4 Aylık kilo verme yarışması

Ah canim dunden beri ben de oyle mecburen dikkat ediyorum artik kacamak yaptigim da midem cok agriyor 2 gundur
Inanir misin bi düzene girdim şoktayim midem küçüldü az yesemde rahatsiz oluyorum tatli gibi gereksiz şeyleri elimden geldigince yemeyecegim 70 olsam bi rahatlayacam sen bi ara çok iyi atak yaptin yine aynisi olur insallah

Kızlar menum söyle
Sabah
1 dl tt ekmek
1 has.yum
az peynir şekersiz çay
ara
yok
öğle
1 kase çorba
1 dl tt ekmek
1 kare bitter
ara
4 yk musli az yağlı süt
akşam az önce yedim
2 dl tt ekmek
5 köfte ayran
2 kare bitter
son daha yem icem form çay icicem iki tane ara ile hepinize iyi aksamlar az ve sağlıklı şeyler yiyin tamammi ben ek.egi fazla kaçırmış im yine ya yazınca fark ettim

eline saglik canim. Ben bu ara motiveliyimya inan 100 gömleği bir anda utulerim o derece motiveyken iş yapmayi cok severim ama gece

Inanir misin bi düzene girdim şoktayim midem küçüldü az yesemde rahatsiz oluyorum tatli gibi gereksiz şeyleri elimden geldigince yemeyecegim 70 olsam bi rahatlayacam sen bi ara çok iyi atak yaptin yine aynisi olur insallah

Bu hafta bana da supriz olacak hiç tartilmadim canim.dunden beri dikkat ediyorum canim. Buhafta olmazsa doger haftaya olsun benim atak.

Ben ekmegi uzun zamandir yemiyorum ama yasaklamadim kendime o bitterler kalori ama yaa o ufacik seyler zayiflamanin önüne geçiyor. Iyi aksamlar canim

Ben ciddenn diyet yaptigim hafta cok rahat ve en az 1kg veriyorum.ama 2 gun yapsam 4 gun bozuyorum. Ve buna da sukur diyorum
1 nisan geldi çattı inşallah son çırpınşlar işe yarar
Regl regl zaten çok düşkunum ama azaltıcam soz
ekmeği beyin istiyo resmen. nadir yiyorum . azalt yeter

Sbeden o tavukmu anlayamadim çok lezzetli gorunuyorlar
evet canım galeta unlu birazda mısır unur vardı yumurtaya bandırıp pişrdm . facede beni yemek görünen bi masada otururken bile göremezsiniz o derece hassasım ama burada nedense arada atıyorum şimsi rahatsız oldum .benim bile karnım tok onlara bakarken canım istiyo içecekte şalgam

Amin canım inşaallah.
Geçen gün kıyafet denerken bayanın birisi ne kadar güzel yakıştı çok zayıfsınız dedi o cümlede duyduğum hazzı milyarlar verseler alamazdım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…