4 Aylık kilo verme yarışması

günaydınn kızzzlllaaaarrr kızlar dün o kadar mutluydum ki anlatamam neden mi???? Hemen cevaplıyorum
dün kim beni gördüyse aa ümran ne kadar zayıflamışsın--kilo mu verdin sen---aaa ne kadar güzel olmuşsun falan filannnnn dediler aman allahım ayaklarım yerden kesildi bulutların üstünde uçuyorum sandım bi an bu yüzden durmak yok yola devammmmmm yaşasın kilosuz zayıf ve sağlıklı yaşam güle güle kilolarrrr

Ne mutlu sana darisi basimiza

Iyi aksamlar kizlarrr... Bugunku menum pek tatmin etmedi beni ama yazayim yinede. Sabah domates salatalik sadece. aksam da yarim dilim pizza kendim yaptim. Spor olarak da 150 sguat, 45 dakika leslie 3 mil, 30 dakika da plates.
Günaydın canım ,
Su tatlım sen sankı az besleniyorsun gıbı geldı sadece bu manun için soylemıyorum , konunun uzmanı degilim ama sonradan sorun yasama tatlım , tabıkıde rejimde normalden az yenır ama sen aclıkta yasıyorsun genelde menulerın cok az miktarlar , benım arkadasım böyle yaptı , iş yerınde bayıldı , carpıntısı oldu ,az kalsın ölüyordu , kendine dıkkat et tatlım , tabıkı sen kendin için en ıyısını bilirsin guzelim , ben menunde saglıklı yıyeceklerının az mıktarlarda cesitliliğimi arttırarakta kılo verecegıne inanıyorum ..Rejimde cok mıktarlara karsı oldugum gıbı seninkıde cok saglıksız gelıyor bana , tabıkı benım dusuncem canım ... Kocaman optum tatlım

Gunaydın kızlar ,
kahvaltım : 1 dılım ekmek + 1 dılım beyaz peynır + 1 dilim kasar + yesıllık

canım ocakta başladık ne zaman bitecek nisan da mı mayıs ta mı

Canim yanlis anlar miyim hic dusundugun icin allah razi olsun. Evet gercekten az yiyorum haklisin arttirmaya calisacagim insaallh. Meyve yiyemiyorum kuru yemis hic sevmem. ama et sebze ekleyebilirim daha fazla.Dahiliye ve kardiyolojiye iki ayda bir gidiyorum cok sukurbi sikinti yok tatlim. Cok opuyorum ben de seni.

Cok sevindim dahiliye ve kardiolojide sorun yasamamana bitanem ... gercekten herkesin iyiliğini istiyorum , bu mesajı yazarken tereddut ettım ama sana bir sey olur diye cok korktum benden gunah gıtsın dıye yazdım canım , sen sonucta ogretmensın ve bilinçli bir kadınsın ve kontrollu gıttıgını tahmın etmelıydım tatlım , en dogrusunu yaptıgına emınım canım ... kendıne cok ıyı bak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…