4 Aylık kilo verme yarışması

Benim başlangiç kilom emin olmamakla beraber 87 olmaai lazim

Slm kızlar biraz önce ara Yaptım
Yarım bardak kola
Yarım avuç leblebi
3 diyet Bisküvi

Gunaydin kizlar.... benim kizim 2 gundur atesli. Bugun de oğluma bulaştı hastalik. Giremeyebilirim fazla. Bu hafta izinli sayarsaniz beni sevinirim. Uykusuz bir gece gecti. Dua edin bana
Ayy kıyamam canım geçmiş olsun tatlım...
Bende doğru düzgün giremiyorum kızımın dersleri misafirler derken burayı baya bi aksatıyorum ama hep girip okuyorum bakalım Çarşamba'ya kaç olacam

Ayy kıyamam canım geçmiş olsun tatlım...
Bende doğru düzgün giremiyorum kızımın dersleri misafirler derken burayı baya bi aksatıyorum ama hep girip okuyorum bakalım Çarşamba'ya kaç olacam

Cok sagol canim inşallah kisa sure de atlatir lar. ..

Iyi aksamlar kizlarrr... Bugunku menum pek tatmin etmedi beni ama yazayim yinede. Sabah domates salatalik sadece. aksam da yarim dilim pizza kendim yaptim. Spor olarak da 150 sguat, 45 dakika leslie 3 mil, 30 dakika da plates.

öncelikle hasta arkadaşlara geçmiş olsun..
dün giremedim bende sabahtan da sınavda görevliydim 2 ana öğün oldu
kahvaltı
1 yumurtadan yagsız omlet
1 domates
4 zeytin
ara öğün
1 probis
1 fincan nescafe

akşam
2 kepçe çorba spor olarak da 10.000 adım atıyorum hergün havalar düzelsin arttırırım inşallah

elma sirkesi
sabah : sandiviç +yeşil çay
öğlen : yeşil elma + yeşil çay
akşam : 6 kaşık ıspanak + 2 kaşık yoğurt
birazdan da yeşil çay içicem bugün kaçamak yapmadım çok mutluyum ... leslie 3 mil + call yaptım
200 mekik +50 şınav + 50 squat yaklaşık 2 ltre su da içtim

Slm kızlar
Akşam yemeğimi 6 da yedim
Bi kaç çiçek karnabahar
Bir tane Sucuklu tost ( çavdar ekmeğinden)

slm kızlar 2 gün çok yoğun geçti.bu gün çok kötüyüm üzerimde bir yorgunluk var sürekli uykuluyum halsizim.bide kızlar adet olmadım kendimden eminim ama gine de korkmaya başladım.yarın sabah görüşürüz.

Aman Allah im uykulu ve halsizlik ve adet gecikmesi olabilir.....

canım tablo neden böyle olduuu kiii geçen hafta kilom vardı bu hafta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…