4 Aylık kilo verme yarışması

Tamam kızlar sağolun en azından +puan almadım onaylandı içim rahatladi yarın da akşama kadar dersim var hafta sonu bu sefer çok dikkatli olucam 1 tencere pirasa pişirip onu yicem iki gun

bu ilk foto fit olduğum zamanlarrrr ah ah
2 foto doğumuma 2 gün kala ki halimm
ve sondakiler de şimdiki halimmm

Kuzcuğum benim annesi emzir onu her istediğinde keşke benimki hala emseydi her emdirme seansı kalori kaybı demek söyle duymuştum tam emzirme günlük 500 kalori yaktiriyor çok sanslisin canim
sağol canim kizim 4.200 dogdu 6 aylikken 12 kilo idi. Doktor bana 4 saatte bir emzir dedi ama ben 6; aya kadar memede büyüttüm çok düşkün azalttiramiyorum inatla yemek yemiyor simdi 14 bucuk kg

Teşekkür ederim canim hiç ilham alinacak tip değilim Allahtan emdide zayifladim ben varya kizim 6 aya gelene kadar sabah 1 bucuk somun ekmek Bir kase tahin pekmez 2 yumurta koca kase peynir . Zeytin yiyordum her sabah ve kilo vermeye devam ediyordum ama aksamlari az yiyordum yani kendi cabamla anca 10 kilo vermisimdir .sizleri kandirmak olmasin diye yazdim detaylari ben cok basarili degilim bu konuda ama yerimde saymamaisim Cok sukur

bide benim yemekle pek aram olmadığı için sıkıntı çekmedim çekmiyorum da ne güzel canım bende kendi çabamla eski kiloma kavuştum çok şükür ki inşallah sen ve diğer arkadaşlarımız da kavuşur

Ben fotoyu göremedim ya ama yeni girdim. Kacırdık mı ama sımdi

Kac aylikti cnm seninki?
Bu mevsimde domates yedirme mevsim meyve ve sebzeleri yedirmeye calis cok daha faydali olur.
Basit kelimeleri söyleyebiliyor mu? mesela baba mama dede anne gibi...
15 aylık canım sağolasın sadece denemeydi ek gıdaya alışsın diye yemiyor mesela bugün bir yemek kaşığı soğanlı biberli pilav yedi 2 lokma kek fındık kadar peynir hep böyle anne sütü istiyor inatla. bana adde diyor baba dede jici (cici) bu kadar. ayyy deyip sarılıp ba diye öpmesi var :)

sağol tatlım çok bunalıma giriyorum ama çok savaşçıyımdır hiç pes etme huyum yok :) geçmişe özlem var biraz hırslarım var

Ayina göre motor gelisimi gayet iyi cnm o zmn. Kahvaltiyi bisküvi yumurta peynir pekmez karistirarak mama kivaminda yapmayi denedin mi benimki öyle yiyor mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…