167Sakin pes etme canim bozsanda yeniden basla o kilolar gidecek. Boyle konusanlara gicik oluyorum yaaa.... hedefin kaçtı. Birde boyun
bu sefer gerçekten azimliyim canım mart ayını 75 le bitirmek istiyorum inşallah başarırım.Ayy fesata bak ya.. Bu seni hırslandırsın canım ki biliyorum ki azimli birisin sen de.
Az kalmis canim 65 desen 14.5 kilo... ah ah benim de 16.5167
60 65 canım hedefim
bu sefer gerçekten azimliyim canım mart ayını 75 le bitirmek istiyorum inşallah başarırım.
Mart ayı için biraz fazla olabilir ama nisan 15 gibi rahatlıkla olursun tatlım.bu sefer gerçekten azimliyim canım mart ayını 75 le bitirmek istiyorum inşallah başarırım.
Tatlim tabiki dokeceksin icini bizde anlatiyoruz bunaldigimiz zamanlar burasi da bunun icin varBana
bana hiç öyle gelmedi ben şunu anladım o kadar bunaliyorsan bogazini tut ver gibi anladim ki bu anlama cikiyor. önemli değil artik dun kırıldım gecti buraya içini dökende hata.hem zayifladikca kiyafetim cogalir dolapta bir suru var ben yeni degil onlari istiyorum dahada zayiflayinca yeni
Canim sen ne iyi yurekli ve yapicisin masallah sanaanlıyorum seni canım , buraya içini dokende hata olurmu , sıkıntılar paylasıldıkca dagılır , herkes sorununu burada paylasıyor bırtanem , kendine cok iyi bak canım ben onu yanlıs anlama kırılma dıye yazmıstım guzelım ... bogazını tut ver gıbı soyleyemez gercekten rejim işi ap ayrı bir sey once psikolojını hazırlamalısın , o konuda haklısın canım
Faydali bilgiler de verirmisselamlar menünüz çok güzel görünüyor ama yumurtaları görünce söylemeden geçmek istemedim çok kaynatınca etrafı yeşilleniyor transyağa dönüşüyormuş maalesef ve faydasız hale geliyormuş bu sebeple yeşillenmesine izin vermeden çıkarmak gerekli sudan
Kiskanc cekemeyen insan modeli isteaz önce dışarda ben annem bide hiç sevmediğim biri konuşuyoruz o kadar kıskanç birisi ki annem elif güzel zayıfladı 79 kilo olmuş.Cevap daha veremez anca bu kadar gider eliften zaten çabuk pes ediyor gine hepsini alır.kızlar annemede dedi size diyorum yemin ederim hiç pes etmeden devam edecem,biran evvel 69 da görüp onu hasedinden çatlatacam.
Kendine en guzel hediyeyi vermissin canimÇok benzer yönlerimiz var seninle aslında
Şimdi az yiyorum o kadar rahatım ki eziyet etmişim bedenime.
Eline saglik canimSlm kızlar temizlik Yaptım Öldüm ya
Şimdi bitti
Yemek yapmak istemiyorum hiç
Bi dilim Revani yedim
Iki dilim Börek yicem birazdan başka bişey yemem
Yarın daha sağlıklı beslenirim
Faydali bilgiler de verirmis
Tatlim itiraf edeyim bazen bende makyajla ugrasirken unutuyorum ocakta
Evet tatlım daha yenileyemedim gerçi rabbim kabul etsin bütün kıyafetlerimi ihtiyacı olanlara verdim.Kendine en guzel hediyeyi vermissin canim
Cok yuksek kilolardan inmissin
En guzel yonude gardrobun tamamen yenilenmistir
Yani 36 bedenler alirsin tatlim mantikliEvet tatlım daha yenileyemedim gerçi rabbim kabul etsin bütün kıyafetlerimi ihtiyacı olanlara verdim.
İki üç giysim var onları giyiyorum hep 62 yi görmeden de bi şey almam ne kaldı şunun şurasında 4 kilo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?