bende ki azcık kalan kilom da doğumda olan kilolar 58 ile hamile kalıp 78 ile doğuma gittim doğumda 6 kilom gitti 68 oldum 40 ım çıkana kadar 65 lerdeydim 40 ımı çıkarınca tekrar kilo almaya başlayınca ipin ucunu tuttum sonra hala da tutuyor/tutmaya da devam edeceğim inşallahyanlıs olmasın benım kalan kılolarımda hep dogumdan kaldı ama 4 sene oldu artık benımkı yerlesmıs kılo ..
haklısın tatlım aslında fazla fark yok canım sagol iyi geldı yorumun :)Canim 2 dilim ekmekten ne olacak
Kahvalti sonucta
Bir de beyaz ekmek le kepekli ekmek arasinda cok kalori farki yok
Ben yedigimde çokta ayirt etmiyorum
biraz abarttım sankı , yarın gorecegız artık canımEvet tatlim artik toparlanmaliyim
Tartilmaya korkuyorum
Yarina kadar atmaliyim fazlaliklari
Kuruyemisi cok abartmadiysan sorun olmaz tatlim
canım kusura bakma ama bence abartıyon her bedene göre artık kıyafet var 3 yıl kıyafet almamak senin psikolojini bozmuş kaç bedensin en fazla 42 dirsagol canimda ben evlendim evleneli 3 yildir kilo yüzünden bütün güzellikleri yarim yaşadım her seyi kilo ile gölgeledim kıyafet bile almadım mecbur kalmadikca psikolojik hasta oldum sanki bu konuda benim bu işi aşmam lazım ben düzelmem yoksa burnumun üstünde kocaman bir kilo ibaresi var ve ben dünyayı onun kıyısından köşesinden izleyip yaşıyorum çok takıntılıyım zayıf görünce üzülüyorum mağazalara girdikçe üzülüyorum Bu sefer olacak bu iş banttan indim duşa girdim geldim :)))
eşimide üzüyorum . Bana kıyafetler giysiler almak istiyor nisanliykende bana birşeyler almaktan keyif alırdı simdiy de alalım diyo az daha bekliyorum alinca özenle beğenerek kaliteli almak istiyorum 3 yıl alamadigima degsin. Bi arada 3 gündür bantta yürüyorum. Ilk gun 40 ikinci gün 45 bugün 46 dk yürüdüm benden beklenen bir hal değil ben ilk günden pes ediyordum bantta ve hic 40dakika yürümemiştim bi anda 2009 da esim almisti o zaman flört dönemimizdi adam akıllı kullanmaya yeni başladım . Çook yazdim okutarak onca zamanını aldim yeterince sorumluluğun var biliyorum sana inanıyorum desen yeter
Evet canım sizi okumakta beni motive ediyor tesekkurlerGunaydın canım ,
senı ne motive ediyorsa oyle devam et canım ..
Abarti gelebilir ben 40 bedenide kabul edemiyorum fazla bir kilo bile istemiyroum simdi 57 olsam raziyim 58 yine istemem . Kiyafet Almiyorum almak bana aci veriyor alinca zayiflamak haram.gibi geliyo diyorumya psikolojik ben bunu yenemedim tek carem zayiflamak.artik haftada 100 gram dahi eksi ciksam raziyim cok şükür bu kadar kabullenebildim. Ya varya 53 kilolardayken bile etek giydigimde bacaklarimdan utanarak gezerdim. 42 bedenim fakat bu pskilojiye göre sana 40 gelir bense 46 hissederim.canım kusura bakma ama bence abartıyon her bedene göre artık kıyafet var 3 yıl kıyafet almamak senin psikolojini bozmuş kaç bedensin en fazla 42 dir
benim gibisi de yoktur o ayrı ben kilo aldıkça kıyafet aldım 40 aldım en son 42 beden aldığım 3 elbiseyi hiç giyemedim ben alışveriş hastasıyım taşınırken etiketli kıyafetleri gördükçe eşim şok oldu
bence ikimizin ortası olmak normal
