4 Aylık kilo verme yarışması

TaMam canim silmem Allah kolaylik versin .baya da vermissin

Teşekürler canım bunu bende duymuştum
m ancak onlar haşlanir ken hazırlandığım için bazen n fazla kaciyor

TaMam canim silmem Allah kolaylik versin .baya da vermissin

Sao canim...hepimiz vericez insallah istedigimiz kg dusucez..bide zannediyorum ki 2 hafta bu kg kalicam almazsam.iyi annemde kalicm cunku bir hafta nese en onemli sey saglik..gerisi olur insallah...canim lutfen sende moralini bozma kg yuzunden allah baska dertler vermesin...ben sana.tun gucumle inaniyorum istedigin hedefe dusuceksin.insallah

Sbeden canım moral vermek için değil gerçekleri söylicem
Öyle moralini çooook bozacak hayattan soğuyacak çok bi kilon yok
Bende 70 küsürlerden indim buralara
Sende başarabilirsin benden ( bizden) bi eksiğin yok gayet hoş görünüyorsun bu halinle de
Daha sağlıklı ve Fit olabilirsin hiç zor değil gerçekten
Sıkma Canını arkadaşım
Istersen menülerini yorumlayalım burada
Az ya da çok olmuş diye
Thomson arkadaşımızda kötü bi niyetle yazmamış seni gaza getirmek için yazmış
Bende hemen hemen aynı şeyi tatlıtambak için söylemiştim
Sonuçta burda birbirimize yardımcı olmak için Varız burada
Burda yazdıklarımız kadar tanıyoruz birbirimizi
Hiç kimsenin birbirine kötü niyetli yaklaşacağını sanmıyorum
Bu dönem biraz hassassın mevsimsel geçişte etkiliyor olabilir seni
Hadi bakalım arkadaşım kötü düşünmek yok
Başaracaksın sende merak etme toparlan artık

Tatlım haklısın hassas olduğum kesin . Fakat hassas olunan bu konularda kullanilan cümleler özenle secilmeli . ((canım o zaman dikkat edecen verecen hem zayıflamak istiyorum hem de 2,5 ay olmuş diyete başlayalı +2 kilo almışsın dost acı söylermiş (bir dost) ))) bu alinti bana hic motive olmadi. Motive edici degil igneleyici . Thomson bana bu gune kadar destek veren bisey yazmamis yazmak zorundada degil ama o zaman iglenemesinde igneleyecekse aktayarda ignelesin kimler destek olmussa onlar guzel bir bicimde uyarsin. ben burda kirildiktan sonra ne anladim uyarilardan. Emziriyorum hic bisey yemiyo 15 aylik diyat imkansiz titriyorum ac kalinca ama yinede yemem gerekenden az yiyorum. Teşekkür ederim yazdiklarindan dolayi. Thomsonda son bildirim demis cikmasina gerek yok yinede kendi bilir.

Anlıyorum canım seni
Rahatla canım gayet hoş Fıstık gibi hatunsun
1 yıl da ver kilolarını hiç önemli değil Süresi
Ve vereceksin bundan eminim
Başarı hikayeni büyük bi keyifle okuyacağım

Sbeden sıkma canını maksadıni aşan bir ifade olmuş ama niyeti seni motive etmekti belli ki sen sadece sağlıklı beslenmeye motive ol yeter bebis ini düşün stres sütüne de iyi gelmez canım

Bu arada kilo veren aynı kalan veremeyen herkesi tebrik ederim.
İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar olur.
Veremeyeni niye tebrik ediyorsun derseniz diyetin psikolojisi bile yetiyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…