Tamam canim basla cok faydasini goruceksin insallahbende sızı ozledımen yakın zamanda gelıcem ınsallah ara ara zıyaret eder bakarım : )
keşke canım sınavımdan sonra katılacagım bende karabugdaya basladım ıngılız karbonatıyla bırlıkte bakalım neler olucek
çok iyi vermişsin canım tebrikler,ben de sınavdan sonra başlamayı düşünüyorum,dün sık kullanılanlara ekledim bile,şimdi yapsam da düzenli yapamam motivem gider diye düşünüyorum.gunaydın kızlar.... kilo bildirimim
gecen hafta : 74 bu hafta: 72,8 fark :1,2
platese başladım bir kac gundur yapıyordum. dun de jillian level 1 yaptım. 35 dk . plates yerine bunu yapmaya karar verdim. baya sevdim. tavsiye ederim. yapabilirseniz iyi kilo verdirir diye dusunuyorum...
denemek icin yaptım dun biraz zorladı ama bitirdim. bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum spor yaparken. vericez insallah. bu hafta pek dikkat edemedim ama ödemim vardı o gitmiştir. bu da bir sey...çok iyi vermişsin canım tebrikler,ben de sınavdan sonra başlamayı düşünüyorum,dün sık kullanılanlara ekledim bile,şimdi yapsam da düzenli yapamam motivem gider diye düşünüyorum.
super. cok iyi vermissıngünaydın kızlar şükürler olsun 89.500 çıktım tartıda.
1 ocak 95.100
14 ocak 89.5oo
yorumlarda level1 i ilk 10 gün,level2 yi 2. 10 gün,level3 ü son 10 gün yapın yazıyor,ben de öyle yapmayı düşünüyorum.denemek icin yaptım dun biraz zorladı ama bitirdim. bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum spor yaparken.
masallah. darısı benim de basıma. kısa zamanda gorurum insallah 50 leriSelam Canlar ben geldim
Ve işte yeni kilom
61-59,40
-1.600
Harikasin canimSelam Canlar ben geldim
Ve işte yeni kilom
61-59,40
-1.600
Tebrikler tatlim suoer vermissingünaydın kızlar şükürler olsun 89.500 çıktım tartıda.
1 ocak 95.100
14 ocak 89.5oo
level 1 baya yordu. diğerleri nasıldı acaba. gerci hamladım. cok uzun zamandır spor yapmıyorum. alısılır herhaldeyorumlarda level1 i ilk 10 gün,level2 yi 2. 10 gün,level3 ü son 10 gün yapın yazıyor,ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
tabi dvd lerde 30 levelmiş ama ben youtube dan bu şekilde yapmayı düşünüyorum
super. cok iyi vermissın
masallah. darısı benim de basıma. kısa zamanda gorurum insallah 50 leri
Harikasin canim
Tebrikler tatlim suoer vermissin
Veee 78'den; 76,3e gelmişim :)
1,7 gitmiş hiç yoktan iyidir, haftaya daha çok kilolar verelim inşAllahhhh
cok guzel... hızlı vericeksiniz anlasılanVeee 78'den; 76,3e gelmişim :)
1,7 gitmiş hiç yoktan iyidir, haftaya daha çok kilolar verelim inşAllahhhh
tebrıkler harikasıngünaydın kızlar şükürler olsun 89.500 çıktım tartıda.
1 ocak 95.100
14 ocak 89.5oo
boy 1.61 kilo 55 hedef kilom 50 yaşın 26 . tesekkur ederımBoy kilo ve hedef kilo yazarsan eklerim canim. Bir de hatirliyrsan gecen gunlerdeki kilonu yaz onuda eklersem geri kalmamis olursun
harıkasın gerçektenSelam Canlar ben geldim
Ve işte yeni kilom
61-59,40
-1.600
Tamam canim basla cok faydasini goruceksin insallah
Gel tabi ziyaretimize listeye giremesen bile yaristaymisiz gibi yaz musait oldukca sinavdan sonra daha rahat tam gaz devam edersin opuyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?