Yarismaya baslarken kilon kacti canim listeye ekleyecemde2 haftalık sonuç:
81.500
bu gün:79.500
500 de gayet iyi yerinde kalmamissinyaGecen hafta 83.1
bu hafta 82.6
Fark 500 gr ama ben cokkk kacirdim bu hafta 3 gun de toparladım
TaMam canim silmem Allah kolaylik versin .baya da vermissin67.6 kg
1 kg 200 gr vermisim,,
Bu arada kizlar pek.giremiyirorum artik 2 hafta daha boyle devam edicek.onumuzdeki hafta kg bildiriki yapicam.fakat sonraki hafta 1 nisanda kg bildirili yapamicam..kucuk.bir operasyom.gecirixem 31 martta annemde kalicam..1 hafta kadar geldikten sonra tekrar yazarik buraya sbeden arkadasim sakin cikarma.beni listeden
Canim bu yarismada ki ilk kilonu yazarmisinBEN HİÇ KAÇIRMADIM AMA GİTMEDİ PÖFFFFFFFFFFFF
GEÇEN HAFTA 68,3 BU HAFTA 67,9
Teşekürler canım bunu bende duymuştumselamlar menünüz çok güzel görünüyor ama yumurtaları görünce söylemeden geçmek istemedim çok kaynatınca etrafı yeşilleniyor transyağa dönüşüyormuş maalesef ve faydasız hale geliyormuş bu sebeple yeşillenmesine izin vermeden çıkarmak gerekli sudan
TaMam canim silmem Allah kolaylik versin .baya da vermissin
CANIM 71,5 DİCanim bu yarismada ki ilk kilonu yazarmisin
teş.ederim canımiyi bir sonuc
senin masallahin var. Tebrik ederim
95 kiloyla başladım.Yarismaya baslarken kilon kacti canim listeye ekleyecemde
Tatlım haklısın hassas olduğum kesin . Fakat hassas olunan bu konularda kullanilan cümleler özenle secilmeli . ((canım o zaman dikkat edecen verecen hem zayıflamak istiyorum hem de 2,5 ay olmuş diyete başlayalı +2 kilo almışsın dost acı söylermiş (bir dost) ))) bu alinti bana hic motive olmadi. Motive edici degil igneleyici . Thomson bana bu gune kadar destek veren bisey yazmamis yazmak zorundada degil ama o zaman iglenemesinde igneleyecekse aktayarda ignelesin kimler destek olmussa onlar guzel bir bicimde uyarsin. ben burda kirildiktan sonra ne anladim uyarilardan. Emziriyorum hic bisey yemiyo 15 aylik diyat imkansiz titriyorum ac kalinca ama yinede yemem gerekenden az yiyorum. Teşekkür ederim yazdiklarindan dolayi. Thomsonda son bildirim demis cikmasina gerek yok yinede kendi bilir.Sbeden canım moral vermek için değil gerçekleri söylicem
Öyle moralini çooook bozacak hayattan soğuyacak çok bi kilon yok
Bende 70 küsürlerden indim buralara
Sende başarabilirsin benden ( bizden) bi eksiğin yok gayet hoş görünüyorsun bu halinle de
Daha sağlıklı ve Fit olabilirsin hiç zor değil gerçekten
Sıkma Canını arkadaşım
Istersen menülerini yorumlayalım burada
Az ya da çok olmuş diye
Thomson arkadaşımızda kötü bi niyetle yazmamış seni gaza getirmek için yazmış
Bende hemen hemen aynı şeyi tatlıtambak için söylemiştim
Sonuçta burda birbirimize yardımcı olmak için Varız burada
Burda yazdıklarımız kadar tanıyoruz birbirimizi
Hiç kimsenin birbirine kötü niyetli yaklaşacağını sanmıyorum
Bu dönem biraz hassassın mevsimsel geçişte etkiliyor olabilir seni
Hadi bakalım arkadaşım kötü düşünmek yok
Başaracaksın sende merak etme toparlan artık
Anlıyorum canım seniTatlım haklısın hassas olduğum kesin . Fakat hassas olunan bu konularda kullanilan cümleler özenle secilmeli . ((canım o zaman dikkat edecen verecen hem zayıflamak istiyorum hem de 2,5 ay olmuş diyete başlayalı +2 kilo almışsın dost acı söylermiş (bir dost) ))) bu alinti bana hic motive olmadi. Motive edici degil igneleyici . Thomson bana bu gune kadar destek veren bisey yazmamis yazmak zorundada degil ama o zaman iglenemesinde igneleyecekse aktayarda ignelesin kimler destek olmussa onlar guzel bir bicimde uyarsin. ben burda kirildiktan sonra ne anladim uyarilardan. Emziriyorum hic bisey yemiyo 15 aylik diyat imkansiz titriyorum ac kalinca ama yinede yemem gerekenden az yiyorum. Teşekkür ederim yazdiklarindan dolayi. Thomsonda son bildirim demis cikmasina gerek yok yinede kendi bilir.
tebrıkler canım cok iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?