4 Aylık kilo verme yarışması

Bu arada kilo veren aynı kalan veremeyen herkesi tebrik ederim.
İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar olur.
Veremeyeni niye tebrik ediyorsun derseniz diyetin psikolojisi bile yetiyor insana

Canim sen ekmek hic yemiyorsun dimi

Anlıyorum canım seni
Rahatla canım gayet hoş Fıstık gibi hatunsun
1 yıl da ver kilolarını hiç önemli değil Süresi
Ve vereceksin bundan eminim
Başarı hikayeni büyük bi keyifle okuyacağım
sagol canim bu ara pek bi iltifat duyuyorum aynalara baktikca kendimi normal görmeye basladim havalara girer gibi oluyorum gülüp geçiyorum gercekten etkili güzel seyler duymak

Çok az yiyorum canım yani son iki haftadır 1 dilim yedim.
Ekmek hastasıyımdır ben bide annem kendisi yapıyor o koku mis gibi ya

Iyi dayaniyorsun o zaman desene ben de simdilik aksamlari biraktim yavas yavas azaltacam gunde 3 dilimi pek gecmiyorum

Iyi dayaniyorsun o zaman desene ben de simdilik aksamlari biraktim yavas yavas azaltacam gunde 3 dilimi pek gecmiyorum
Aslında ekmeği kesmeyi tavsiye etmiyorlar yenilmeli diyorlar.
Ama benim şöyle bir sorunum var ben tadımlıkla kalamıyorum ya hiç yememeliyim ya doyasıya yemeliyim. Zaten bunun için farkettin mi bilmiyorum tadımlık falan bakmam hiç.

Ah ah canim ayni ben de oyleyim. Agzimi surdum mü devami gelir bazen dibii gorene kadar yerim ay ne pis bogazim ben yaaa...
sabahlati ve oglenleri yerim ama aksam simdilik kesiyorum. Azcik ta olsa vereyim kilo

Ah ah canim ayni ben de oyleyim. Agzimi surdum mü devami gelir bazen dibii gorene kadar yerim ay ne pis bogazim ben yaaa...
sabahlati ve oglenleri yerim ama aksam simdilik kesiyorum. Azcik ta olsa vereyim kilo
Çok benzer yönlerimiz var seninle aslında
Şimdi az yiyorum o kadar rahatım ki eziyet etmişim bedenime.

Çok benzer yönlerimiz var seninle aslında
Şimdi az yiyorum o kadar rahatım ki eziyet etmişim bedenime.

Evet canim benziyoruz bence de. Suan da da tam olmak iatesigim kilodasin 66 kilo olmak istiyorum. Eger yatigim plana uyarsam insallah 25 temmuz oğlumun dogum gunune 66 yim inşaallah. Simdilik hedefime uyuyorumgibi 1 nisan 81 olmakti. Insallah daha fazla gider

az önce dışarda ben annem bide hiç sevmediğim biri konuşuyoruz o kadar kıskanç birisi ki annem elif güzel zayıfladı 79 kilo olmuş.Cevap daha veremez anca bu kadar gider eliften zaten çabuk pes ediyor gine hepsini alır.kızlar annemede dedi size diyorum yemin ederim hiç pes etmeden devam edecem,biran evvel 69 da görüp onu hasedinden çatlatacam.

Sakin pes etme canim bozsanda yeniden basla o kilolar gidecek. Boyle konusanlara gicik oluyorum yaaa.... hedefin kaçtı. Birde boyun

Ne fesat insanlar var ya Tövbe yarabbim....

Boşver canım başkslarını sen kendin için zayıfla ben sana inanıyorum eminim yaza 65 bile olursun.sabah eşime bile bahsettim senin nekadar çok kilo verdiğini (çok azimli bi bayan var maşallah çok güzel kilo verdi ben 82ye takıldım kaldım dedim)oda bana destek oldu sende başarırsın diye

Ayy inşallah temmuzda 66 olursun canım ben de şahit olurum buna

canım ben bu gruba yazmıyorum ama sizi okuyorum, tambak arkadaşımızı tanıyorum bi burdan. ama sen ve su çok dikkatimi çekmiştiniz. arada bozsan da güzel gidiyorsun, bak tanımayan birinin dikkatini bile çekebiliyorsun böyle haset haspalara inat sen 65 i de görürsün demedi deme

Ayy fesata bak ya.. Bu seni hırslandırsın canım ki biliyorum ki azimli birisin sen de.

Slm kızlar temizlik Yaptım Öldüm ya
Şimdi bitti
Yemek yapmak istemiyorum hiç
Bi dilim Revani yedim
Iki dilim Börek yicem birazdan başka bişey yemem
Yarın daha sağlıklı beslenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…