Ok beklıyoruz canım ..bu kiloma 100 gr cık kaldı canım 4 nisan da kızımın doğum günü var o gün tam halimi göstereceğim sizeteş.ederim canım bu arada
teş.ederim canımmm benim aminnn inşallahBence de hiç diyetlik halin yok cok iyisin. 4 nisanda da hersey istedigin gibi olsun inşallah
Maşallah canım gayet fitsin 100gr nedirki. Ya hiç takma bence çok hoşsun darısı bizim Başımıza inşallahpc de foto buldum bu ilk evlediğim zamanki hallerimm
teş.ederim canım benimmm amiiinnnn inşallah akşam 5..5:30 gibi de hamileliğimdeki fotoyu atacağımMaşallah canım gayet fitsin 100gr nedirki. Ya hiç takma bence çok hoşsun darısı bizim Başımıza inşallah
Tmm canım akşam görüşürüzteş.ederim canım benimmm amiiinnnn inşallah akşam 5..5:30 gibi de hamileliğimdeki fotoyu atacağım
hiiiii maşallahhhhhallah nazarlardan korusun bütün yediklerin kızına gitmiş demekki senin fıstık seni sömürmüşşş annesi
maşallah kilosuda çok güzelmaşallah canım benim kızım da 4180 grm doğdu ki 1 nisan da yaşını dolduracak anca anca 10 kilo ki bide maşallah pis boğaz kızım yani ne versen yiyiyor vermediğin zaman da ağlıyor çok ta asabiyiz biz
yooo memede istiyo canım istemez mi özellikle gece kaç kez kalkıyoruz emmeye ve emmeden de uyumuyoruzmaşallah kilosuda çok güzeloyy kıyamam bide ağlıyo meme istemiyor mu bizimkide ona alışık
teş.ederim canım o senin güzelliğinÜmrancım çok güzel görünüyorsun canım
silmiyim dedim ne olur ne olmaz bende aynı senin gibiyim pes etmemerhabalar ben kilo veremiyorum aksine vermeye calıştıkca alıyorum 71.5 olmuşum o yüzden bildirim yapmadım ama listede adımı görünce bilgi vereyim istedim
Canim bende Hicbir fazlalik görmedimteş.ederim canım o senin güzelliğin
çok teşekkür ederim canımmmCanim bende Hicbir fazlalik görmedim
Cok hos gorunuyorsun kucuk bebegin olmasina ragmen
maşallahhhhhhhhhhhh maşalllaaaahhhh canım mükemmel bi değişimburada 64 kiloyum. bronzlaştırıcı ile yanmıştım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?