- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
ben vermıs 1400 kg diye duşundum , cok ozur diliyorum arkadaştan , işteyim hızlı okuyorum .arkadaş kilo almış niye maşallahdedin anlamadım
inş. canım hep beraber kurtuluruz şu kilolardancanım tabi verirsin vermek istediğin kilo 4 tü -600 gitmiş bilebenim daha verilecek 9 kilom var
Boy kilo ve hedef kilo yazarsan eklerim canim. Bir de hatirliyrsan gecen gunlerdeki kilonu yaz onuda eklersem geri kalmamis olursunsiz geçen hafta başlamışsınız ama ben de katılabilir miyim bu yarışa
[QUOTE="yakamozzz60, post: 38858677, member: 45 62 90 kilo tlıtambak sen bizden daha avantajlısın emzirdiğin için ekstra 500 kalori harcıyorsun
Yapabilirsin
Bende 80 kiloyla diyet Yaptım lohusayken başladım hemde 4 ayda 63 kg olmuştum
Bak Gör seninde nasıl gidecek bu kilolar
Başarabilirsin senin hiç bi eksiğin yok inan
tebrikler tatlımevet canım 02/01/2015 te 75.200 düm 12 günde 5.400 verdim
sağol canımmmtebrikler tatlım
Menu paylasmayan sen muhabbetlere katilmayan sen sonucta sabitben sımdıden yazıyım, crs oldu nasıl olsa :):)
maklsef hala 58 anlamadım bu ısı ben:
kılom hedefım 50
Gunaydin kizlar
Ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 65.9
Giden 500 gr
Cok sukur kizlar
Hedefim buydu zaten
Bu hafta tarti dan sonra cozutmak yok
Tam gaz devam
Ins siz daha çok vermissinizdir
Hirslansan iyi olacak zaten kilon çok bedeninin iskelet sisteminin biraz rahata ermeye ihtiyaci var. Kendini çok saliyorsun beslenmede sana saat sinirlanmasi yok ama saglikli seylerden ye sadece süt ve vitamin amacli ye.gereksiz ve fazla faydasi olmayan seylerden yeme . Haftaya senden en azindan 500 gram kayip istiyorum. Hepimiz biriilmiz icin birimiz hepimiz icinCanım ben maalesef
geçen hafta 86.1
bu hafta 87.5
fark+ 1.400
Aslında hep sabah başlayıp akşam bozdum.
veee biri sinirimi Bozdu o yüzden inatla ve daha da hirslandim aranızda olacam.....
kızlar günaydın
94 le başladım. şuan 93.3 ve ben geç başlamıştım bu sadece 3 günde çok mutlu oldum.
hedef 80 hadi inş bakalım
07/01/2015...... 72.200
14/01/2015.......69.800
fark .......-2.400
olsun kar kardir yavas olsun öz olsunGünaydın;
Geçen hafta 63 kilo idim. Bu hafta 62,7. Ya aslında pazartesi günü bugünkü kilomdan 400 gram daha eksiktim. Anlamadım ben bu işiOysaki gece yatmadan 15 dk sporda yaptım Normalde fırsatım olmaz yapamam. Ama uykumdan fedakarlık edip yapmıştım. Neyse pes etmek yok. Önümüzdeki hafta daha fazla vermiş olurum inşallah...
Günaydın kızlar , zayıf günler diliyorum herkese :)
58,6 ile başladım , su anda kilom : 57,70 fark 900 gr .
Günaydın kızlar ayy çok mutlu oldum
Geçen hafta85
Bu hafta 82
Fark tam 3kilo
Oley oleeeyyyy
[QUOTE="yakamozzz60, post: 38858677, member: 45 62 90 kilo tlıtambak sen bizden daha avantajlısın emzirdiğin için ekstra 500 kalori harcıyorsun
Yapabilirsin
Bende 80 kiloyla diyet Yaptım lohusayken başladım hemde 4 ayda 63 kg olmuştum
Bak Gör seninde nasıl gidecek bu kilolar
Başarabilirsin senin hiç bi eksiğin yok inan
sen nerelisin canımtirşikten dolayı
o kadar çok da bişe yememişsin canım benimKahvaltı
2dilim t.b.ekmeği
2dilim beyaz peynir
1zeytin
2yemek kaşığı tahin pekmez(bu ödülüm olsun )
1tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Çok oldu kendimi çok Şiş hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?