4 Aylık kilo verme yarışması

Keısnlıkle haklısın cnm , Senın bebegın nasıl oldu tatlım ?

Kizimda hafif ateş var öksürük le beraber. Oğlumda da sadece öksürük ateşi yok cok şükür. Ilaç kullanmıyorum biraz bağışıklık sistemleri güçlensin. Tabi kötü ye giderse dr goturecem. Öksürük için bitkisel birsey kullanmaya başladim bugün....
bu hallerine şükür cok kötü degiller. Tabi bebeğé insanin icı gidiyor. 7.5 aylik

Insallah canim ama ben çok kacirdim kesin çok artidayim
Sanirim biraz rahatlamak diyet dusunmemek istedim
Neyse tatlim Bozmadan devam ediyoruz bu hafta içi eritiriz yediklerimizi

sagol canimda ben evlendim evleneli 3 yildir kilo yüzünden bütün güzellikleri yarim yaşadım her seyi kilo ile gölgeledim kıyafet bile almadım mecbur kalmadikca psikolojik hasta oldum sanki bu konuda benim bu işi aşmam lazım ben düzelmem yoksa burnumun üstünde kocaman bir kilo ibaresi var ve ben dünyayı onun kıyısından köşesinden izleyip yaşıyorum çok takıntılıyım zayıf görünce üzülüyorum mağazalara girdikçe üzülüyorum Bu sefer olacak bu iş banttan indim duşa girdim geldim :)))
eşimide üzüyorum . Bana kıyafetler giysiler almak istiyor nisanliykende bana birşeyler almaktan keyif alırdı simdiy de alalım diyo az daha bekliyorum alinca özenle beğenerek kaliteli almak istiyorum 3 yıl alamadigima degsin. Bi arada 3 gündür bantta yürüyorum. Ilk gun 40 ikinci gün 45 bugün 46 dk yürüdüm benden beklenen bir hal değil ben ilk günden pes ediyordum bantta ve hic 40dakika yürümemiştim bi anda 2009 da esim almisti o zaman flört dönemimizdi adam akıllı kullanmaya yeni başladım . Çook yazdim okutarak onca zamanını aldim yeterince sorumluluğun var biliyorum sana inanıyorum desen yeter

icmeyecem artik canim
Sagol zaten fazla icmistim
Sbeden ne zaman foto atacaksın bekliyorum. Uyuyacam da
kiz bant ekranini cekip atacam kendimi değil

canım ne demek cok yazdım , tabıkı yazacagızkı paylasalım dusuncelerimizi , sen bana bır keresınde demıstınkı tatlım , insanız ve sorunlarımız olabilir ama kilolar sadece bır ayrıntı , hatırlıyorsan oglumla ılgılı sorunları yasarken , bende sana aynısını soylemek ıstıyorum canım gercekten kılolar hayatın ıcınde sadece bır ayrıntı ,seni cok iyi anlıyorum gercekten kılolar bazen cok can sıkıcı olabiliyor ama dünyada cozumu olan en basit sorun bence kılolar canım ve senden bu sorunundan kurtulacaksın , bu nedenle stres yapma ve hayatını golgeleme diyorum , ne guzel bir bebegın ve yuvan var canım , kiloları takma , ben sana gercekten inanıyorum ama sende inan , gec verebilirsin ama vereceksın , azmin sonu zaferdir , sende zaten gerekli cabayı gosteriyorsun tatlım .. Rahat ol eninde sonunda gıdecek o kılolar cnmm ... Sen eşine ve bebegıne ve kendine positif ol yeter :)

öğle yemegı : 2 tane baget + 4 kasık bulgur ,3 tane patlıcan kızartma ( 3 kucuk dılım ) + 1 kase cacık , cok mu olmus : ( ?

canım cok gecmıs olsun , en dogrusunu yapıyorsun , bende ılk once elma , ıhlamur , nane falan kaynatıyorum

Tatlim seni cok iyi anliyorum ve hak veriyorum
Demekki dis goruntusunu onemseyen birisin
Sana birkaç onerim olacak
Boy ve kilo olcune göre sisman degilsin bir kere bunu unutma
Biraz fazlaligin var eminim onlari da verince istedigin vucuda kavusacaksin

Bu kadar dert etme ama kararlilikla ilerle
Kizin 15 aylik oldugun a gore ek gidalar yiyordur onu cok etkilemez
Siki bir beslenme programi yapabilirsin
Ama duzenli ve dengeli
Spor zaten yapiyorsun er yada gec ulasacaksin

Sadece ufak kacamaklar gunlerce verdigimiz emegi goturuyor aklinda olsun
Mesela ben 2 aydir firesiz diyetimi yaparken sadece 2 gun bozmamla Kimbilir kaç gun toparlamak icin ugrasicam

Demem o ki kacamaklar zayiflama surecini uzatiyor bu da moralimizi bozuyor
Sonrada Herseyi erteliyoruz

Senin sikintini ta icimde hissettim cok icten yazmistin

Ve ayrica bu yaz zayif olacagindan hiç suphem yok yeterki bikip vazgecmeyelim

Slm kızlar
Saat 1 de üç kare çikolata
Akşam yemeğim şimdi yedim
5 servis kaşığı bulgur pilavı
Bi Kaşık yoğurt
4-5 tane biber turşusu

Merhaba kızlar
Sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir, yarım dilim kepek ekmeği
Akşamı da yedim ıspanak ve yoğurt.
Spor olarak da 30 dak. yürüyüş
30 dak. plates
100 sguat.

Hiç tereddüt etme tatlım bana yazarken beslenme spor her konuda eleştiriye yoruma açığım

Hiç tereddüt etme tatlım bana yazarken beslenme spor her konuda eleştiriye yoruma açığım
örnek alınacak insansın canım .... herkes bu kadar elestiriye ılımlı olamıyor cnm .. Bu arada spor konusunda örnek alınacak insansın, elestırı , öneri ne demek , hele benım gıbı sıfır spor yapan biri için cok imrenilecek sekilde istikrarlı yapıyorsun canım sporunu , keske iz<inden gidebilsem .. Masallah sana tatlım

Allah razı olsun güzel sözlerin canım.

Insallah çarsamba 81 leri görürüm. ...
yani hergun istikrarli olamiyorum. Arada bozuyorum tatli yiyorum ama sadece oyle hamur isi degil. Ama yine de eksi de olmak cok güzel kizlar... emzirdigim icin de cok kasmiyorum kendimi...
ama kendi Günlüğüm deki hedeflerimi tutturuyorum. Boyle giderse 19 temmuz oğlumun dogum gunune 68 lerde olurum

Ne guzel canim insallah inersin istedigin kiloya.bende ogluma 78 kilo ole hamile kalmistim.gecen hafta 1 yasina girdi.ben daha 78 olamadim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…