denedim canım neler denemedim ki sırf yesin diye ama çok seçici önce yYieceği şeyi bakarak inceler koklar gibi yapar tanıyamadıysa kararsız hareketler yapar açaR ağzına alır ve yere bırakır . çok dikkatli bakışları göz teması fena sanki beynimi okuyo fazla bakamıyorumAyina göre motor gelisimi gayet iyi cnm o zmn. Kahvaltiyi bisküvi yumurta peynir pekmez karistirarak mama kivaminda yapmayi denedin mi benimki öyle yiyor mesela...
Istahsiz bebekle ugrasmak cidden cok zor cnm benimkinin masallahi var kahvaltisini cok güzel yapar eline ekmek veririm bi parca onu kemirir aksmlari mutlaka bi kase muhallebi yer ben sansliyim galiba bu konudadenedim canım neler denemedim ki sırf yesin diye ama çok seçici önce yYieceği şeyi bakarak inceler koklar gibi yapar tanıyamadıysa kararsız hareketler yapar açaR ağzına alır ve yere bırakır . çok dikkatli bakışları göz teması fena sanki beynimi okuyo fazla bakamıyorumGÜNDE YARIM FİNCANDAN FAZLA SU İÇMEZ. HİÇ KABIZ OLMADI NEŞELİ Bİ ÇOCUK NAPACAZ BİLMYRM MEMLEKETE GİTTİĞİMDE ANNEMLE YANLIZ BIRAKCM BAZEN SAKLANIRIM MECBUR YİCEK
maşallah canım bizimki meme istiyo aç kalsa benide yer bir gün napoliten çikolata aldım dışarda huysuzlanmasın diye bi bağırıyor sanki çok sinirlenmiş gibi mama mama diyo hepsini yedi bitince eve kadar mama dedi.keşke yese çok kalsiyum kaybediyorum. seninki benmkndende küçük ne güzelIstahsiz bebekle ugrasmak cidden cok zor cnm benimkinin masallahi var kahvaltisini cok güzel yapar eline ekmek veririm bi parca onu kemirir aksmlari mutlaka bi kase muhallebi yer ben sansliyim galiba bu konuda
hırssız olmaz zaten canım sakın kaybetme onu:) çoğu gitmiş azı kalmış:)sağol tatlım çok bunalıma giriyorum ama çok savaşçıyımdır hiç pes etme huyum yok :) geçmişe özlem var biraz hırslarım var
hırssız olmaz zaten canım sakın kaybetme onu:) çoğu gitmiş azı kalmış:)
bende bende kiloalınca eski kiloların değerini anladımmm kesinlikleseni anlıyorum ben 55 lerdeyken kilo takıntılıyımdım şimdi iyi oldu bAna anladım o kiloların DEğerini
bu akşam yine atarımYaa biz göremedik bende mrk ediyorm ama
bende bende kiloalınca eski kiloların değerini anladımmm kesinlikle
bu akşam yine atarım
Umrancım kacırdım canım yaaktayarda kuzum nerdesin kaldırcam fotoyu bakkk
sağol canim kizim 4.200 dogdu 6 aylikken 12 kilo idi. Doktor bana 4 saatte bir emzir dedi ama ben 6; aya kadar memede büyüttüm çok düşkün azalttiramiyorum inatla yemek yemiyor simdi 14 bucuk kg
Teşekkür ederim canim hiç ilham alinacak tip değilim Allahtan emdide zayifladim ben varya kizim 6 aya gelene kadar sabah 1 bucuk somun ekmek Bir kase tahin pekmez 2 yumurta koca kase peynir . Zeytin yiyordum her sabah ve kilo vermeye devam ediyordum ama aksamlari az yiyordum yani kendi cabamla anca 10 kilo vermisimdir .sizleri kandirmak olmasin diye yazdim detaylari ben cok basarili degilim bu konuda ama yerimde saymamaisim Cok sukur
tamam canım yüklerim saat konusunda sanırım bişey diyemicemUmrancım kacırdım canım yacok uzuldum , sadece dun onun ıcın gırmıstım bekledım goremeyınce , işimde vardı cocugu falan uyuttum işlere daldım canım ya , bugun tekrar yuklesen ama saatını soylersen kacırmayaqlım tatlım .
Lutfen tekrar yukle canım :)
iş çıkışı 5--5.30 gibiAy Canim saat kac gibi olur onu da soyle de o saatte girelim bakalim yoksa kaciriyoruz
iş çıkışı 5--5.30 gibi
maşallah canım benim kızım da 4180 grm doğdu ki 1 nisan da yaşını dolduracak anca anca 10 kilo ki bide maşallah pis boğaz kızım yani ne versen yiyiyor vermediğin zaman da ağlıyor çok ta asabiyiz bizsağol canim kizim 4.200 dogdu 6 aylikken 12 kilo idi. Doktor bana 4 saatte bir emzir dedi ama ben 6; aya kadar memede büyüttüm çok düşkün azalttiramiyorum inatla yemek yemiyor simdi 14 bucuk kg
Ay Canim saat kac gibi olur onu da soyle de o saatte girelim bakalim yoksa kaciriyoruz
kızlar foto attımUmrancım kacırdım canım yacok uzuldum , sadece dun onun ıcın gırmıstım bekledım goremeyınce , işimde vardı cocugu falan uyuttum işlere daldım canım ya , bugun tekrar yuklesen ama saatını soylersen kacırmayaqlım tatlım .
Lutfen tekrar yukle canım :)
bu kiloma 100 gr cık kaldı canım 4 nisan da kızımın doğum günü var o gün tam halimi göstereceğim sizeUmrancım ,
cok guzelsın tatlım gercekten bayıldım masallah , eger simdide boyle isen rejim yapmana gerek yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?