4 Aylık kilo verme yarışması

Içimi dökmek rahatlamak için yaziyorum.ciddiye almasanizda olur.

Şuan resmen içim ağlıyor. O kadar üzüldümki yine . zayifken kulak dolgunluğum olan sarkilardan denk geldi tv de dinledim iki tane hirsim körüklendi sıkıntidan yandim. Fazla bunalim yapmadan atlatiyorum suan . Bugun icin yemin ettim bir kase yogurt iki yesil cay iki kahve 3 cay baska bisey yok tukendim artik be zayiflamak istiyorum. Bir saate kadar yuruyus bandinada binerim.yine 45 dakika yururum belkide daha fazla yoksa kosu bandi diye topik mi acsam

canım emzirdiğin için yeşil çay iyi değil bebeğe zararı oluyor doktor kontrolünde içilmesi gerekli çünkü kafein varmış

Bana da dün arkadaşlar ne kadar zayiflamışsın dediler ve çok şasırdilar... 83 kiloyum cok ta vermedim aslinda deyince o zaman sıkılaşmışsin diye orami bura mi minciklamaya başladilar. Gercekten buyuk mutluluk
yani zaten beni görseniz hiç 83 gibi degilim. Ay cok mutluyum

Her iki çayda da kafein bulunmaktadır, ancak yeşil çaydaki kafein oranı daha düşüktür. Siyah çayın da, yeşil çayın da antioksidan özellikleri vardır, ancak daha az işlem gördüğü için yeşil çaydaki antioksidan miktarı daha fazladır.

canım emzirdiğin için yeşil çay iyi değil bebeğe zararı oluyor doktor kontrolünde içilmesi gerekli çünkü kafein varmış

Bana diyetisyen gunde 1 kupa dedi fazlasi huzursuzluk yapar dedi. Ama ben bazen 2 de iciyorum. Huzursuzluk gibi bir problem yaşamadım.

Seni onceki yarısmadan hatirliyorum. Sabahlari yarim ekmegin icini alip icine peynir domates falan koyup yiyordun. Hala devam mi

Emziren anneler yeşil çay içebilirmi ?
Aşırı kafein alan bebeklerde huzursuzluk, uykusuzluk ve kilo almada zorluk gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir. Uzun dönemde aşırı biçimde yeşil çay tüketen emziren annelerin bebeklerinde zayıflık belirtileri de ortaya çıkabiliyor. Bunun nedeni ise yeşil çayın gereksiz biçimde fazla tüketiminin bebeklerde ve emziren annelerde kansızlık (anemi) problemine yol açmasıdır. Yeşil çay tüketimi emziren annelerde sınırlandırılmadığı takdirde mikrositer anemi adı verilen ve bebeğin hayatını dahi tehdit edebilen bir tür demir emilim bozukluğu hastalığının ortaya çıkması riskini kuvvetlendirmektedir.

Sen de yakinda ineceksin aşağılara yakindir merak etme. Esin kilonu problem yapiyor mu.

benimkisi 80 ol yeter kendini cok sıkma sen Emziriyorsun. Emzirme bitince zaten bu iştahta kalmiyor zayiflarsin diye deyip duruyor.

Elbette yeşil çayın faydaları da çok fazla ama en azından bebeğiniz anne sütünden kesilinceye kadar tedbirli olmakta fayda var. Kısacası emzirirken bebeğinizin sağlığını düşündüğümüzden dolayı yediğimiz ve içtiğimiz besinlerin bebeğe geçtiğini bilmeli ve ona göre beslenmeliyiz. Emzirme döneminde günlük 1-2 fincan yeşil çay içmenin pek bir sakıncası yok gibi görünse de tedbirli olmak gerektiğinden dolayı emzirme döneminde yeşil çay tüketmemekte fayda vardır. emziren annelerde yeşil çay, emziren anne sağlığı açısından küçük te olsa bir risk içeriyor.

umarım yardımcı olmuşumdur

Bana diyetisyen gunde 1 kupa dedi fazlasi huzursuzluk yapar dedi. Ama ben bazen 2 de iciyorum. Huzursuzluk gibi bir problem yaşamadım.
ben içemiyorum maalesef çünkü emzirme döenminde iyi değilmiş diye o yüzden en güzeli sabah aç karnına tarçınlı süt ve 1 muz yiyip içiyorum ve yağlarımı yakıyo+tok tutuyor

tebrikler canım .. süpersin incelecegını biliyordum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…