maşallah büyütmüşsün canım ya allah razı olsuncanım benımkı 4 yas3 aylık oglum .. emzirmiyorum .. , allah bagıslasın tatlım
ne guzel nilgiler verdin canım ınan bilmiyordum yeşil cayın emzirirken zararlı oldugunu kardeslerım emziriyor onlara soyleyeyım canım sagol ,maşallah büyütmüşsün canım ya allah razı olsun
Içimi dökmek rahatlamak için yaziyorum.ciddiye almasanizda olur.
Şuan resmen içim ağlıyor. O kadar üzüldümki yine . zayifken kulak dolgunluğum olan sarkilardan denk geldi tv de dinledim iki tane hirsim körüklendi sıkıntidan yandim. Fazla bunalim yapmadan atlatiyorum suan . Bugun icin yemin ettim bir kase yogurt iki yesil cay iki kahve 3 cay baska bisey yok tukendim artik be zayiflamak istiyorum. Bir saate kadar yuruyus bandinada binerim.yine 45 dakika yururum belkide daha fazla yoksa kosu bandi diye topik mi acsam
Canim ben cayda cok iciyrum hemde cocukluktan hamileykende oyleydim yoksa basim agriyor ve hareket edemeyecek hale geliyorum . Bu ara kahvede iciyorum bisey olmaz dediler yesilcay icinde ama tesekkur ederim hemen bi arastrma yapayim oyleyse enazindan yesilcayi icmem sagol tatlimcanım emzirdiğin için yeşil çay iyi değil bebeğe zararı oluyor doktor kontrolünde içilmesi gerekli çünkü kafein varmış
insallah canim. Esim onceden saglik icin zayifla tatli yeme tuz fazla yeme deyip hep ilgilenirdi simdilerde cok kilon yok kendini uzme diyrSen de yakinda ineceksin aşağılara yakindir merak etme. Esin kilonu problem yapiyor mu.
benimkisi 80 ol yeter kendini cok sıkma sen Emziriyorsun. Emzirme bitince zaten bu iştahta kalmiyor zayiflarsin diye deyip duruyor.
r.ederim canım ne demek en azından emzirme bitene kadar içmesin gerçekten çok zararlıymışne guzel nilgiler verdin canım ınan bilmiyordum yeşil cayın emzirirken zararlı oldugunu kardeslerım emziriyor onlara soyleyeyım canım sagol ,
evet buyuttum tatlım , sagol
canım benim bende çayı çok içerim ki ben birde kaçak içerim türk kahvesi neskafe ama yeşilçay da daha çok varmış daha çok zararlıymış araştır istersen tatlım bence bırak yeşil çayı tabi kendi şahsi düşüncenCanim ben cayda cok iciyrum hemde cocukluktan hamileykende oyleydim yoksa basim agriyor ve hareket edemeyecek hale geliyorum . Bu ara kahvede iciyorum bisey olmaz dediler yesilcay icinde ama tesekkur ederim hemen bi arastrma yapayim oyleyse enazindan yesilcayi icmem sagol tatlim
Bu yemin bugunlüktu canim.bogazimi tutabilmem.icin.olurda bir ruzgar eser kendimi yerken bulmuyum.diye hani yine bugun ruh dengem bozukya ondan.yaz geliyor memlekete gidecem kiyafetler alcam bolca gezecem insallah zayiflamam LazimBu arada S bedencım , su yemın olayından vazgecsen be guzelım sen emzıren annesın ne 1 kase yogurt sadece .. nasıl bır rejım bu canım .. saglıklı tabaklarına don bence tatlım , guzel bır tabak yesıl yapraklı sebze yemegı ye yogurtlu .
Tesekkur ederim tatlim eline saglikElbette yeşil çayın faydaları da çok fazla ama en azından bebeğiniz anne sütünden kesilinceye kadar tedbirli olmakta fayda var. Kısacası emzirirken bebeğinizin sağlığını düşündüğümüzden dolayı yediğimiz ve içtiğimiz besinlerin bebeğe geçtiğini bilmeli ve ona göre beslenmeliyiz. Emzirme döneminde günlük 1-2 fincan yeşil çay içmenin pek bir sakıncası yok gibi görünse de tedbirli olmak gerektiğinden dolayı emzirme döneminde yeşil çay tüketmemekte fayda vardır. emziren annelerde yeşil çay, emziren anne sağlığı açısından küçük te olsa bir risk içeriyor.
umarım yardımcı olmuşumdur
Kahvalti bir elma olur muu hani protein hani yesilikSlm kizlar
Daha once de yazdigim gibi diyet acisindan kotu bir haftasonu oldu
Ama bugun tekrar devam
Kahvalti
1 elma
Ogle
1 tabak tavuklu turlu
1 kase yogurt
sabah gözüm seni aradı topikte tatlım, aynı senin gibi hafta sonu benımde berbattı , benı batıran zaten su hafta sonları ve eşimin sabote etmelerıSlm kizlar
Daha once de yazdigim gibi diyet acisindan kotu bir haftasonu oldu
Ama bugun tekrar devam
Kahvalti
1 elma
Ogle
1 tabak tavuklu turlu
1 kase yogurt
yeterli vitamınleri ve mınarellerı alamıyorsan Elifcım oda enerjini dusurebilir , halsizlık yapar , vitamın almanı onerırım , cocuklara bakmakta yorucu onunda etkısı vardır canım , biraz dınlen , daha dengelı beslenmeye calıs tatlım , cocuklarda buyukmu bilmiyorum ama bıraz sana yardımcı olsalar v.s cabucak toparlanırsın canımdünkü halsizlik devam ediyor kızlar,oğlana okula bırakırken test aldım bir şey çıkmadı şükür.Ama ben niye böyleyim bilmiyorum.İçimde çok sıkkın.
r.ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu banaTesekkur ederim tatlim eline saglik
büyük oğlum 7 yaşında küçük 6 aylık canım bu aralar daha dikkat ediyorum yememe.ayarlaya bilirsem bir kadın doğum uzmanına görünüyüm düzensiz adet oluyorum belki ondandır.yeterli vitamınleri ve mınarellerı alamıyorsan Elifcım oda enerjini dusurebilir , halsizlık yapar , vitamın almanı onerırım , cocuklara bakmakta yorucu onunda etkısı vardır canım , biraz dınlen , daha dengelı beslenmeye calıs tatlım , cocuklarda buyukmu bilmiyorum ama bıraz sana yardımcı olsalar v.s cabucak toparlanırsın canım
Cocukların kucukmus tatlım , sana yardımcı olabilecek bir yakının olsaydı keske , kucugude cok ufak , halsiz olman cok normal canım , git doktora , sana vitamınde yazsalar enerjı verır tatlımbüyük oğlum 7 yaşında küçük 6 aylık canım bu aralar daha dikkat ediyorum yememe.ayarlaya bilirsem bir kadın doğum uzmanına görünüyüm düzensiz adet oluyorum belki ondandır.
dünkü halsizlik devam ediyor kızlar,oğlana okula bırakırken test aldım bir şey çıkmadı şükür.Ama ben niye böyleyim bilmiyorum.İçimde çok sıkkın.
Keısnlıkle haklısın cnm , Senın bebegın nasıl oldu tatlım ?Geçmiş olsun canim. Bebekle uğraşmak gercekten yorucu şuan kizim eşim uyuyor oğlumla ben de yatacagim insallah. Temizlik yemek acele degil inanki once dinlenmem lazim çocuklara bakabilmek icin. Malum simdi ikside hasta ve gece pek uyuyamiyorum.
Sende dinlen boraz bence fırsatın varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?