haklısın canım çocuk oyalıyorsenın bebısın var ne güzel allah bağışlasın canım..onun bı sesı soluğu olurr..yedırme ıcırme altına degıstırme zaman geçer..alışmam lazım tabıkıde..
Çipura canım kesinlikle çok kezzetliAkşama balık almayı düşünüyorum kızlar çupura mı levrek mi ne dersiniz
aslında hareketsiz insanlar daha hızlı yaşlanırmış. bende az daha kilo veriyim daha da aktifleşicem. yazda geldi dışarda bol yürüyorum o zamanTeşekkürler canım benim.
Eskiden 11 12 lere kadar uyuyan ben şimdi 7 olmadan kalkıyorum. Meğer beni miskinleştiren kilo ve hareketsizlikmiş
Sende bana azim veriyorsun canım inşallah beraber başaracağızseninle aynı şeyleri hissediyorum tam anlamıyla hatalarla başa döndükçe bende boğulur gibi oluyordum kendime inancımı kaybediyrdum neyse ki ipleri elime aldım sen bana msj yazdıktan sonra baya iyi gidiyorum sende iyice otur düşün ne yapıyorum de !!!!!!
Bence de çipuraÇipura canım kesinlikle çok kezzetli
kesinlikle öyle iyi yapıyorsun. ben 9 buçukta uyanıyrdum şimdilerde 9 yada 8 buçuk ta uyanıyorum .yakın zamanda 8 de uyanmaya alışıcam çocuk biraz büyüdü eşime kahvaltı hazırlamak istiyorumbende 7 de kalkıyorum fazla uyumayı sevmıyorum..gec uyananlara ozenıyorum..bendee uyusam kalkıp napcam dıyorum kalktığımda sersem gıbı kalkıyorum..cook uyuduğumda mutsuz ouyorum..o gunum cook kotu gecıyoo..sonrada dusunuyorumm hayat zaten cook kısaa..neden uyuyarak gecırıyımm..bu zamana bu yasa ne zaman gelcem bı daha dıyorumm..erken kalkmak ıyı netıcede..gunumuzu doya doya gecırıyoruzz..kac kılo verdın toplamda canım??
maşallah kaç kiloydun yani en fazla kaç görmüştünTabiki ben bunun geç de olsa farkına vardım tatlım hem dinimizce de çok uyumak hoş karşılanmıyor.
34 oldu tatlım çok şükür.
mart ayında levrek en lezzetı zamanııdır..hazmıda daha kolaydır canımm..ıcıne ve ustune bol soğan defne yapraklı lımonluAkşama balık almayı düşünüyorum kızlar çupura mı levrek mi ne dersiniz
Ayy utanarak söylüyorum 99maşallah kaç kiloydun yani en fazla kaç görmüştün
Bak şimdi yaklaşma yaklaşma yaşıyorummart ayında levrek en lezzetı zamanııdır..hazmıda daha kolaydır canımm..ıcıne ve ustune bol soğan defne yapraklı lımonlu
eveett zaten oglenlerı tek yıyoruz..hem sohbet muhabbet ıyı oluyoo canımmkesinlikle öyle iyi yapıyorsun. ben 9 buçukta uyanıyrdum şimdilerde 9 yada 8 buçuk ta uyanıyorum .yakın zamanda 8 de uyanmaya alışıcam çocuk biraz büyüdü eşime kahvaltı hazırlamak istiyorum
çay içiyorum canım eşim çalışıyo tek başıma takılıyorum sen ne yapıyorsncanımm nerelerdesın??napıyosun??haftasonun nasıl gcıyoo??
benim ayak üst bölgem acımaya başlayınca ara verdim canım yürüyüş bandında mı yürüyorsun. düğün temmuzda mıEvet valla spor mükemmel bi şey tatlım.
Sen de yapıyordun yürüyüş bi ara gel seninle yürüyüş arkadaşı olalım
başka yolu yok başarmak zorundayızSende bana azim veriyorsun canım inşallah beraber başaracağız
UTANMA SEN ÇOK BAŞARILI AZİMLİ BİR BAYANSIN PSİKİLOJİK bunalımlara girip zayıflayamayablrdnAyy utanarak söylüyorum 99
ohh ne güzel bizde sadece akşam tabi ben değil eşimeveett zaten oglenlerı tek yıyoruz..hem sohbet muhabbet ıyı oluyoo canımm
Evet biz bu işi başarcaz allahın izniyle.çay içiyorum canım eşim çalışıyo tek başıma takılıyorum sen ne yapıyorsn
benim ayak üst bölgem acımaya başlayınca ara verdim canım yürüyüş bandında mı yürüyorsun. düğün temmuzda mı
başka yolu yok başarmak zorundayız
UTANMA SEN ÇOK BAŞARILI AZİMLİ BİR BAYANSIN PSİKİLOJİK bunalımlara girip zayıflayamayablrdn
ohh ne güzel bizde sadece akşam tabi ben değil eşim
yiyor
evet canım başarıcaz. hatırlıyorsan bi ara ciddi bunalıma girmiştim buraya yansıtmıştım baya kendime geldim yaa çok şükürki o 90 lardan 80 lerden kurtuldum şimdi en azından biriyle konuşurken nefes nefese kalmıyorum. gerisi gelir zaten çok iyi başarılı ilerliyorum suyu arttırdım faydasını gördüm . sen çok zayıfladın bu hep azmin sayesinde sırada biz varız inşallah :*Evet biz bu işi başarcaz allahın izniyle.
Yok dışarda yürüyorum canım evde yok hiç spor aletim.
Ağustos yada eylülde canım düğün tam tarih belli değil.
Bazı dönemler o bunalım oluyor tatlım ama şükür ki atlattın.evet canım başarıcaz. hatırlıyorsan bi ara ciddi bunalıma girmiştim buraya yansıtmıştım baya kendime geldim yaa çok şükürki o 90 lardan 80 lerden kurtuldum şimdi en azından biriyle konuşurken nefes nefese kalmıyorum. gerisi gelir zaten çok iyi başarılı ilerliyorum suyu arttırdım faydasını gördüm . sen çok zayıfladın bu hep azmin sayesinde sırada biz varız inşallah :*
kıracam canımm 78 den kurtuldum ya . bu haftada 76 lar geliyo bide 75 görürmüşümBazı dönemler o bunalım oluyor tatlım ama şükür ki atlattın.
Sen de gayet azimlisin 70 sınırını bi kırsan gerisi patır patır gelecek inşallah.
vay maşallah kız yorulmadın mı :) sabah spor akşam spor harikasın . martta bitti bugün yarın bende dışarlara çıkarım havalar ısınırBen yürüyüşe çıkıyorum kızlaarrr bol sıkılaşmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?