4 Aylık kilo verme yarışması

Ayina göre motor gelisimi gayet iyi cnm o zmn. Kahvaltiyi bisküvi yumurta peynir pekmez karistirarak mama kivaminda yapmayi denedin mi benimki öyle yiyor mesela...
denedim canım neler denemedim ki sırf yesin diye ama çok seçici önce yYieceği şeyi bakarak inceler koklar gibi yapar tanıyamadıysa kararsız hareketler yapar açaR ağzına alır ve yere bırakır . çok dikkatli bakışları göz teması fena sanki beynimi okuyo fazla bakamıyorum GÜNDE YARIM FİNCANDAN FAZLA SU İÇMEZ. HİÇ KABIZ OLMADI NEŞELİ Bİ ÇOCUK NAPACAZ BİLMYRM MEMLEKETE GİTTİĞİMDE ANNEMLE YANLIZ BIRAKCM BAZEN SAKLANIRIM MECBUR YİCEK

Istahsiz bebekle ugrasmak cidden cok zor cnm benimkinin masallahi var kahvaltisini cok güzel yapar eline ekmek veririm bi parca onu kemirir aksmlari mutlaka bi kase muhallebi yer ben sansliyim galiba bu konuda

Istahsiz bebekle ugrasmak cidden cok zor cnm benimkinin masallahi var kahvaltisini cok güzel yapar eline ekmek veririm bi parca onu kemirir aksmlari mutlaka bi kase muhallebi yer ben sansliyim galiba bu konuda
maşallah canım bizimki meme istiyo aç kalsa benide yer bir gün napoliten çikolata aldım dışarda huysuzlanmasın diye bi bağırıyor sanki çok sinirlenmiş gibi mama mama diyo hepsini yedi bitince eve kadar mama dedi.keşke yese çok kalsiyum kaybediyorum. seninki benmkndende küçük ne güzel

sağol tatlım çok bunalıma giriyorum ama çok savaşçıyımdır hiç pes etme huyum yok :) geçmişe özlem var biraz hırslarım var
hırssız olmaz zaten canım sakın kaybetme onu:) çoğu gitmiş azı kalmış:)

aktayarda kuzum nerdesin kaldırcam fotoyu bakkk
Umrancım kacırdım canım ya cok uzuldum , sadece dun onun ıcın gırmıstım bekledım goremeyınce , işimde vardı cocugu falan uyuttum işlere daldım canım ya , bugun tekrar yuklesen ama saatını soylersen kacırmayaqlım tatlım .
Lutfen tekrar yukle canım :)

sağol canim kizim 4.200 dogdu 6 aylikken 12 kilo idi. Doktor bana 4 saatte bir emzir dedi ama ben 6; aya kadar memede büyüttüm çok düşkün azalttiramiyorum inatla yemek yemiyor simdi 14 bucuk kg

hiiiii maşallahhhhh allah nazarlardan korusun

bütün yediklerin kızına gitmiş demekki senin fıstık seni sömürmüşşş annesi

Günaydın kızlar ,
sabah kahvaltı : 2 dılım kepek ekmegı + 1 dılım kasar + 2 dilim beyaz peynır
dun aksam tatlı yedım kızlar cok kötü oldu ama eşim sagolsun almıs banada zorla yedırdı , bir şey olmaz diyor birde ..
ne yapalım artık olan oldu , bugun toparlayacagım ama canım ne zamandır da pizza istiyor hafta sonu kacırmasam barı

tamam canım yüklerim saat konusunda sanırım bişey diyemicem çünkü kızımın durumuna bağlı şu sıralar çok huzsuz mızmız ama eve gider gitmez yüklemeye çalışıcam saat 5--5.30 arası

sağol canim kizim 4.200 dogdu 6 aylikken 12 kilo idi. Doktor bana 4 saatte bir emzir dedi ama ben 6; aya kadar memede büyüttüm çok düşkün azalttiramiyorum inatla yemek yemiyor simdi 14 bucuk kg
maşallah canım benim kızım da 4180 grm doğdu ki 1 nisan da yaşını dolduracak anca anca 10 kilo ki bide maşallah pis boğaz kızım yani ne versen yiyiyor vermediğin zaman da ağlıyor çok ta asabiyiz biz

burda çok kilolu çıkmışım ama aslında zayıftım fotoda öyle görünüyo ben ozamanlar üst giyim s alt giyim de 30 32 giyiyordum

Ay Canim saat kac gibi olur onu da soyle de o saatte girelim bakalim yoksa kaciriyoruz

kızlar foto attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…