4 Aylık kilo verme yarışması

Ne guzel canim insallah inersin istedigin kiloya.bende ogluma 78 kilo ole hamile kalmistim.gecen hafta 1 yasina girdi.ben daha 78 olamadim maalesef.

Canim ben oğluma 85 le hamile kalmıştım. Simdi daha asagisina indim 78 lere inersem kizimdaki kilolara da elveda diyecem.
75 le evlendim..... oyle oyle 68 e kadar gidecem

Berbat bir hafta sonu yani yemek açısından kacamagin di ibini yaptım ama bu aksam gibi bitti krizimtekrar döndüm ama çarşamba beklentim kötü neyse zararın neresinden dönersek kardir yola devam

Ben ce de canim hemen toparlanman iyi olmuş

Tesekkur ederim canim aslinda evde pozitif biriyim sadece ara ara bunalim yaşıyorum kisa kisa sürüyor .cok haklısın zamanla gidecek mücadele eden ilerler yürümek ve zayiflama etkisi gercek devamli olursa bu gercekle ilerliyorum :*

Bana inancindan dolayi tesekkr ederim tatlim haklisin aslinda cok sisman degilim birazda sıkılastim sanki ay sonu olculer aliriz kesin belde veya baska bir yerde incelme olur benim :) hersey emekle oluyor birden giden birden gelir dogru ilerliyoruz. Agir emin adimlarla daha iyide sabretmesi zor :)) yuruyus iyi geldi vicdanim rahat . Degindigin gibi kacamak en büyük tehlike

kızlarr bu seferr okudumm gecmısııı...benn bılmıyorum nolcakk sonum ama ınsallah bu haftasonuna kalmıyorum geccemm evımee.c.rs kılo bıldırımı yapcam ınsallah..opuyorumm hepınızı:))

Günaydın bayanlar
sabah
1 dl tt ekmek
1 has yum
1 kk peynir
domates saltalik yeşil çay
foto menuye geri dönicem ben daha çok motive ediyor

arkadaşlar dün yine 1000 kalori civarı beslendim
kahvaltı 1 poğaça 4zeytin 1 kk peynir tek şekerli çay
öğlen 1 lahmacun 1 ayran
akşam 1 kase çorba
ara 1 nescafe

11000 adım attım oda 400 kalori falan ediyor ama halaa karnımda şişkinlik hissediyorum detoks tavsiyesi olan var mı

Berbat bir hafta sonu yani yemek açısından kacamagin di ibini yaptım ama bu aksam gibi bitti krizimtekrar döndüm ama çarşamba beklentim kötü neyse zararın neresinden dönersek kardir yola devam
Bende aynıydım tatlım,hafta sonları kacamakları malesef (

sabah : 2 dilim ekmek + 3 dilim beyaz peynır + 1 dılım kasar -- bu sabah cok oldu cunku ofıse getırdım sandvıç yaptım , 1 dilim ekmekle yapamadım ,diğer ekmegı kapattım diğer tarafına mecbur :) hemde 2 sıde beyaz tost ekmegı ıdı

Canim ben oğluma 85 le hamile kalmıştım. Simdi daha asagisina indim 78 lere inersem kizimdaki kilolara da elveda diyecem.
75 le evlendim..... oyle oyle 68 e kadar gidecem
O zaman sen gercekten iyi verıyorsun tatlı tambakcım , senın kıloların yerleşmiş kılolar aynı şu anda bızımkıler gıbı , bir cok ınsan dogum sonrası kılolarını verıyor , ben oyle sanmıstım senınkını .

Canim 2 dilim ekmekten ne olacak
Kahvalti sonucta
Bir de beyaz ekmek le kepekli ekmek arasinda cok kalori farki yok
Ben yedigimde çokta ayirt etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…