sağol canım ama o eski fotomaşallahhhhhhhhhhhh maşalllaaaahhhh canım mükemmel bi değişim
Canim cok hossunilk fotoda 65 kilo
ikincide 57 buçuk kiloydum ah ahhhhhh
sağol canım 65 lere insem giydiğim yine yakışır az kaldı inşallahCanim cok hossun
65 lik halin bile gayet iyi
inşallah inersin canım şimdiki halin varsa paylaşır mısınsağol canım ama o eski fotove kilolu
yok canım şimdiki geçen çekindim ev içinde buraya koymuştum şimdi tlf yok tamirde pc den yazıyruminşallah inersin canım şimdiki halin varsa paylaşır mısın
anladım canım neyse artık geldiğinde inş.yok canım şimdiki geçen çekindim ev içinde buraya koymuştum şimdi tlf yok tamirde pc den yazıyrum
öyle deme annesi sağlık sıhhat olmuş kızınasağol canım öyle oldu keşke aklımı kullanıp biraz az yeseydim daha zayıftım şimdi buna da şükür diyelim geçti artık :)
Maaşallah fıstık gibisinburada 64 kiloyum. bronzlaştırıcı ile yanmıştım :d
teşekkür ederim kendime çok kızıyorumsilmiyim dedim ne olur ne olmaz bende aynı senin gibiyim pes etme
Ayy sen ikm miydin cnm hic bilmiyordmpc de foto buldum bu ilk evlediğim zamanki hallerimm
evet canım ikm yimAyy sen ikm miydin cnm hic bilmiyordm
evet kızlar ilk 2 foto şimdiki halimm son olan da doğumuma 2 gün kala
Maşallah canım şimdi Fıstık gibi olmuşsunevet kızlar ilk 2 foto şimdiki halimm son olan da doğumuma 2 gün kala
Aman dikkat et canım yinede verdiklerini almaKizlar ben biraz son dakikalari yasamayi seven bir insanim. Yarin yatili misafirim gelecek ve ben saat 4 te basladim cam kapi perde ev temizligi iste genel ve derin bir temizlik iste. Ve biliyorsunuz hastaliklar. Sonunda bende grip oldum. O yuzden bu hafta beni izinli yazsaniz. Diyet yapamayacam cunku. Diger hafta kaldigim yerden devam ederim.... yazamasam da arada okumaya çalışırım
Teşekkür ederim canım inşallah görür ve görürsünüz canımCok hos degisim yaaa maşallah ben de bir gorecek miyim acaba boyle degisim kendimde
teşekkür ederim canımMaşallah canım şimdi Fıstık gibi olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?