4 Aylık kilo verme yarışması

canımm cook gecmıss olsun..allahım ya safı ısmıyle sıfasını versın ınsallah..bızıde haberdar et kardesınle ılgılı canımm..allahım yar ve yardımcınız olsun

canım zaten kaçamaksız olmuyoo :))bazen o kadarda olsun dıyorumm:))

ayyy cook heyecanlandımm..23 nısanı bende senle ıple cekecegımm:))nısanlın sokları yasayacakk:))tlf da soylmeseydınn barı surprız olsaydı canımm tamamen herseyy..

nerelerdesınnn canımm??ozledımm senıı..

Ah canim dunden beri ben de oyle mecburen dikkat ediyorum artik kacamak yaptigim da midem cok agriyor 2 gundur

kızlar dun gıremedımm pek bı yogundummtum gun dısardaydık kahvaltıdan sonra..tabıkıı cıslarımm olduu amaa ekmek yemedımm hıcc aksam geldım normalde esımın yanında ıs yapmayı sevmıyorum ama dunn utu yaptımmm hemdeee ne utuuu..ınanın kolummm agrıyoo suann..ama en azından rahatladımm..aklımdaydı sureklıı..

Selam kızlaarrr...
Sabah 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir
Akşamı da yedim.
1 dilim tahıl ekmeği, 1 biber, 1 ton balığı.
Spor da
100 sguat
45 dakika leslie 3 mil.

Bu ara motiveyim cnm ben gördügüm kadariyla sende öylesin

ayy şimdi kocam lakin o zamanki sevgilim olan adam askerdeyken zayıflamıştım 75den 58 e düşmüştüm görünce şok şoook hiç düşünmemiştim bu kadar demişti müthiş bir şey çok iyi yapmışsın kilo vererek o haz o beğenilme hissi paha biçilemezzz bi ömür mutlu huzurlu olun inşallaahhhh

Evet canim gece gündüz Devam :)) senin hafta sonu tehlikeli oluyor aman dikkat diyim zincileri kırdım canim artik bende ilerleyenlerdenim zaman buldulca takil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…