canım o zaman dikkat edecen verecen hem zayıflamak istiyorum hem de 2,5 ay olmuş diyete başlayalı +2 kilo almışsın dost acı söylermiş (bir dost)Abarti gelebilir ben 40 bedenide kabul edemiyorum fazla bir kilo bile istemiyroum simdi 57 olsam raziyim 58 yine istemem . Kiyafet Almiyorum almak bana aci veriyor alinca zayiflamak haram.gibi geliyo diyorumya psikolojik ben bunu yenemedim tek carem zayiflamak.artik haftada 100 gram dahi eksi ciksam raziyim cok şükür bu kadar kabullenebildim. Ya varya 53 kilolardayken bile etek giydigimde bacaklarimdan utanarak gezerdim. 42 bedenim fakat bu pskilojiye göre sana 40 gelir bense 46 hissederim.((((((( tek care zayiflamak .65 te olsam ben hissedemedikten sonra yine depresyon sabirlari oynurm insallah hersey iyi olacak.bu halimde hatta 85 lerde iken baska sismanlara aciyarak bakiyordum bu durum bu kadar vahim bende
cok guzel hafıf bır menu olmus , eski inanısa gore balık ve yaran olmaz dedıklerı ıcın hep ben ton balık yanına su ıcmısımdır ama senınkı daha zevklı olmustur :) ıyı gıdıyorsun Seacım yarın farkı goreceksın tatlımOgle yemegim
1 koca kase ton balikli salata
Ayran
nerelerdesın sen tatlım ? uzun zamandır ılk maılını goruyorum, kahvaltın normal kahvaqltılar gıbı degıl hayırdır canım ?Günaydın kızlar
Sabah 1 saat yürüyüş yaptim
Kahvaltım da bir parca peynir
Bir kaç zeytin
Bir domates
Yarimdan az ufak simit
Sade kahve
Selamün aleyküm kızlaarrr...
Öyle güzel kar yağıyor ki pamuk gibi ya.. Tabiki bu kar yürüyüşümü engelledi mi hayıırrrrr
Sabah 1 dilim ekmek, lor peyniri, maydanoz,domates.
Akşam fırında köfte( yağlı kağıtta yaptım yağsız olarak)
Sporum daaa
1 saat yürüyüş
100 sguat
15 dakika leslie.
Yememe ve spora çok dikkat ediyorum ben de bugün adet oldum ya yarına nasıl bi sonuç gelir acabaAleykum selam canim... ne guzel ben de bugun cok dikkat edeyim ki yarina fark olsun biraz dimi ama. Sogukta olsa ben de yürüyüş e vikarim ama zorla 45 dk yuruyorum.
eve girer girmez benim küçük hemen emmek istiyor.
Ins canim da pek umutlu degilim bu haftadancok guzel hafıf bır menu olmus , eski inanısa gore balık ve yaran olmaz dedıklerı ıcın hep ben ton balık yanına su ıcmısımdır ama senınkı daha zevklı olmustur :) ıyı gıdıyorsun Seacım yarın farkı goreceksın tatlım
Eve gittim geldim canim annemin dogum gunu icin. Bozdum haliyle:)nerelerdesın sen tatlım ? uzun zamandır ılk maılını goruyorum, kahvaltın normal kahvaqltılar gıbı degıl hayırdır canım ?
Menun her zamanki gibi cok iyi yineSelamün aleyküm kızlaarrr...
Öyle güzel kar yağıyor ki pamuk gibi ya.. Tabiki bu kar yürüyüşümü engelledi mi hayıırrrrr
Sabah 1 dilim ekmek, lor peyniri, maydanoz,domates.
Akşam fırında köfte( yağlı kağıtta yaptım yağsız olarak)
Sporum daaa
1 saat yürüyüş
100 sguat
15 dakika leslie.
tebrıkler tatlım iyi gidiyorsun zatenbende ki azcık kalan kilom da doğumda olan kilolar 58 ile hamile kalıp 78 ile doğuma gittim doğumda 6 kilom gitti 68 oldum 40 ım çıkana kadar 65 lerdeydim 40 ımı çıkarınca tekrar kilo almaya başlayınca ipin ucunu tuttum sonra hala da tutuyor/tutmaya da devam edeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?