neden bitiksin canım ? Cok mu yoruldun hafta sonu , misafirmı vardı ? bebek mı yordu canım seni ? kendine iyi bak canım ..aktayarda Sagol tatlimm iyiki varsin sende. Suan bitigim birazsan gunluk niyetine kullanicm burayi
Psikolojik geldi gecti canim.artik bu konuda olgun davraniyorumaktayarda Sagol tatlimm iyiki varsin sende. Suan bitigim birazsan gunluk niyetine kullanicm burayi
canım emzirdiğin için yeşil çay iyi değil bebeğe zararı oluyor doktor kontrolünde içilmesi gerekli çünkü kafein varmışIçimi dökmek rahatlamak için yaziyorum.ciddiye almasanizda olur.
Şuan resmen içim ağlıyor. O kadar üzüldümki yine . zayifken kulak dolgunluğum olan sarkilardan denk geldi tv de dinledim iki tane hirsim körüklendi sıkıntidan yandim. Fazla bunalim yapmadan atlatiyorum suan . Bugun icin yemin ettim bir kase yogurt iki yesil cay iki kahve 3 cay baska bisey yok tukendim artik be zayiflamak istiyorum. Bir saate kadar yuruyus bandinada binerim.yine 45 dakika yururum belkide daha fazla yoksa kosu bandi diye topik mi acsam
canım emzirdiğin için yeşil çay iyi değil bebeğe zararı oluyor doktor kontrolünde içilmesi gerekli çünkü kafein varmış
Her iki çayda da kafein bulunmaktadır, ancak yeşil çaydaki kafein oranı daha düşüktür. Siyah çayın da, yeşil çayın da antioksidan özellikleri vardır, ancak daha az işlem gördüğü için yeşil çaydaki antioksidan miktarı daha fazladır.
Içimi dökmek rahatlamak için yaziyorum.ciddiye almasanizda olur.
Şuan resmen içim ağlıyor. O kadar üzüldümki yine . zayifken kulak dolgunluğum olan sarkilardan denk geldi tv de dinledim iki tane hirsim körüklendi sıkıntidan yandim. Fazla bunalim yapmadan atlatiyorum suan . Bugun icin yemin ettim bir kase yogurt iki yesil cay iki kahve 3 cay baska bisey yok tukendim artik be zayiflamak istiyorum. Bir saate kadar yuruyus bandinada binerim.yine 45 dakika yururum belkide daha fazla yoksa kosu bandi diye topik mi acsam
yok canım bıraktım onu artık sabahları 1 bardak tarçınlı süt ve 1 muz yiyorumSeni onceki yarısmadan hatirliyorum. Sabahlari yarim ekmegin icini alip icine peynir domates falan koyup yiyordun. Hala devam mi
ben içemiyorum maalesef çünkü emzirme döenminde iyi değilmiş diye o yüzden en güzeli sabah aç karnına tarçınlı süt ve 1 muz yiyip içiyorum ve yağlarımı yakıyo+tok tutuyorBana diyetisyen gunde 1 kupa dedi fazlasi huzursuzluk yapar dedi. Ama ben bazen 2 de iciyorum. Huzursuzluk gibi bir problem yaşamadım.
yok canım bıraktım onu artık sabahları 1 bardak tarçınlı süt ve 1 muz yiyorum
sende mı emziriyorsun nUmrancım ?canım emzirdiğin için yeşil çay iyi değil bebeğe zararı oluyor doktor kontrolünde içilmesi gerekli çünkü kafein varmış
teş.ler canım senide tebrik etmek lazım azmedip bırakmadığın içinKilolarda gidiyor baksana tebrikler
evet canım bende emziriyorum kızım daha 11.5 aylık seninki???sende mı emziriyorsun nUmrancım ?
tebrikler canım .. süpersin incelecegını biliyordum tatlımBana da dün arkadaşlar ne kadar zayiflamışsın dediler ve çok şasırdilar... 83 kiloyum cok ta vermedim aslinda deyince o zaman sıkılaşmışsin diye orami bura mi minciklamaya başladilar. Gercekten buyuk mutluluk
yani zaten beni görseniz hiç 83 gibi degilim. Ay cok mutluyum
canım benımkı 4 yas3 aylık oglum .. emzirmiyorum .. , allah bagıslasın tatlımevet canım bende emziriyorum kızım daha 11.5 aylık seninki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?