4 Aylık kilo verme yarışması

Öğle yemegide tamam :)
Arpa şehriye çorbası 2 kepçe
Brokoli salatası azcik yağ koydum bol ekşili
Ve yoğurt (küçük bir kasenin yarisi kadar )
Yarim dilimde ekmek

Menu paylasmayan sen muhabbetlere katilmayan sen sonucta sabit m
dogru dıyorsun canım haklısın :
ama aması varrr, benım bebegım var 8 aylık,
sızın hızınıza yetısemıyorum kı
bu sabahkını yazıyım
2 halka sucukla yarım yumurta tavada.
2 zeytın, ıhlamur , 1,5 dılım ekmek ,
2 kıbrık kutusu buyuklugunde peynır
bu kadar
sımdıde sutlu nescafe ıcıyorum

Her Çarşamba içinde hedef koyalım mı kızlar daha azimli oluruz ne dersiniz
Ilk hedef benden gelsin
Bugün 62.6
Haftaya bugün
61.8
Motivasyon tavan bende hiiiç bitmesin bu azmimiz
Şimdi temizlik zamanı 4 saat sürer
Akşam ki menü hazır dünden kalan karnabahar yoğurtlu olacak
Yanına da bi tavuk göğüsünün Yarısı haşlanmış yanınada bi kaç biber turşusu
Öpüyorum hepinizi

Güzel fikir , bende akşam tavuk göğsü yemeyı düşünüyordum , biber tursusu acı , gerçekten güzel gider , 57,7 benım kılom , gelecek hafta 56,7 olsun o zaman 1 hafta da 1 kılo verırım heralde umarım :)

maşallah çilek bebegıne , insan emzirirken cok canı istiyor yemek yemek ,bebek için faydalı olan şeyleri yersın , çokta uzulme bebegın emdıkce daha cok kılo vereceksın sen , zaten senın bızım kadar sıkı yapman gerekmiyor , emziren anneler cok sıkı diyet yapmamalılar bence . Sadece dikkat etsen bile gıdecek kılolar , yalnız sucuk kotu bir secım maalesef 1 ıtmek ıcın 1 saat bısıklete bınmen gerek .

günaydın kızlar
geçen haftaki kilommm 62
iken bu hafta 61.400 grm
fark 600gr

Günaydın Kızlar
Kilo bildirimi yapayım ben cuma günü yarışmaya katılmıştım 89 ile başladım buğun 88,5 kgyim yani 500 gr vermişi çok şükür

Gunaydin kizlarrr.. gecen hafta 77 bu hafta 76.1 fark 900 gram. Allah bereket versin:))

kesinlikle öyle tatlitambak insallah motive olur. Bende emzirmeyi avantaja cevirerek basamak basamak zayifladim hala da emzirmeyi avantaj olarak kullaniyrm bazen pis bogazlikta yapiyorum ama kontrol elimde sabah cok borek yedim ama gunun diger ogun haklarini kaybettim dengeleyecem

Kırmızıbalık seni göremedim kaç kilo verdin
-400 canim fazla sıkmadim kendimi ama bu hafta en az 700 gram veririm
sen zaten önceki yarismadan kendini kanitladin boyle devam iyi gidiyorsun canim

1 hafta tartılmamaya çalışıcam bakalım sonuç ne olacak,
tartılmamaya nasıl dayanacam bilmiyorum
yemin et

Gunaydin kizlar
Gecen hafta:75
Bu hafta:73.1
1.900 gr gitmis yuppii:))))

Kilo veren arkadaslari alkisliyorum veremeyenler yada az verenlerde haftaya daha da dikkat edin enaz 1 kilo gitsin insallah
helal olsun

kızlar hepinizi tebrik ederim güzel kilolar vermişiz.benimde hedefim haftaya çarşambaya kadar -2 kilo.
tek eksiğim spor aslında koşu bandım var ama bir türlü yer ayarlayamadım ev sobalı bakalım bu hafta bir şekilde yer bulup kullanmaya başlıyacam inşalllah

59.3le başlamıştım yanlış hatirlamiyosam:)
57.8 oldum kizlar
1.5 kilo fark

70.8 ancak ve ancak _800 Bunda sukur

günaydın kızlar şükürler olsun 89.500 çıktım tartıda.
1 ocak 95.100
14 ocak 89.5oo
ne yaptin file tebrik ederim anlasilan cooook kararlisin bu gidişle fazla geçmeden fistik gibi olursun sen

Selam Canlar ben geldim

Ve işte yeni kilom

61-59,40

-1.600
hoşgeldin canim

tamam canim sen rahat ol motiveni kaybetme yeterki

Veee 78'den; 76,3e gelmişim :)
1,7 gitmiş hiç yoktan iyidir, haftaya daha çok kilolar verelim inşAllahhhh

Gecen hafta.84.8
Bu hafta.84.2
hedef.75 ilk olarak(sonrasinda 65 )

Canim ben menu yazamiyorum.10 aylik bebegim var emziriyorum.vakit buldukca aktif katilirim ins.
Tamam canim.benimde 13 aylik kizim var ve 10 gun sonra sinavlar var sinavlara kadar cok aktif olamayacgm
Kırmızıbalıkkac benıde eklermısın rica etsem listeye
2. Tablodasin canim tabloyu ekleyecegm topiğe
hiii o zaman tamam canim bebegi olnlara çok işi olanlara sözüm yok

canım şimdiki kilomu bilmiyorum
160 cm boyunda
71 kiloyum diye düşünüyorum
hedef 55 kilo

Kızlar cep telefonuma FIT / WELL diye bir sıte ındırdım , günlük yedıgım şeyleri giriyorum bana kac kalorı aldığımı soyluyor , boyunu kg mını yasını gırınce günlük kalorı mıktarınıda hesaplıyor şimdiye kadar 605 kalorı almışım günlük hakkım 1300 bazı şeyler cok kalorılı ınsan yıyınce bılemıyor , mercımek çorbası mesala cok kalorılıymıs her neyse sızde deneyebılırsınız , günlük hakkınızı soyledıgı gıbı neyi yedıgınızde sorun olacagınıda görmüş oluyorsunuz , naçizane tavsiyem belki yararlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…