Bu gün bi düşünim neler Yemisti m hmmm tamam yazıyorum
sabah
1 dl tt ekmek
1 kk peynir
1 has yum
ara
5 li çay
2 yulaf li biskuvi
Öğle
1 minik kepekli peynirli tost
ara
9 lu cay
2 yulaf li biskuvi
akşam
1 kase çorba
2yk pilav
Az et kırmızı
1 kare bitter
uff fya iyi olmadı çünkü okuldaydim saç ma şeyler yedim sizce karda miyim zarardamiyim kızlar hadi yorum yapın ne olur
atıyorum canımUmrancim senin icin girdim ama resim yok
sağol canim kizim 4.200 dogdu 6 aylikken 12 kilo idi. Doktor bana 4 saatte bir emzir dedi ama ben 6; aya kadar memede büyüttüm çok düşkün azalttiramiyorum inatla yemek yemiyor simdi 14 bucuk kgKuzcuğum benim annesi emzir onu her istediğinde keşke benimki hala emseydi her emdirme seansı kalori kaybı demek söyle duymuştum tam emzirme günlük 500 kalori yaktiriyor çok sanslisin canim
:)) çok sicak bi yüzün var . göze batan fazlaligin yokbu ilk foto fit olduğum zamanlarrrr ah ah
2 foto doğumuma 2 gün kala ki halimm
ve sondakiler de şimdiki halimmm
teş.ederim canımmm o senin sıcaklığın güzelliğin iyiliğin:)) çok sicak bi yüzün var . göze batan fazlaligin yok
Teşekkür ederim canim hiç ilham alinacak tip değilim Allahtan emdide zayifladim ben varya kizim 6 aya gelene kadar sabah 1 bucuk somun ekmek Bir kase tahin pekmez 2 yumurta koca kase peynir . Zeytin yiyordum her sabah ve kilo vermeye devam ediyordum ama aksamlari az yiyordum yani kendi cabamla anca 10 kilo vermisimdir .sizleri kandirmak olmasin diye yazdim detaylari ben cok basarili degilim bu konuda ama yerimde saymamaisim Cok sukurhadi akalım sabırsızlıkla bekliyorum azmini belki bizde senden ilham alıp iyice hevesleniriz de fazlalıklarımızdan kurtuluruz
ama yine de maşallah çok iyi kilo vermişsin kuzum ya helal olsun azmine seni ayakta alkışlıyorum
bide benim yemekle pek aram olmadığı için sıkıntı çekmedim çekmiyorum da ne güzel canım bende kendi çabamla eski kiloma kavuştum çok şükür ki inşallah sen ve diğer arkadaşlarımız da kavuşurTeşekkür ederim canim hiç ilham alinacak tip değil Allahtan emdide zayifladim ben varya kizim 6 aya gelene kadar sabah 1 bucuk somun ekmek Bir kase tahin pekmez 2 yumurta koca kase peynir . Zeytin yiyordum her sabah ve kilo vermeye devam ediyordum ama aksamlari az yiyordum yani kendi cabamla anca 10 kilo vermisimdir .
Insallah tatlimMaaşallah canım 30 kilo vemişsin bunun yanında on kilo nedir ki hep birlikte vereceğiz kilolarımızı inşaallah
Cabamdan çok sütüm yağlıydi bence Allaha sukur . kendimi inek gibi hissettimevet insanoglu cabuk unutuyor malesef gercekten cok ıyı vermıssın canım emzirip hıc veremeyende cok insan var demekkı cabalamıssın canım
15 aylık canım sağolasın sadece denemeydi ek gıdaya alışsın diye yemiyor mesela bugün bir yemek kaşığı soğanlı biberli pilav yedi 2 lokma kek fındık kadar peynir hep böyle anne sütü istiyor inatla. bana adde diyor baba dede jici (cici) bu kadar. ayyy deyip sarılıp ba diye öpmesi var :)Kac aylikti cnm seninki?
Bu mevsimde domates yedirme mevsim meyve ve sebzeleri yedirmeye calis cok daha faydali olur.
Basit kelimeleri söyleyebiliyor mu? mesela baba mama dede anne gibi...
sağol tatlım çok bunalıma giriyorum ama çok savaşçıyımdır hiç pes etme huyum yok :) geçmişe özlem var biraz hırslarım varYemegin bi tek tavuklarini yedim kizlar:)
Eki Görüntüle 1461394
sbeden canim azmin elinden hic bisey kurtulmuyo iste:)
iyi basarmissin cunku o kadar kilodan sonra amann ben veremem bu saatten sonra diyip daha da kilo alan cok kisi taniyorum sen kendinden vazgecmemisin:)
seni anlıyorum ben 55 lerdeyken kilo takıntılıyımdım şimdi iyi oldu bAna anladım o kiloların DEğeriniteş.ederim canımmm o senin sıcaklığın güzelliğin iyiliğinbana göre çok ama pek alışık olmadığım için
Ayina göre motor gelisimi gayet iyi cnm o zmn. Kahvaltiyi bisküvi yumurta peynir pekmez karistirarak mama kivaminda yapmayi denedin mi benimki öyle yiyor mesela...15 aylık canım sağolasın sadece denemeydi ek gıdaya alışsın diye yemiyor mesela bugün bir yemek kaşığı soğanlı biberli pilav yedi 2 lokma kek fındık kadar peynir hep böyle anne sütü istiyor inatla. bana adde diyor baba dede jici (cici) bu kadar. ayyy deyip sarılıp ba diye öpmesi var :)
Yaa biz göremedik bende mrk ediyorm amaaktayarda kuzum nerdesin kaldırcam fotoyu bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?