4 Aylık kilo verme yarışması

S bedencim , su kıloyu cok takıyorsun canım ya , hayatta ne dertler var güzelim , cocugun iyi olsun , sen mutlu ol bosver canım ya sen elinden geleni yapıyorsun , topik acmıssın 20 kg vermıssın devam etmeye calısıyorsun , olacak elbet , bugun olmaz yarın olur , bu kadar uzulmene degmez canım ... Yasama 1 kere gelıyoruz , onada boyle ufak tefek seylere taktıkmı gecmez be guzelım .. pozıtıf ol gor bak nasıl eriyecek o yaglar , ayrıca resmını gordum , hıcte 76 gıbı durmuyorsun ınan bana

canım emzirdiğin için yeşil çay iyi değil bebeğe zararı oluyor doktor kontrolünde içilmesi gerekli çünkü kafein varmış
Canim ben cayda cok iciyrum hemde cocukluktan hamileykende oyleydim yoksa basim agriyor ve hareket edemeyecek hale geliyorum . Bu ara kahvede iciyorum bisey olmaz dediler yesilcay icinde ama tesekkur ederim hemen bi arastrma yapayim oyleyse enazindan yesilcayi icmem sagol tatlim

Bu arada S bedencım , su yemın olayından vazgecsen be guzelım sen emzıren annesın ne 1 kase yogurt sadece .. nasıl bır rejım bu canım .. saglıklı tabaklarına don bence tatlım , guzel bır tabak yesıl yapraklı sebze yemegı ye yogurtlu .

Sen de yakinda ineceksin aşağılara yakindir merak etme. Esin kilonu problem yapiyor mu.

benimkisi 80 ol yeter kendini cok sıkma sen Emziriyorsun. Emzirme bitince zaten bu iştahta kalmiyor zayiflarsin diye deyip duruyor.
insallah canim. Esim onceden saglik icin zayifla tatli yeme tuz fazla yeme deyip hep ilgilenirdi simdilerde cok kilon yok kendini uzme diyr
onca kilo verdin yavas yavas gidecek sıkma canini diyor problem eden benim ama esimde zayif halimi cok begenirdi ben zayifladikca mutlu oluyor. Suan banttayim ter icindeyim bitsin foto atacam

ne guzel nilgiler verdin canım ınan bilmiyordum yeşil cayın emzirirken zararlı oldugunu kardeslerım emziriyor onlara soyleyeyım canım sagol ,
evet buyuttum tatlım , sagol
r.ederim canım ne demek en azından emzirme bitene kadar içmesin gerçekten çok zararlıymış
canım benim bende çayı çok içerim ki ben birde kaçak içerim türk kahvesi neskafe ama yeşilçay da daha çok varmış daha çok zararlıymış araştır istersen tatlım bence bırak yeşil çayı tabi kendi şahsi düşüncen

Bu yemin bugunlüktu canim.bogazimi tutabilmem.icin.olurda bir ruzgar eser kendimi yerken bulmuyum.diye hani yine bugun ruh dengem bozukya ondan.yaz geliyor memlekete gidecem kiyafetler alcam bolca gezecem insallah zayiflamam Lazim

Slm kizlar
Daha once de yazdigim gibi diyet acisindan kotu bir haftasonu oldu
Ama bugun tekrar devam

Kahvalti
1 elma

Ogle
1 tabak tavuklu turlu
1 kase yogurt

Tesekkur ederim tatlim eline saglik

dünkü halsizlik devam ediyor kızlar,oğlana okula bırakırken test aldım bir şey çıkmadı şükür.Ama ben niye böyleyim bilmiyorum.İçimde çok sıkkın.

Slm kizlar
Daha once de yazdigim gibi diyet acisindan kotu bir haftasonu oldu
Ama bugun tekrar devam

Kahvalti
1 elma

Ogle
1 tabak tavuklu turlu
1 kase yogurt
sabah gözüm seni aradı topikte tatlım, aynı senin gibi hafta sonu benımde berbattı , benı batıran zaten su hafta sonları ve eşimin sabote etmelerı , insallah toparlarız hafta basıda guzel bır rakam cıkar carsamba canım ..

dünkü halsizlik devam ediyor kızlar,oğlana okula bırakırken test aldım bir şey çıkmadı şükür.Ama ben niye böyleyim bilmiyorum.İçimde çok sıkkın.
yeterli vitamınleri ve mınarellerı alamıyorsan Elifcım oda enerjini dusurebilir , halsizlık yapar , vitamın almanı onerırım , cocuklara bakmakta yorucu onunda etkısı vardır canım , biraz dınlen , daha dengelı beslenmeye calıs tatlım , cocuklarda buyukmu bilmiyorum ama bıraz sana yardımcı olsalar v.s cabucak toparlanırsın canım

büyük oğlum 7 yaşında küçük 6 aylık canım bu aralar daha dikkat ediyorum yememe.ayarlaya bilirsem bir kadın doğum uzmanına görünüyüm düzensiz adet oluyorum belki ondandır.

büyük oğlum 7 yaşında küçük 6 aylık canım bu aralar daha dikkat ediyorum yememe.ayarlaya bilirsem bir kadın doğum uzmanına görünüyüm düzensiz adet oluyorum belki ondandır.
Cocukların kucukmus tatlım , sana yardımcı olabilecek bir yakının olsaydı keske , kucugude cok ufak , halsiz olman cok normal canım , git doktora , sana vitamınde yazsalar enerjı verır tatlım

Geçmiş olsun canim. Bebekle uğraşmak gercekten yorucu şuan kizim eşim uyuyor oğlumla ben de yatacagim insallah. Temizlik yemek acele degil inanki once dinlenmem lazim çocuklara bakabilmek icin. Malum simdi ikside hasta ve gece pek uyuyamiyorum.
Sende dinlen boraz bence fırsatın varsa

Keısnlıkle haklısın cnm , Senın bebegın nasıl oldu tatlım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…