as canım. sabah sabah zindeydik hala öyle çok şükür hele ben uçuyorum . seninde günün hayırlı bereketli başarılı olsun inşallahSelam kızlar sabah civildasmalari başlamış ne güzeluhabbetler bunlar gününü hayırlı olsun moralini hiç bozulmaz inşallah
sabah ailecek kahvaltı yaptık ki biz beş kişiyiz ama ben yolumud an sapmadım aynı miktar ve aynı şeyler yedim onların yedikleri ni anlatmayayim bilinç Altina gider bir gün patlar
1 has yum
2 dl tt ekmek
az peynir
1 tk bal ve şekersiz çay domates salatalik
Ara yapmadım evi toparladım süpür dum
az sonra öğle yemeği yiyip ki yazıcam yürüyüşe çıkıcam
çarşamba günü yaklaşıyoooooorrrrrrr
60-69 arasinin birincisi olmayi hedefliyorum ama bakalimçarşamba günü yaklaşıyoooooorrrrrrr
tamam canım ben topladım kendimi bu seferde sen salma kendini . ben işleri bitirdim rahatım kolay gelsinCanim ben biraz kacirdim ve bugun toparlandim. Simdi ev temizligine girecegim sonrada bisiklet sürecem.
Kizlar isler bitince aranizdayim
hadi inşallah benimde tek hedefim bu çarşamba 76 görmek60-69 arasinin birincisi olmayi hedefliyorum ama bakalim
Merhaba canım yaz çok yaklaştı kaçamak hic birimiz yapmamaliyiz. Ben hergün tartiliyorum sende buraya istediğin zaman yazabilirsin canim.insallah carsambaya kadar daha da çok zayiflarsinKizlarr mrb ben geldimm bugun eşim illa tartilalim diye tutturdu benim iş yerimde diyete uymadigimi dusunuyor tartildim ama birdaha olmayacak tabi 103.9 geldim bir kilo daha vermisim birazcik kacamaklarimda oldu ama yarindan sonra artik dupduzenli olucam kizlar yazin tatile gidecez bu halde gidemem opuyorum hepinizii alinti yapamadim ama yazdiklarinizi okudum canlar fileyede çok sevindims bedencim kizma olurmu tartildim die sana opucuklerimi yolluyorum zaten regl donemindeyim birde sislik var
InşaAllah canim dogru soyluyorsun tamam o zaman tarti serbestse sorun yokMerhaba canım yaz çok yaklaştı kaçamak hic birimiz yapmamaliyiz. Ben hergün tartiliyorum sende buraya istediğin zaman yazabilirsin canim.insallah carsambaya kadar daha da çok zayiflarsin
canım ben bı abartı goremedımm yanıı gayet ıyıı..cıkolata o kadar olsun yanıı:))Kızlar menum yazayım siz anlayın iyimi kötüMü
öğle
4 yk yoğurtlu ıspanak
3 yk makarna
ara
1 kare bitter
akşam
7 lahana dolma yoğurtlu
1 Baget yağsız pisti
1 dl ekmek
ara
1 kare bitter
şu bitter den kurtuldum haftada 500 gr fazladan veririm çikolata tutku bende anlayin
Regl dönemi çikolata resmen kafama vuruyor yahu kızlar uyuyor herhaldecanım ben bı abartı goremedımm yanıı gayet ıyıı..cıkolata o kadar olsun yanıı:))
aynen bende o donemdeyım canım yaaRegl dönemi çikolata resmen kafama vuruyor yahu kızlar uyuyor herhalde
Biliyormusunuz bugün Karnım davul gibi sisti ayna gördün tanıyamadım karnı mi ah bir bitse rahatlicamaynen bende o donemdeyım canım yaa
ben ortasını bulamadım bu ısınn..memlekette aşırı yıyordumm..burdaa ac kalıyorum mısalı:))Happy kalori acisindan iyi bir gün olmuş ancak hiç dengeli değil dediğin gibi saçma olmuş ama bazen bendede olur sıkma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?