4 Aylık kilo verme yarışması

Maşallah canım gayet fitsin 100gr nedirki. Ya hiç takma bence çok hoşsun darısı bizim Başımıza inşallah
teş.ederim canım benimmm amiiinnnn inşallah akşam 5..5:30 gibi de hamileliğimdeki fotoyu atacağım

Kızlar bu ara gerçekten çok yoğunum hiç giremiyorum ama geçmişi tek tek okuyorum

hiiiii maşallahhhhh allah nazarlardan korusunbütün yediklerin kızına gitmiş demekki senin fıstık seni sömürmüşşş annesi

sağol canım öyle oldu keşke aklımı kullanıp biraz az yeseydim daha zayıftım şimdi buna da şükür diyelim geçti artık :)

maşallah canım benim kızım da 4180 grm doğdu ki 1 nisan da yaşını dolduracak anca anca 10 kilo ki bide maşallah pis boğaz kızım yani ne versen yiyiyor vermediğin zaman da ağlıyor çok ta asabiyiz biz
maşallah kilosuda çok güzel oyy kıyamam bide ağlıyo meme istemiyor mu bizimkide ona alışık

Slm kızlar
Kahvaltı
1 yumurta
3 grisini
4 zeytin
Bi bardak Çay
Bi burgu birazda beyaz peynir
Domates salatalık
Bi lokma bal kaymak

merhabalar ben kilo veremiyorum aksine vermeye calıştıkca alıyorum 71.5 olmuşum o yüzden bildirim yapmadım ama listede adımı görünce bilgi vereyim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…