakarim basen kalca neymis
Nerede yürüdün canim. Sende fena ilerliyorsun bu hafta sonucunu merak ediyorum bende bugun yuruyusle basladimSelam kızlaarrr...
Sabah 07:30 da bir yumurta ve 1 domates yedim.
Akşam yemeğimi de şimdi yedim 1 kıymalı pide.( Hakettiğimi düşünüyorum ne dersiniz)
Sporun dibine vurdum bugün
100 sguat
1 saat yürüyüş
30 dakika plates
45 dakika leslie 3 mil
:) ozaman ben basenimi ölcmusum zaten basen kalin popom kuçulmesede olurbasen ölçüsü üst bacak şeklinde alınıyo kalça ise arkadan yani tüm popo bunun içine giriyobiz ölçülüyoruz sporda ordan biliyorum
Sporu aksaymayalimda arada kacamak oluyor ekmek yemeseydin bari.gecen gunlerde bende cig kofte yedim.son iki seferdir cig kofte yeyince midem aciyo agriki bi kesik gibi uzun zaman yemem.hangi sehirdesin sakincasi yoksaelma sirkeli su
sabah : bir dilim tam buğday ekmeği - biraz peynir + maydanoz + yeşil çay
öğlen : 1 yeşil elma + yeşil çay
akşam : bir kase yayla çorbası
babam çiğköfte almış herşeye dayanırım ama ona dayanamam o yüzden yedim malesef
bol bol su içtim leslie 3 mil + 200 mekik + günlük egzersizler baya terledim ama çok iyidi bugün ...
yarında hem leslie hemde callanetics egzersizi yapıcam kaçamak yapmak istemiyorum 2 gündür sadece şu çiğköfteyi yedim ya off olsun kilolarımızı vericezzz bu hafta iddialıyım ilk haftam ama olsun
ben istanbuldayım bide yediğim ekmeğin kalori oranı çok düşük ve sağlıklı diyet listemde var o yüzden canım :)Sporu aksaymayalimda arada kacamak oluyor ekmek yemeseydin bari.gecen gunlerde bende cig kofte yedim.son iki seferdir cig kofte yeyince midem aciyo agriki bi kesik gibi uzun zaman yemem.hangi sehirdesin sakincasi yoksa
Dışarda yürüdüm tatlım o kadar güzel bir hava vardı ki hiç eve giresim gelmedi.Nerede yürüdün canim. Sende fena ilerliyorsun bu hafta sonucunu merak ediyorum bende bugun yuruyusle basladim
:) ozaman ben basenimi ölcmusum zaten basen kalin popom kuçulmesede olur
allah şifa versin hepsine canım ...Gunaydin kizlar.... benim kizim 2 gundur atesli. Bugun de oğluma bulaştı hastalik. Giremeyebilirim fazla. Bu hafta izinli sayarsaniz beni sevinirim. Uykusuz bir gece gecti. Dua edin bana
him o zaman sorun yok :) diyet listen var demek bende kafama gore takiliyorumben istanbuldayım bide yediğim ekmeğin kalori oranı çok düşük ve sağlıklı diyet listemde var o yüzden canım :)
insallah olursun canim . bu yarismaya baslarken kac kiloydun. bende gecen hava guzel diye ciktim ailece hasta olduk hava carpti :)) neyseki iyilestik bayaDışarda yürüdüm tatlım o kadar güzel bir hava vardı ki hiç eve giresim gelmedi.
Mart sonuna 65, 23 nisan a kadar da 62 olayım tamamdır
gunaydin .cok gecmis olsun canim Allah sifanizi versinGunaydin kizlar.... benim kizim 2 gundur atesli. Bugun de oğluma bulaştı hastalik. Giremeyebilirim fazla. Bu hafta izinli sayarsaniz beni sevinirim. Uykusuz bir gece gecti. Dua edin bana
allah şifa versin hepsine canım ...
gunaydin .cok gecmis olsun canim Allah sifanizi versin
59,7 tatlımSagol canim. Ya ben senin liste de kilona bakayim desim ama goremesim seni. Dur yine bakayim
aslında pek uymuyorum bana fazla geliyo ama sabah öğünü çok güzel hem tok tutuyo hemde iyi yanihim o zaman sorun yok :) diyet listen var demek bende kafama gore takiliyorum
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşaallah canım.Gunaydin kizlar.... benim kizim 2 gundur atesli. Bugun de oğluma bulaştı hastalik. Giremeyebilirim fazla. Bu hafta izinli sayarsaniz beni sevinirim. Uykusuz bir gece gecti. Dua edin bana
Buna başlarken 77 ydim canım iyi ki katılmışım ya:)insallah olursun canim . bu yarismaya baslarken kac kiloydun. bende gecen hava guzel diye ciktim ailece hasta olduk hava carpti :)) neyseki iyilestik baya
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşaallah canım.
Evet canım doğunun da doğusundayım hattaAmin inşallah canim ya.
sen de mi doguda idin... ayrica emzirmesem ben de senin gibi erkwnden yemwgimi yerdim canim.
Inan ki insan yemeye yemeye alışıyor, eskiden yeşil eriği tuzsuz yemeyi düşünemezdim bile şimdi tadı tuzsuz daha da güzel geliyor.Keske ben de yuzden vazgecebilsem ama nerde tuzsuz yemekler tatsiz geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?