Ne guzel canim insallah inersin istedigin kiloya.bende ogluma 78 kilo ole hamile kalmistim.gecen hafta 1 yasina girdi.ben daha 78 olamadim maalesef.
Berbat bir hafta sonu yani yemek açısından kacamagin di ibini yaptım ama bu aksam gibi bitti krizimtekrar döndüm ama çarşamba beklentim kötü neyse zararın neresinden dönersek kardir yola devam
Tesekkur ederim canim aslinda evde pozitif biriyim sadece ara ara bunalim yaşıyorum kisa kisa sürüyor .cok haklısın zamanla gidecek mücadele eden ilerler yürümek ve zayiflama etkisi gercek devamli olursa bu gercekle ilerliyorum :*canım ne demek cok yazdım , tabıkı yazacagızkı paylasalım dusuncelerimizi , sen bana bır keresınde demıstınkı tatlım , insanız ve sorunlarımız olabilir ama kilolar sadece bır ayrıntı , hatırlıyorsan oglumla ılgılı sorunları yasarken , bende sana aynısını soylemek ıstıyorum canım gercekten kılolar hayatın ıcınde sadece bır ayrıntı ,seni cok iyi anlıyorum gercekten kılolar bazen cok can sıkıcı olabiliyor ama dünyada cozumu olan en basit sorun bence kılolar canım ve senden bu sorunundan kurtulacaksın , bu nedenle stres yapma ve hayatını golgeleme diyorum , ne guzel bir bebegın ve yuvan var canım , kiloları takma , ben sana gercekten inanıyorum ama sende inan , gec verebilirsin ama vereceksın , azmin sonu zaferdir , sende zaten gerekli cabayı gosteriyorsun tatlım .. Rahat ol eninde sonunda gıdecek o kılolar cnmm ... Sen eşine ve bebegıne ve kendine positif ol yeter :)
Bana inancindan dolayi tesekkr ederim tatlim haklisin aslinda cok sisman degilim birazda sıkılastim sanki ay sonu olculer aliriz kesin belde veya baska bir yerde incelme olur benim :) hersey emekle oluyor birden giden birden gelir dogru ilerliyoruz. Agir emin adimlarla daha iyide sabretmesi zor :)) yuruyus iyi geldi vicdanim rahat . Degindigin gibi kacamak en büyük tehlikeTatlim seni cok iyi anliyorum ve hak veriyorum
Demekki dis goruntusunu onemseyen birisin
Sana birkaç onerim olacak
Boy ve kilo olcune göre sisman degilsin bir kere bunu unutma
Biraz fazlaligin var eminim onlari da verince istedigin vucuda kavusacaksin
Bu kadar dert etme ama kararlilikla ilerle
Kizin 15 aylik oldugun a gore ek gidalar yiyordur onu cok etkilemez
Siki bir beslenme programi yapabilirsin
Ama duzenli ve dengeli
Spor zaten yapiyorsun er yada gec ulasacaksin
Sadece ufak kacamaklar gunlerce verdigimiz emegi goturuyor aklinda olsun
Mesela ben 2 aydir firesiz diyetimi yaparken sadece 2 gun bozmamla Kimbilir kaç gun toparlamak icin ugrasicam
Demem o ki kacamaklar zayiflama surecini uzatiyor bu da moralimizi bozuyor
Sonrada Herseyi erteliyoruz
Senin sikintini ta icimde hissettim cok icten yazmistin
Ve ayrica bu yaz zayif olacagindan hiç suphem yok yeterki bikip vazgecmeyelim
Bende aynıydım tatlım,hafta sonları kacamakları malesefBerbat bir hafta sonu yani yemek açısından kacamagin di ibini yaptım ama bu aksam gibi bitti krizimtekrar döndüm ama çarşamba beklentim kötü neyse zararın neresinden dönersek kardir yola devam
Gunaydın canım ,Günaydın bayanlar
sabah
1 dl tt ekmek
1 has yum
1 kk peynir
domates saltalik yeşil çay
foto menuye geri dönicem ben daha çok motive ediyor
Gunaydın canım ,kızlarr bu seferr okudumm gecmısııı...benn bılmıyorum nolcakk sonum ama ınsallah bu haftasonuna kalmıyorum geccemm evımee.c.rs kılo bıldırımı yapcam ınsallah..opuyorumm hepınızı:))
cok guzelmıs aksamkı menun canım , benımde aksamkı menum guzeldı ama sonradan kuruyemıs yedım , dayanamadımAksam yemegim
Koca bir tabak yogurtlu karnabahar
Ve 30 dk jillian
O zaman sen gercekten iyi verıyorsun tatlı tambakcım , senın kıloların yerleşmiş kılolar aynı şu anda bızımkıler gıbı , bir cok ınsan dogum sonrası kılolarını verıyor , ben oyle sanmıstım senınkını .Canim ben oğluma 85 le hamile kalmıştım. Simdi daha asagisina indim 78 lere inersem kizimdaki kilolara da elveda diyecem.
75 le evlendim..... oyle oyle 68 e kadar gidecem
Evet tatlim artik toparlanmaliyimcok guzelmıs aksamkı menun canım , benımde aksamkı menum guzeldı ama sonradan kuruyemıs yedım , dayanamadım
Canim 2 dilim ekmekten ne olacaksabah : 2 dilim ekmek + 3 dilim beyaz peynır + 1 dılım kasar -- bu sabah cok oldu cunku ofıse getırdım sandvıç yaptım , 1 dilim ekmekle yapamadım ,diğer ekmegı kapattım diğer tarafına mecbur :) hemde 2 sıde beyaz tost ekmegı ıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?