Çok geçmiş olsun, sanırım Salgın var, benim de 11 aylık oğlum ateşlendi, hafif Öksürük ve burun akıntısı oldu, gece acile gittik. Umarım iyileşirler. Bugünkü kahvaltım bir gevrek, 2 dilim peynir, 1 yumurta ve biraz zeytin, Ihlamur. Geç yediğimiz için bugün öğle yemeği olmaz, bir ara öğün Yaparım. 1 yeşil elma olabilir, aksam menümde 1 kase ekşili köfte, yanında bir küçük kase yoğurt var.gunaydin .cok gecmis olsun canim Allah sifanizi versin
evet canim yuruyus bandina sardim disariya daha cikmam kandiriyo hava bu ilk kilolari listeye eklesem iyi olacak diye dusunuyorumBuna başlarken 77 ydim canım iyi ki katılmışım ya:)
Evet bu havalar çarpıyor insanı bildiğim kadarıyla sen de doğudaydın canım doğru düzgün kış görmedik zaten batı daha soğuk oldu.
sizede gecmis olsun. suan kasim gozum agriyor iyilesme evresinde nedense. kizimda nefesi zor aliyor az kaldi ama . gun boyu gayet hafif olur sadece bunlari yersenÇok geçmiş olsun, sanırım Salgın var, benim de 11 aylık oğlum ateşlendi, hafif Öksürük ve burun akıntısı oldu, gece acile gittik. Umarım iyileşirler. Bugünkü kahvaltım bir gevrek, 2 dilim peynir, 1 yumurta ve biraz zeytin, Ihlamur. Geç yediğimiz için bugün öğle yemeği olmaz, bir ara öğün Yaparım. 1 yeşil elma olabilir, aksam menümde 1 kase ekşili köfte, yanında bir küçük kase yoğurt var.
Evet tatlım iyi olur ben nerdeyse herkesi takip ediyorum baştaki kilo da olursa daha iyi olur tabievet canim yuruyus bandina sardim disariya daha cikmam kandiriyo hava bu ilk kilolari listeye eklesem iyi olacak diye dusunuyorum
77 den mi 67 lere düştünüz siz ne kadar zamanda oldu pekiEvet tatlım iyi olur ben nerdeyse herkesi takip ediyorum baştaki kilo da olursa daha iyi olur tabi
6 ayda 99 dan 67 düştüm aslında canım.77 den mi 67 lere düştünüz siz ne kadar zamanda oldu peki
7 ocaktan bugune kadar aldigi sonuc. arkadasim istikrarli masallah beni de sorarsan 7 ocakta 76 ile basladim en son bildirimim 78 yaa :/ ama bende istikrarliyim artik77 den mi 67 lere düştünüz siz ne kadar zamanda oldu peki
Bak gör bu ay sonuna 74 ü göreceksin canım.7 ocaktan bugune kadar aldigi sonuc. arkadasim istikrarli masallah beni de sorarsan 7 ocakta 76 ile basladim en son bildirimim 78 yaa :/ ama bende istikrarliyim artik
inşallah canim inşallah inaniyorm artik kendime.acele yok stres yok. bu sabah sadece 200 gram eksi gördüm moralimi hic bozmadim dogru yoldayim.yuruyusu iki gundür yapiyorum hic aksatmazsam metobozlizma hizlanacak yag yakacak. kacamak ihtiyacida duymuyorum. 75 buçuk görsem raziyim ay sonu yani bir bucuk hafta filan kaldıBak gör bu ay sonuna 74 ü göreceksin canım.
Evet moral bozup yine yemeğe sarıyoruz çünkü nisan olmaz mayıs haziran olur napalım şimdi.inşallah canim inşallah inaniyorm artik kendime.acele yok stres yok. bu sabah sadece 200 gram eksi gördüm moralimi hic bozmadim dogru yoldayim.yuruyusu iki gundür yapiyorum hic aksatmazsam metobozlizma hizlanacak yag yakacak
hedefim 54 ama artik acele yok bunalim yok once bi 69 göreyim sevinecem ondan sonrada devamEvet moral bozup yine yemeğe sarıyoruz çünkü nisan olmaz mayıs haziran olur napalım şimdi.
Spor gerçekten mükemmel bi şey çok dinç hissediyor insan kendini.
Evet canım bi görsen 69 u patır patır gidecek aşağı doğruhedefim 54 ama artik acele yok bunalim yok once bi 69 göreyim sevinecem ondan sonrada devam
Canım senle benim bilgilerde kayma olmuş galiba tablodaKIZLAR 7 OCAK BAŞLANGIÇ KİLOLARINIZI YAZIN
Evet canım bi görsen 69 u patır patır gidecek aşağı doğru[/QUOTcanim ay daha yeni baslamis bende 3. ay yarismasinin bitmesine 1.bucuk hafta kaldi saniyordum 2 bucuk hafta var en az senin dedigin gibi bu ay sonu 75 görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?